an awesome life about me

Remiss till neurologen, utredning.

Jag hade börjat köra uteslutnings metoden hemma och gått till både optiker och naprapat. Dessa undersökningar visade inget så jag kontaktade min husläkare och bad om en remiss till en neurolog.

Efter en månad var jag på plats hos neurologen. Vi pratade och han undersökte mig. Undersökningen visade att jag hade känselbortfall på vänster sida. Sämre kontroll över vänster sida. Föll bakåt åt vänster när jag blundade samt sämre balans över lag. Jag hörde sämre på vänster öra och hade sämre fokus på vänster öga. Samt dessa kroppsryckningar. Vi konstaterade att jag hade ett mycket tryck under vänster öga och det skulle givetvis utredas. Fick även jag svar att jag lider av kraftig migrän, en migrän som kommer varje vecka.

Neurologen sa att Södersjukhuset har fel behandlat båda gångerna. Dom skulle gjort röntgen redan första gången jag var inne. Han blev irriterad på deras agerande och pratade givetvis mycket om detta. Så det första på vår lista blev en magnetröntgen och den gjordes på Sabbatsbergs sjukhus.

Magnetröntgen visade en förändring i huvudet.. fortsättning följer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Helen

    Åh du är tillbaka! Vad glad jag blev när jag se ett inlägg via Bloglovin. Anledningen till att du kommit tillbaka kunde ju dock vart roligare :( Hoppas allt ändå blir så bra det nu kan, vi finns här som support! Ha en fin vecka!

stats