an awesome life about me

och sen kom mensmolet..


Välkommen mensmol. Första gången vi syns för denna graviditet!
När storebror föddes så tillbringade vi 3 timmar med varandra innan värkarna kom. Vi hade inte träffat på varandra innan dess heller. Sammandragningar, ökat tryck och mensmol i ryggen. Nästa grej måste ju vara värkar eller vattenavgång, tycker ni inte det? JAG VILL FÖDA BARN, NU NU NU! Komsi komsi loppan, det finns godis på utsidan ♥

Eftersom att fru mensmol kom på besök så passade jag på att ha dansmaraton med Wilgot. Vi har dansat till alla barnvisor på youtube. Självklart dansade jag extra mycket, hoppade extra hårt och gjorde alla rörelser extra stora. Nu är dessvärre mitt bäcken helt kört men Wilgot hade skoj. Var länge sen mamma var så rolig ;) Fina lilla Wilgot, snart kan vi dansa varje dag igen ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sophie, 2barns mamma i mars.

  svar: Vilken himla tur du har, massor av mina vanliga kläder (använde mycket vanliga med nowalie) var helt uttöjda och förstörda efteråt så de gick inte att använda :( Så den här gången har jag laddat upp med mammakläder! Däremot börjar jag ledsna på alla dessa muddar på byxorna, herregud vad de klias när man blir varm och har typ 3lager på magen..

 2. Sofie

  Vad härligt att Du e så taggad! Kan jag få lite vilja av dig att föda barn? Ganska skönt tycker jag det e ändå att slippa prestera denna gången…
  Håller tummarna för dig att det nu sätter igång!
  //Sofie

 3. lisa

  Hade mensmol på fm då körde vi färdknäppen och han föddes samma dag :) så kör på!!! Även om det är typ omöjligt så kanske det leder till mer ont :)

 4. Eleanor 17år & mamma

  Spännande, kikar in hit då och då :)
  Lycka till och jag håller tummarna att hon kommer snart :)
  Kan heller inte släppa bild som kom upp i mitt huvud på hur du rockar till alla barnvisor, det måste Wilgot uppskattat! :)
  Återigen, lycka till! :)

 5. Angelica

  Tihih så underbart att du börjar känna lite :)
  Och jag förstår precis att du gjorde allt lite "extra" överdriver :)
  Hoppas det sätter igång ikväll så att ni får in till bb och kämpa :)

  Håller mima tummar! :)

  Kraaamar

 6. Marie

  Åh spännande :) speciellt nu när du vet hur det känns när det närmar sig ;) själv kommer jag vid en framtida andra graviditet vara lika hispig som första eftersom jag inte ens fick känna på en förvärk :p

stats