an awesome life about me

Så FÖRBANNAD!

Idag har jag hållit på att bråka med fraktbolag och alla dessa mellan händer. Vi blev LOVADE och GARANTERADE leverans av barnens dockskåp innan jul och vad händer? Vi sitter här utan barnens stora julklapp och kommer heller inte få den levererad för än på fredag. FREDAG?!

Confidentliving har skött sitt och KidKraft har skött sitt men företaget som kör ut har definitivt inte skött sitt.

Vet ni vad chauffören som kört ut paketet påstår?

Att han har vart här TRE JÄVLA GÅNGER utan att han fått tag i oss- Torsdag, Fredag och Måndag. Han påstår dessutom att han satt upp lappar om att han vart här. Så faan heller! Vi har vart hemma alla dessa dagar, hela dagen. Det är ingen som ringt på, finns inga jävla lappar uppsatta i varken trapphus, port eller i brevlådan. Det har inte ringt något okänt nummer på min telefon så att han har vart här är bara ren jävla bullshit.

Så barnen får inte sin stora julklapp på julafton för att en chaufför valt ljuga och göra annat än att jobba. Får vi någon kompensering? NEJ. Inte ens det kan dom fixa. Det är bara företagen som kan få kompensering, alltså KidKfraft. Hade jag vart chef över detta företag hade jag skickat paketet med en taxi eller vad som helst, bara se till att det kommer fram. Hur svårt kan det vara liksom? ”Finns inga bilar ute, kan inte köra ut det idag eller imorgon”…bla bla bla!

Nej jag är riktigt arg kan jag tala om. FETT DISS TILL ER! Det är TUR för er att vi ska fira hemma hos min mamma och att barnen kommer få paket iaf. Men samtidigt förbannat trist att vi inte får se våra barn få sitt efterlängtade dockskåp. Att vi inte får föreviga det på bild. Det var ju vår stora klapp till dom, som jag trixat så mycket med. Lagt ner mycket tid, pengar och stress :(

Tack för att ni sabbade detta fraktbolaget. TACK!

 

Förlåt för detta bittra inlägg men ibland behövs det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Fy fan vad dåligt :(!! och sedan lögnerna om att han hade varit hemma hos er! jäkligt dåligt stil av personen!
    Hoppas ni ändå får en fin jul :)
    Kramar

stats