an awesome life about me

Nyårsafton 2013 ♥

Vi hade en lugn nyårsafton här hemma. Vi åt gott, skrattade gott och sov gott ♥

Syskonen bus. Strax efter detta spydde Lo ner min favorit soffkudde. Wilgot klämde lite hårt ;)

Även om vi bara var vi (+gammo) som skulle äta så åkte pyntet fram i alla fall ♥

Vi åt som alla, god mat. Ćevapčići med ungsrostade potatis skivor med tzatziki, avokado och sallad.

Wilgot och Lo uppskattade vårat partypynt ♥

En snabb enkel efterrätt blev det då jag glömde bort klockan.

Världens underbaraste kids! Tack för detta år tillsammans med er, älskar er till tusen ♥

När barnen låg i sängen kl 20 så åkte bingolottorna fram. En uppesittarkväll, bara vi två. Efter det tog jag ett bad och väntade in tolvslaget. En helt perfekt dag. Wilgot är jätte rädd för raketer detta år. Han somnade med hörselkåpor medan Lo inte brydde sig ett smack. Jag har haft världens största fobi för raketer. Varje år från när jag var liten fram till ungefär 20 års åldern så grät jag mig igenom denna dag. Jag skakade, höll för öronen och satt oftast i badkaret. Nu på senaste år har detta blivit mkt bättre men jag stannar gärna inne på tolvslaget. Jag har fortfarande världens skräck för plötsliga höga ljud men så länge det kommer mycket på en och samma gång så går det bra. Kankse har Wilgot ärvt min skräckgen? Har vart väldigt noga med att inte visa mina rädslor för barnen SÅ jag kan inte ha framkallat detta.

Vi väckte barnen vid tolvslaget och tittade på raketerna tillsammans, sa gott nytt och god natt ♥

Hoppas ni har haft en underbar dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats