an awesome life about me

Nu ska ni få höra..

Vilken dag, som vi slitit.

I morgon vankas det lite födelsedagsfirande för prinsen och det för med sig en hel del jobb. Imorse tog vi premiärturen med donkeyn, WE LOVE IT! Wilgot älskar den, vi älskar den. Världens bästa vagn ♥ Nåväl.. Lite färska bär skulle inhandlas till tårtan samt en kalasoutfit. Efter vår lilla promenix var jag helt slut men vila fanns inte på världskartan då lägenheten skulle städas. Så när vi landat hemma så satte vi igång, plocka, rensa, kasta, damma, damsuga och torka golven. Efter det så skulle ju maten lagas.. Jag gav mig på chili con carne för första gången i mitt liv och det blev himla bra. Lite väl hett för mig som då inte tål stark mat såhär under gravditeten (heeeey halsbränna). Men jag lyckades, me happy. Nu, nu får jag äntligen sitta ner och det är tur det..för nu kommer jag ingenstans. Nu gäller det att vila vila vila för imorgon ska det fixas ännu mer.

Är det bara jag som får städmani när det ska komma folk?
Även fast det bara är nära och kära så känner jag sånt behov av att städa. Vem bryr sig egentligen om hur det ser ut? Bara jag själv.. Staffan blir helt knäpp på mig haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Halloj!
  Nej jag är tyvärr likadan. Städar och fejjar så det står härliga till. När sedan kalaset är, är jag så trött att jag inte ens orkar njuta av kalaset.
  Ingen bra planering. För efter kalaset är det ju dags att städa IGEN :(

  Hoppas ni får det underbart.

  Hälsningar
  Yohanna

 2. Lotta

  Jag är med dig. Jag städar med som en tok=) Tycker det är lika självklart som att jag själv inte skulle va smutsig och ha skitiga kläder liksom…

 3. Linda

  Jag känner absolut igen mig. Här städas det för fullt innan jag ska ha folk hemma. Oavsett om det är nära vänner eller bara bekanta.

stats