an awesome life about me

Saker som gör mig galen (del6)

Detta är helt klart värt att hamna på denna galnalista.

Skulle precis avsluta min beställning på HM där jag beställt lite sommarkläder till W. Har endast lagt varor som det står ”Finns i lager” i min kundkorg. Kollar igenom en sista gång och slutsumman skulle sluta på 700-lappen. Går till kassan och vad finner jag där? Slutsåld, slutsåld, åter i lager v24, åter i lager v25, varan finns i lager. Jahaaa, 1 vara utav de 10 jag lagt på listan.. Vad kul, himla roligt! Blä på HM faktiskt!

Klickade ner ganska fort och nu sitter jag här med en STOR suck.
Känner ni igen er? Eller har ni turen med er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    jag känner igen mig! beställde imorse, la allt i varukorgen, går till kassan och DÄR står det att "varan är slutsåld" och sen så beställde min pojkvän också en skjorta i början av april, vi har fortfarande inte fått den ännu, för leveransveckan skjuts upp hela tiden. Blir så less!!!!

stats