an awesome life about me

OPERATIONEN GICK BRA I DET STORA HELA

20140225-112018.jpg

20140225-112005.jpg

Kl 23 igår blev jag nedkörd till operation. Operationen gick bra och dom hittade en inflammerad blindtarm som var 7cm lång och hade dubblat sig i tjockhet. Så att den var inflammerad var det inget snack om. Synd att det tog över 2 veckor för dom att inse.

Vaknade upp och redan efter 30min började jag tjata om att få åka upp till avdelningen haha. Var uppe och gick på detsamma.

Började känna mig varm i ansiktet när jag låg nere på uppvaket och frågade då 2 olika personer flera gånger om jag var röd i ansiktet eller på halsen men nej nej, allt såg bra ut enligt dom. Började hälla i mig vatten och fick en flashback från förra allergiska reaktionen och frågade en gång till men fick samma svar. I samma veva kommer min sjuksköterska och vrålar ut MEN OJ DENISE du har fått en allergisk reaktion. Upp till avd och i med adrenalin och tavegyl. Nu har rodnaden gått ner men är fortfarande torr i hals och mun.

Så det var en liten uppdatering <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    Skönt att få bort det där jädra bihanget!
    Jag tog mig inte ur sängen på 1dag men min op blev en komplicerad historia eftersom den var sprucken och kladdat ner magen med sitt äckliga var! Hejja Hejja, hoppas du bli pigg som en lärka snart :)

  2. Raija

    Skönt att operationen gick bra. Jobbigt att du reagerar allergiskt. Hoppas att magen börjar fungera så du blir FRISK.
    KRYA PÅ DIG KRAMAR <3

stats