an awesome life about me

Så skrattretande!

Varför måste vissa människor vara så tragiska och skrattretande för? Varför ens lämna kommentarer om ni inte har något vettigt att säga? Jag avskyr folk som DÖMMER mig och min familj. Folk som drar egna slutsatser och egentligen inte ens har en aning om sanningen. Som sagt. Det är inte kul att lägga tid på bloggen när det inte ger något tillbaka. Vilket det inte gör just nu.

Nu ska lílla ”slappmorsan” som inte gör något för/med sina barn åka och jobba. Puss och hej ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Denise Fagerholm

  Hej Denise!
  Vi har pratats vid någon gång via mejl förut, då jag skrev till dig för att jag gillade dina tights. (detta var länge sen nu, kanske ett år)

  Jag vill iallafall bara säga att jag beundrar dig som mamma till två småttingar och självklart som person. Jag tycker du verkar vara en jätteschysst tjej och som verkligen är dig själv rakt igenom.
  Jag är förresten själv mamma till en liten flicka vid Namn Hedwig som är född typ två veckor innan Lo och jag har också ett jobb som personlig assistent till en liten flicka, Dessutom heter vi ju samma schyssta namn och verkar vara ungefär lika gamla. Roligt sammanträffande va? =)

  Men iallafall, Stå på dig precis som du gör, mot alla dumma negativa kommentarer. Jag förstår inte varför folk ska vara så elaka och dömande när dom inte har en jävla aning om vad du är för människa bakom skärmen.
  Folk verkar ha för mycket fritid när dom inte har annat för sig än att klaga och kranka ner på andra.
  Jag fick själv en hel del elaka kommentarer som tog hårt på mig när jag hade min blogg, men den la jag ner för jag orkade inte.
  (dock var inte min blogg lika stor som din, utan var mest till för nära och kära)

  Jag diggar iallafall dig och jag tycker att du har jättesöta och fina barn. Många kramar från mig

  SVAR: Åh tack för din fina kommentar :) kram

 2. maria

  fattar inte vad det finns för folk!
  Jag bloggar och är blivande mamma och funderar starkt på att sluta när bäbisen är här. Vill inte ha såna elaka komentarer som du får eller som andra får. Skulle ta åt mig för mycket tror jag!

  Hur orkar man? Vill man fortsätta?

  Din blogg är jätte bra=)

 3. Johanna - mamma till 3

  Slappmorsan? Åh. Blir så ledsen när jag läser sånt. Man kan ALDRIG döma en människa man inte känner. Det är mobbing och det är bland det värsta jag vet.

  Jag känner inte dig men det intrycket jag får av dig är hur trevligt som helst. Du verkar vara jätteunderbar! Ta åt dig av det!

  Kram

stats