an awesome life about me

ONDARE sammandragningar!

Dom kommer som dom brukar, hyfsat regelbundet. Dom sitter framtill men gör denna gång dubbelt så ont. Det drar verkligen överallt förutom bak i ryggen. Kraften i sammandragningarna har alltså ökat sen sist. Med tanke på att hon sjunkit ganska mycket de senaste dagarna så är det inte så konstigt. Nu återstår det bara att se ifall det utvecklas denna gång..Ajaj, ont gör dom iaf! Hållt på i snart 2 timmar. SPÄNNANDE!

Ni som är känsliga kan sluta läsa nu.. ;) Det handlar om ”Färdknäppen
Efter att ha läst vad ”färdknäppen” betyder (det gjorde jag i förrgår) så har jag fått svar på varför jag vissa gånger fått så sjukligt mycket sammandragningar efter sex. Hade jag bara vetat om detta så hade jag inte behövt bli så jäkla bitter efter de senaste gångerna vi ”hade det mysigt” då jag inte fick en endaste sammandragning efteråt. Idag körde vi på en medveten färdknäpp för första gången och ja, det fungerar som attan. Detta är orsaken till dessa sammandragningar jag sitter med nu. Så ni som väntar på det goda, färdknäppa mera! :D Pratade även med BM om detta idag och det var de enda hon rekomenderade och det enda som egentligen fungerar. Kul att det verkligen fungerar för oss. Det kanske skyndar på bebis liiite iaf :D Det har ju blitt värre och värre för varje gång. Jag tror stenhårt på detta då det verkligen fungerat för oss. Sen om det ger resultat i sig, det vet jag inte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

    Hehe jo men det gör ju en del det där. Sperman innehåller ju prostaglandin eller vad det heter, som mjukar upp livmodertapppen… Min tapp var i stort sett helt utplånad i vecka 36 med Rasmus, något senare med Jonathan. Men snabba och intensiva förlossningar har det varit ;)

    Sv Jo jag föredrar typ igångsättning faktiskt. Dels för att man vet att man inte får åka hem, man får ett datum å så blir det liksom. Men sen har vi ju fyra barn, å det är inte det smidigaste att fixa en barnvakt till fyra barn om förlossningen sätter igång spontant här… liksom… vi känner endast svärmor här i byn o hon jobbar ju i stan. För både henne och mina föräldrar tar det alltså ca 40 minuter att komma hit. Å sist tog förlossningen 1,5 timme från första värken ^^

  2. Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

    Åh, vad spännande! Jag lovar att inte bli sur på dig lillan, även om du bryter vår datum-pakt ;) Vad olika det kan bra förresten; för oss funkade inte färdknäppen alls, däremot gjorde megalånga promenader susen :) Min BM sa dessutom att "mja, sex kan ni ju ha om ni tycker det är roligt, men det är inte ofta det får igång förlossningen" haha ;) Kul att det verkar funka för er i alla fall, hoppas nu det håller i sig så vi får se lillasyster snart. Är supernyfiken på henne ju! :)

stats