an awesome life about me

Saker som gör mig galen (del2)

När jag kommer hem och det ser förjävligt ut.

När jag kommer hem efter en arbetsdag så förväntar jag mig alltid att det ska vara undanplockat och fint. Nu menar jag inte storstädning utan bara lite undanplockning av disk, leksaker samt en doft av nytvättat. Men tyvärr TYVÄRR så är det inte alltid så. Karln har minst 10 timmar på sig att göra något som tar MAX 30 min..Oftast så är allt gjort, men halvhjärtat. Med det menar jag lite disk kvar här, lite kläder och leksaker här och tvätten är tvättad men inte hängd.. Detta gör mig TOKIG.. Men det slutar ändå med att jag skrattar åt det, jag förstår inte. Det är komiskt. Hur man kan gå förbi samma disk minst 10 gånger samma dag utan att tänka ”fan vad det ser ut” eller ”nu ska jag ta undan de här”… KARLAR! Åh dessa karlar! Kan man köpa städmani på burk? Isåfall vill jag ha några stycken! Men vad gör detta egentligen, älskar honom iaf (: Men lite mer helhjärtad städning skulle int skada haha..morr!

Håller ni med eller håller ni inte med?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Låter som min mor haha! Men håller med, det känns mycket bättre att ha ett fint och städat hem.. sen så tar det ju verkligen inte så lång tid. Ibland kan jag själv strunta i saker, man undrar fan varför?
  Tror det är en dålig vana som man måste ta itu med..

 2. Louise Andersson

  Halleluja! Jag stämmer in i din klagokör!
  Dock är det ju så att alla karlar (undandagen finns säkert) är så här. Ju fler jag pratar med desto mer tror jag på detta.
  Frågan är: Ska man kämpa på för att ändra något som är konstant eller ska man bara acceptera att det är så det är? Är irritationen värt det?

stats