an awesome life about me

Sämsta mamman ever!

Även om det vart Lo och S födelsedag idag har det vart en sån där dag jag bara vill spy på. Det gjorde jag också. Vaknade med ångest, fick panik. Ringde syster efter sällskap och tog mig ner till affärn för att köpa tårta, orkade inte baka någon idag. Åt tårta, blev magsjuk och legat i sängen sen dess. Ångesten lever kvar och jag vettefan hur jag ska palla med denna skit. Det tar på mig att behöva kämpa emot den som styr mig. Jag blir otroligt trött av allt jag behöver göra..vara glad inför barnen, vara en bra flickvän, ta hand om hemmet. Det utmattar mig totalt. Jag försöker intala mig själv att det bara handlar om några dagar till innan det försvinner puts veck, men det går inte så bra.

Jag vet att detta inte går ut över barnen men känner jag mig som världens sämsta mamma i alla fall. Sämsta ever!
Förlåt om jag är negativ men detta är inge vidare. Ångesten och samvetet över barnen bara väller över mig..

Det kommer bli glatt här inne igen.. Jag väntar bara på att miss positiv ska komma tillbaka (:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats