an awesome life about me

Ser ljuset, blir gråtfärdig på riktigt!

Det börjar bli bättre. För varje liten timme börjar jag känna mig mer och mer lycklig. Jag börjar känna mer ork, mer kraft och mer glädje över livet. Kärlek, kärleken är på väg tillbaka. Förstår ni hur jävla underbart det är?! Mindre dåligt samvete, mindre ångest, mindre oro.

Mina fantastiska barn. Snart är mamma tillbaka!

Jag kände bara ett stort YES idag. Hämtade barnen tidigare bara för att JAG ville. Vi gick hem, inget bråk, ingen stress. Vi skrattade och var glada. Länge sen! Väl hemma tog orken slut och jag hasade ner i soffan. MEN JAG ÄR ÄNDÅ JÄVLIGT GLAD FÖR DET LILLA! Att dessa veckor lider mot sitt slut.

Tack min fina familj för att ni finns ❤️

20131127-210323.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats