an awesome life about me

Så kom dagen

En liten halvsjuk Lo som däckade i mammas famn tidigare idag ♥

Idag blev det inget jobb för min del, sjukstugan är här igen. Var ganska väntat då den passerat var och varannan på jobbet men lika tråkigt för det. Att bli sjuk såhär i starten är inget man strävar efter om man säger så. Men det är bara att gilla läget och powervila så mkt det bara går. Känns ändå skönt att äntligen ha ett jobb som man får vara sjuk på. Förr jobbade jag ständigt sjuk då folk blev tokiga så fort man nämnde ordet sjuk, inte blev man trodd heller. Så ja, på gott och ont så var jag hemma idag. Får hoppas att jag kryar på mig snabbt.

Lilla skruttLo har haft förhöjd temp idag. Men jag tror att det beror på att det är tänder på gång. Hon är helt rabiat vissa stunder och är inte så glad i maten just nu. Får jag gissa så tror jag det är framtänder som är på g, svullen som en tok är hon. Om så, hoppas dom kommer fort!

Apropå Lo så har hon skaffat sig ett par bulor varje dag här hemma. Hon har ju börjat ställa sig upp mot allt och det där med balansen är hon inte lika bra på. Idag slog hon pannan i hörnet av bordet stackarn. Just det hörnet som hörnskyddet ramlat av på. Vi alla lyckas bra i denna familj ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma till A och E

  Naw lilla pluttisen då :( hoppas ni alla mår bättre snart, inget kul med sjukstugan :(

  Men gud va bra att det är ”ok” på ditt jobb att vara sjuk. Jag vet exakt hur det är på jobb där man inte får vara sjuk. jag minns en gång för två år sedan blev jag dunderförkyld och tappade röstenoch som kundsupport behöver jag min röst så jag fick sjukanmäla mig. då ringde chefen upp och när hon hörde hur jag lät sa hon ”oj du är verkligen sjuk” hmm.. ja jag var VERKLIGEN sjuk!

 2. Helen

  Visst är det skönt att ha ett jobb där det accepteras att man är sjuk . Med 2 småbarn kan det bli mycket vabb och det är självklart jobbigt för arbetsgivare och kollegor. Jag tror jag vabbade mer ett år än jobbade och det va jättejobbigt .

  Men nu får ni krypa ner i soffan och mysa tills ni frisknar till .
  Krya på er
  Kram

 3. Becky

  Stackare! Här är det också sjukstuga.. Sambon blev kass i torsdags och var kass heeela helgen. Och igår så var det min tur, så idag har jag knarkat Ibumetin och krängt sockerkaka & cola i mängder.. Bästa med att vara sjuk är att man nästan bara kan få i sig onyttigheter, hehe..

  Min dotter är fortfarande full med bulor & blåmärken, hon är så jävla klantig så hon slår sig jämt. Men men, hon växer förhoppningsvis ifrån det :)

  Krya på er!!

stats