an awesome life about me

Randigt var det här ♥Wilgot väljer numera vad han ska klä sig i.
Skulle man lägga sig i hans klädval så blir det sura miner. Han är ritkigt klädfixerad den gossen! Idag blev det nya fina tröjan från POP samt ett par jeans från HM, strumpor från lundmyr.

Han är så söt när han har klätt på sig för då springer han i all världens fart fram till spegeln och tittar hur det blev. Är han inte nöjd så byter han kläder ♥ Han står ofta och speglar sig, flera gånger dagligen. Han gör nog det mesta framför spegeln. Just nu har han placerat sin speldosa framför spegeln där han står och spexar för mamma och pappa.

Är era barn klädtokiga? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ✫Familjen Bus✫

  Så fin tröja!
  hihi vilken liten buse som tar sig i/över! :)

  Sv: jaaa, jag var så himla nervös och hektisk över att få vara med i tävlingen. Vill så gärna ha ett par crocs till barnen :)

  kram kram

 2. Alfva - i preggoland!

  Sådan mor sådan son – eller hur var det? ;) Kul att han gillar färger i alla fall!
  Nej, A är inte ett dugg intresserad om man inte kommer dragandes med någon speciell klänning. Däremot – skulle jag glömma hennes tofsar när hon ber om det är det synd om mig.. ;)

 3. Emma

  Viktor är inte riktigt så klädtokig än. Han gillar att vara med och välja om han ska ha mjukisbrallor eller jeans men oftast så kan jag eller pappa ta fram det han ska ha på sig. Ibland tycker han att det är viktigt att välja men det är väldigt sällan.
  Vad roligt att Wilgot är noga. Blir det "bra" det han tar fram eller blir det katastrof så du ofta måste gå in och ändra??

stats