an awesome life about me

Så himla upptagen ;)

Mina fina från idag ♥

Varför måste jag vara så himla upptagen för? Ni får ju bli besvikna gång på gång när ni kikar in här och ser att jag inte uppdaterat :P

Gårdagen var verkligen i gång non stop hela dagen. Började med att gå på jobbmöte, lönesamtal samt påskrivning av anställnings papperna :) Så nu har jag verkligen ett nytt jobb på riktigt, wee :) Efter det så skulle jag vänta 2 timmar inne i stan på min syster och det slutar ju alltid med att man springer i en massa affärer. När syrran väl kom så hade jag shoppat upp halva stan kändes det som. Blev lite nytt till pappa S samt lite arbetskläder åt mig (tänka sig att man få gå i myskläder på jobbet :D). Hittade även en spetsklänning i cream som fick komma hem. Samt en jobbväska och en kalender.. Nåväl. Syrran skulle hjälpa mig med att hitta ett par bra tränings/jobb skor. Då hon jobbar på Stadium så kan hon sånt. Så när vi var klara så hade jag köpt mina FÖRSTA par BRA skor. Haha. Känns sådär att lägga ut pengar på något jag själv inte tycker är snyggt ;) Men nu är jag fit for fight att börja jobba. 1-5 vecka kvar tills jag börjar lite smått.

Efter shoppingen så hämtade jag ut paket på posten, köpte fettopizza och väl hemma var jag D Ö D.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ✫Familjen Bus✫

  Så mysigt de ser ut! Gillar verkligen er säng!

  Såg att du opererat boobsen. Vet inte riktigt om du la in, lyfte eller förminska dem dock.
  Jag har själv planer på att fylla på dem lite, de försvann kan man säga efter två amningar och ser inte alls skoj ut :(

  Kram kram

 2. Marie

  Jag tycker att du är jätteduktig på att uppdatera :). Jag är inne här nästan varje dag och här är alltid något nytt att läsa eller titta på!

 3. Yohanna - Gravid v.40

  hahaha…. ja vi blev verkligen bortskämda förr med flera inlägg/dag. Men jag tror ditt liv tagit en annan vändning och prioritet helt enkelt, kanske för att du är lyckligare och inte behöver skriva här så mkt utan mer är ute? :)

stats