an awesome life about me

PappaLo ♥En surisbäsis med sin pappa ♥

Jag är rätt svag för svartvita foton, det är så himla vackert. Fast samtidigt kan jag tycka att för mycket svartvitt kan se dystert & tråkigt ut, men ååh så fint det är ♥ Det finns så himla mycket man kan göra med ett foto, man kan förändra känslan med bara ett klick. Helt otroligt egentligen. Längtar tills jag lärt mig att redigera på riktigt. Men än så länge tycker jag att mitt gratisprogram duger fin fint! :) Det är mest finslipningen jag saknar. Att kunna ta bort fönsterbilden i ögonen exempel. Jag är sämst på att kolla om den syns i ögonen, vilket den oftast gör. Never ending learning..det är vad foto är!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  sv. ja går ju för snabbt! ångrar så mkt att jag inte fotade Elton mer men var så jäkla tagen efter förlossningen och allt :( Får ta igen det på andras bebbar! :D

 2. Lotta, Millebus & Lill* i magen

  ibland är själva charmen att inte redigera kort, då blir det verkligen ett "moment" kort. Jag tänker på ens egna bebis bilder, dom är långt ifrån perfekta, lite suddiga, någon som springer förbi, någon gör en grimas. Sånt man tycker är hur kul som helst, tyvärr raderar man ju oftast såna kort nu, och alla blir "perfekta".

  fast det är ju hur kul som helst att redigera kort och leka med effekter=)

 3. Theresé

  Jaa du, jag tror också att jag kommer att ha större sf mått än såå :) Då den redan är så stor, hoppas att den stannar upp ett tag nu! ;) jaa, tack.. det e så kul att fota bebbemagen!! ;)

 4. Elin

  Gud vilken fin bild på Lo och pappa, den måste du bara rama in :) Och den sista var ju helt underbar haha, vilket charmtroll!! Kram på er

 5. Linda

  Ja men det är över denna "fönster" spegling i ögonen som jag undrar över.. De känns så levande liksom.. Vilket program använder du?

 6. Matilda [myphoto.blogg.se]

  Ja, redigering lär man sig lite pö om pö! Och det är ju roligt också :D
  Superhärliga bilder! Själv tycker jag att det är supervackert med speglingar i ögonen, speciellt fönsterspeglingar. Det ger ett härlig "liv" i bilden! :D

 7. Sandra

  Jättefina bilder! Det är nått speciellt med svartvita håller med dig! :)

  Väntar på att några vänner ska få bebis nu närsomhelst så jag får fota pyttebebis igen!:) Orkade ju inte fota min egen så mkt…

 8. Anonym

  Å hälledud! Man blir så bebissjuk när man ser den där lilla sötnosen:) haft en bra dag? Själv bakar vi kaka:D

 9. Emma - Mamma till Viggo & Melker.

  Sv: Tack för ditt tips. Förstår om det är jobbigt då min design hoppat fel (för dig). Jag använder firefox och har gjort det lääänge, designen ser inte konstigt ut för alla, bara för vissa… vet inte vad som är fel? Svårt för mig att ändra nåt i stilmallen, då det ser bra ut för mig liksom :/ Ska försöka lösa detta på något vis…

  KRAM

stats