an awesome life about me

PLASTIKOPERATIONER OCH SKÖNHETSINGREPP

Är ni för eller mot skönhetsingrepp?

Hade jag haft pengar hade jag garanterat lagt mig under kniven igen. Finns så mycket jag skulle vilja göra. Men detta är saker jag bara skulle göra om ekonomin tillät. Läppförstoring ska jag göra när vi är på fötter igen (:

Här är min lista med de saker jag skulle vilja göra/testa:

Bukplastik – För att dra åt musklerna som blivit kraschade efter graviditeterna samt ta bort all hud som bara hänger och dinglar.
Lös hud – Finns det gått om på min kropp men överlåren är något som är jobbigt för mig. Där har det samlats massor med hud vilket för att det blir extremt varmt och kladdigt där. Även hakpartiet hänger en del och där skulle jag även vilja ta bort lite fett.
Läppförstoring – för att testa!
Ögonlocksplastik – Mina ögonlock hänger (släktdrag) och detta skulle jag vilja göra för att se piggare ut.
Tatuerade ögonbryn – Så skönt att kunna slippa ögonbrynspennan!
Borttagning av åderbråck – Säger sig självt ;)
Hårborttagning – ben och under armarna!
Svettningar – Har extrema svettningar under armarna. Jag svettas fast jag fryser och detta är VÄLDIGT jobbigt. Jag kan inte bära T-shirts eller tighta tröjor pga detta.

Men än så länge nöjer jag mig med mina boobies! Bästa jag gjort (efter barnen) fniss!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jess

  Håller med dem som säger att du är fin som du är! Ang svettnigarna: Har samma problem, har inte gärna tajta tröjor, och helst bara svart för att det inte ska synas. Gått i perioder, tror det kan ha med hormoner att göra. Började efter att jag fått barn. Och en stor bov är inre STRESS!! Testa att ta magnesium-tillskott, hört att det kan hjälpa. Tar själv magnesium dagligen.

 2. Elli

  Jag är emot skönhetsoperationer. Med tre döttrar önskar jag verkligen att världen såg annorlunda ut. Jag vill att dom ska förstå att dom är fina som dom är, även när de är vuxna.

 3. Paula

  När jag var runt 25 bast så ville jag göra boobsen, fettsuga låren osv … nu 4 barn senare o snart 39 (gulp va gammal jag är) , så känns det inte lika viktigt. Jag satsar på att träna o tighta kroppen på det sättet .

  Jag är däremot inte emot skönhetsoperationer , absolut inte .

  Hade jag något jag mådde dåligt av så skulle jag nog lägga mig på operationsbordet

 4. Caroline - gravid och mamma

  Jag är för men jag skulle inte vilja göra några fler själv. Har gjort brösten och är nöjd med resten :)

 5. Louise Hedblom

  Jag är för plastikoperationer om man gör det inom en rimlig gräns. Man har ju sett människor som opererar sig till det extrema… Jag har länge gått i banorna att operera mig själv och då vill jag operera brösten (från B- till D-kupa), operera näsan (har en bred nästipp och lång näsa sett i profil), göra 3D-tatuering på ögonbrynen och förminska blygdläpparna (de hänger utanför. Inte vackert…)

  Det jag kommer ta itu med först blir nog ögonbrynen, sen brösten. Efter det får vi se =)

 6. Erica

  Du behöver inte operera dig, du är vacker som du är! Jobba på insidan förrän du börjar göra om utsidan! :)

  Mvh 15-årig flicka

 7. Lina

  Jag är absolut för skönhetsoperationer. Har själv opererat brösten. Skulle precis som du vilja testa att fylla läpparna och ta bort hår med laser. Jag vill även göra eyeliner tatuering på ögonlocket. Ska bara bli rik först! =P

 8. F

  stå upp för den du är istället! ingen är perfekt, du är jättefin :)
  Det med svettningarna förstår jag, jag kan inte ens ha färgade byxor eller strumpor på mig..allt jag har på mig är svart, ända in till underkläderna, detta mår jag dåligt av dag ut och dag in och det hjälper heller inte min depression.

stats