an awesome life about me

Sammandragningar igen.. love it!

Åh vad jag ÄSLKAR när förvärkarna kommer igång. Heja dom! Det är alltid spännande trots att det inte alls är speciellt skönt. Just nu känns dom som dom brukar. Det sitter framtill och spänner 100gånger mer än de vanliga sammandragningarna. Håller i lika länge och kommer lite här och där. Kan det vara bli något annat än bara förvärkar någon gåååååång?! Ett härligt plask i soffan skulle inte sitta helt fel ;) Inte heller en rejäl värk som flyttat sig till ryggen.

Får se ifall bebis bara övar som vanligt (mest troligt) eller om det kanske drar igång? Spänningen är OLIIIIDLIG haha (läs det med inlevelse).
Är det nu jag inte ska uppdatera på ett dygn så ni hinner bita av er alla naglar? haha :D

En dagens notering på denna graviditet också – Jag har nu kommit så långt in i graviditeten att jag inte längre kan göra smultronstället flintskalligt själv. Jag kan inte heller få på mig mina converse själv. Jag kan inte ta av mig kläderna själv eller torka mina ben själv. Jag kan inte… osv.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Oj jag hade nog inte så stor mage när jag väntade Eddie klarade allt själv hela tiden och ja inte mycket krämpor. Bara för värkar 2.5 dag innan Eddie kom

  Hoppas bebis tittar ut snart

 2. Sofie

  Idag har min förverkar oxå smugit sig på… Kan dock bero på att jag tog tag i att först måla om en byrå o sen baka lussebullar, kanelbullar o saffransbiscotti på em. Jag har nog mig själv att skylla helt enkelt. Nu har jag parkerat i soffan fram tills det e dags att fixa middagen…
  Jag däremot vill INTE har mina förvärvar å jag ju inte behöver dem ;)
  Trevlig dag!
  //Sofie

 3. Alfva

  Haha, smultronstället? :D Skönaste omskrivningen idag. Men nej, det kan jag redan inte.. :( Allt annat är inget problem än, men förra gången skar jag mig rätt bra när jag försökte på slutet. Och jag och blod är ingen bra kombo, så det var nära att jag svimmade i badkaret. Haha, så det låter vi bli att testa igen!

 4. Annica

  Om smultronstället är vad jag tror att det är så har inte jag kunnat fixa det på massa massa veckor! ^^

  Har också en massa sammandragningar, främst på kvällen och inatt vaknade jag flera gånger av att hela magen drog ihop sig. Men men, inga riktiga värkar så långt ögat når!

  (Kul att vi är beräknade till samma vecka ;) )

 5. Linda Olsson

  Jaha, men hur gick det nu då??? Blev det nån bebbe?? ;D Hihi! Jag kan ju inte se nån tid nånstans hur dags du postade det här inlägget :P hahah!
  Okej, nu har jag bitit av mig naglarna snart ;)

  Kraaaaam

 6. Lotta, Millebus & Lill* i magen

  Å vad härligt för dig=P Hoppas dom ger resultat då. Spännande att se när hon vill komma ut=) Vilket fynd, 150kr. Vi har med gjort om en tripp-trapp och målade den vit. Blev sådär. Ska köpa någon bättre färg och göra om. Min kompis gjorde om sin och betsa sin i valnöt och den är urläcker!!

stats