an awesome life about me

Panik, ångest och noll tålamod!

I söndags så sabbade jag mina lår i samband med squatsen och sen dess har jag inte kunnat gå. Känns som båda låren är en stor muskelknut och musklerna är verkligen hårda som sten. Har ingen kontroll över benen så jag ser verkligen ut som världens tok när jag går. Tappar balansen, staplar mig fram och ja det ser ut som jag skitit ner mig.

Förbannat ont gör det också. Att jobba på förskola är inte det lättaste när man inte kan röra sig.

MEN det är det minsta bekymret jag har. Jag har fått typ panik och världens ångest över att dessa 3 dagar gått helt i spillo då jag måste lyssna på kroppen och vila. 3 dagar till spillo betyder att IMORGON behöver jag vara helt bra i benen för att kunna nå mitt mål (4 pw/vecka) och helt ärligt, jag tror inte att benen är bra nog. Inte för att gå i mitt tempo. Dock ska jag ge mig ut iaf men ja. Känns trist! Jag vill TRÄNA!! Jag vill nå mina mål och jag hatar känslan som uppstod precis.

Vågen visade dessutom att det inte hänt ett skvätt. Så trist!

Om det inte har hänt något nästa onsdag så blir det gymmet och mindre mat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Har varit med om samma sak, känslan du beskriver om dina ben alltså. Det som funkar bäst för mig är att vila HELT tills smärtan är borta, annars blir det värre. Jag var ute o gick trots att jag hade ont, sen blev jag sittandes i två veckor för musklerna sa typ ifrån.. Men det är bara min story, du kanske är annorlunda. Var försiktig bara :) och lycka till!

 2. Emmie

  Förstår din frustration. Men mindre mat är absolut inte det bästa alternativet, däremot BRA mat :) lycka till och hoppas att låren blir bättre! Du glömmer inte stretcha efter dina övningar va? Det är viktigt :) kämparkramar

 3. emma

  denise de ärr träningsvärk du fått! inget farligt och man bör träna ändå! enda botemedletmot träningsvärk är mer träning! så sluta klaga och gå ug å traska;) du är grym!

 4. Madelene

  Följ Olga Rönnberg på Facebook eller köp hennes bok. Hon är extremt duktig och peppande! Kosten är a och o om du vill gå ner. Styrketräning gör att du får mer muskler=förbränner mer. Massa cardio är inte lösningen :)

 5. A

  Ha tålamod! Räcker gott och väl med en långsam promenad behöver inte vara snabbt hela tiden.
  Bästa botemedlet för träningsvärk är mer träning, försiktigt såklart. Stretcha alltid efter träning.
  OCH man får inte resultat på en vecka, bättre att väga/mäta en gång per månad än varje vecka.
  Lycka till!

stats