an awesome life about me

RackartygDagens mama och en overallbäsis ♥


Dagen började i vanlig ordning med morgonhyss.
Wilgot verkade sakna sommaren och hade tömt halva falskan med solkräm i huvudet och delar av badrummet. Han hade även dragit ut ena hyllplanet från vår badrumsinredning. Det hyllplanet som innehhåller 1000 småprylar så som handkräm, hudkräm, nässug, tantrödtillbehör, nagelsaxar, barnprylar osv. Ja, resten kan ni nog lista ut själva. Pappa fann honom mitt i badrummet och så fort Wilgot fick syn på honom så sa han ”baaaaaja Wilgot, baja”. Det kan man ju säga.. Efter denna morgon så undrar jag om det är elakt att låta ett barn sova i bur…

Upp och iväg för att lämna W på förskolan. Jag skulle springa förbi läkarn och ta mina prover men sköterskan vabbade och dom inväntade en vikarie, attans. Iväg och storhandla, vilket kanske inte är det smartaste att göra utan bil. Nu är i alla fall kyl & frys påfyllt, känns alltid lika skönt. Tur att pappa S var ledig och kunde dra vagnen för satan i gatan vad tungt det var.

Detta med morgonhyssen går mig på nerverna. Han kommer åt allt och ja vem vet vad den där gossen kan hitta på. Ska prova vända handtaget till hans dörr men han lär väl få upp den likt alla andra dörrar som är vända. Fast och andra sidan är hans dörr lite trögare. Skulle vara så skönt att vakna liiiite senare än kl 6 och framför allt, inte behöva se rackartyg det första man gör.. TOKUNGE ♥

Välkomna alla nya följare på bloglovin ♥ Vilka är ni? :)) Hoppas ni kommer trivas!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anna, gbg

  Vi har barnlås på alla våra dörrar i badrum/kök och garerober där vi förvarar småprylar, funkar fint med två små barn som gärna pillar och drar fram allt :-)

 2. Emma

  Hej!
  Har kikat in här sen du var gravid med Loppan och tycker du har en superfin blogg! Måste fråga var du hittat din fina svarta mössa du har på bilderna här uppe? =)
  /E

 3. Carro - Mammaliv & Foto

  Vi har köpt super fiffiga barnlås på Ikea som vi har på kylskåpet och skafferiet barnen var i en period riktiga kockar och hällde ut allt innehåll från både kyl och skafferi på golvet och i alla rum :) Frukosten var serverad mitt på vardagsrumsgolvet Oboypulver och flingor någon? hehe.

 4. Kristin-mamma till Milo

  haha, vilken liten tokunge! ;) kan tänka mig hur vilt det måste vara i W:s ålder med tanke på hur det är att bara ha en 7 månaders här hemma. Vår lille fick igår tag i necessären och sedan var det pinaler överallt!

 5. Sofie

  Har ni inga barnlås på era garderobsdörrar lr står alla de sakerna på en öppen hylla som han kan nå? Vi har lås på alla garderobsdörrar + att de står så att han inte kan nå sakerna. Annars hade han nog oxå gjort rackartyg varje dag…
  Trevlig fettisdag!

 6. Anonym

  Du får larma hans dörr ;) haha..

  Sv: hade nog oxå missat att det var just den dagen idag om inte jag haft radion igång.. är så gammal nu att jag har P4 på hela dagarna.. haha…

 7. linn

  ha en barn grind i dörren i stället? då ser han ju ut i hallen och ni behöver inte ha stäng dörr men han kommer inte ut

 8. Anna

  Kan ni inte sätta upp en barngrind för hans rum då? det har vi funderat på att göra för Odds rum så man vet var man har honom på morgonen:) då vaknar man nog ganska kvickt av ett barn som vill ut också;)

 9. Johanna - mamma till 3

  Sv: Har inget annat knep mot fettfläckar en vanish! funkar ibland:/ fick en gång barnbadolja över mitt NYA linne och sen var det förstört för all framtid. buhu. det gick inte bort med något!

  Haha jag tycker att det låter elakt och ha barnen i bur;)

  Har du körkort eller har ni ingen bil just nu?:)

  Kramis.

stats