an awesome life about me

Sjuk i huvudet – Så började det

Som jag skrev så pågår jag just nu en utredning för mitt huvud då dom hittat en förändring på vänster sida. Tänkte ta min ”sjuk i huvudet” berättelse från början.

För två år en åkte jag in till Södersjukhuset med en huvudvärk from hell. Dom misstänkte att jag hade hjärnhinneinflammation och skulle då ta ett ryggmärgsprov på mig. En okunnig läkare kom in och stack fel 5 gånger innan han hittade rätt in i ryggmärgen. Efter provet fick jag biverkningar utan dess like. Jag blev liggande i 8 dagar, kunde inte ens gå och kissa. Det skapades ett vakum i min ryggmärg som gjorde att jag fick 100 gånger värre huvudvärk. Satt jag mig upp så sprängdes mitt huvud och min rygg. Jag åkte ambulans och kräktes, gick och kissa 2 gånger på en vecka. Jag trodde verkligen att jag skulle dö. Proverna såg bra ut och jag hade inte hjärnhinneinflammation. Jag är så arg på den där läkaren, kan man inte sticka rätt så ska man inte få hålla i nålen! Enligt regler så får man inte sticka igen om man stuckit fel, utan man ska då ge över den till en riktig narkosläkare.

I augusti detta år så hände det igen. Huvudvärk som jag vaknade med, som inte gick över och bara blev värre. Åkte in på remiss. Dom gjorde neurologiska undersökningar och trots att jag såg avvikelser på dessa så gjorde dom ingenting. Jag kunde se att jag hade försämrad kontroll över vänstersidan. Ingen reaktion under vänsterfoten när hon kittlade mig. Jag föll bakåt åt vänster när jag stod och blunda.

Vad gjorde dom? Ingenting. Ingen röntgen, inget ryggmärgsprov. Jag åkte hem.

Någon gång under 2013 fick jag dessutom ett tryck bakom mitt vänster öga som orsakar extrem huvudvärk. Brukar komma några gånger i veckan för att sedan försvinna.Efter sista besöket på Södersjukhuset så började jag bli orolig då detta tryck ökade och har sedan dess hållit i nästan konstant. Mina symtom blev värre och jag hade även börjat få kroppsryckningar som varade hela dagarna.

Då kontaktade jag läkaren.. fortsättning följer

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Men vad var det för jävla flane som stack fel fem ggr?!?! Herregud! Smärta!
  Gjorde en LP i slutet av sommaren och den läkaren stack som tur var rätt direkt! fick bara lite ryggont efter så det var skönt!
  Såg i ett annat inlägg att det inte var något farligt i huvudet ditt! Skönt! Hoppas du får en bra behandling så att du kan släppa det och gå vidare så snart som möjligt!

 2. caroline

  Sååå himla glad att du är tillbaka!! Och fan ta sjukvården man får fan ligga på om nått skall hända. För tre år sen ramlade min man ihop efter ha klagat på kramp i hjärtat. Han ramlade handlöst ihop i vår hall hemma och var borta i några minuter innan jag fick kontakt med honom. In med ambulans på sahlgrenska och efter alla möjliga prover hittade de inget och skickade hem honom. En man på 24 år ramlar inte bara ihop så. De sa att de var vanligt med stressade hjärtan på yngre. Idag kan han få små kramp då o då men inget de gör ngt åt :(

 3. Anonym

  Känner en som fick ”ryggmärgs-hinnan” punkterad efter en felaktig epidural, durapunktering tror jag det hette, har du blivit undersökt för det?

 4. Josephinewestling - Mamma till Vira & Milly.

  Alltså jag blir så himla less. ATT MAN INTE ENS FÅR TID OCH HJÄLP! så less. och som sagt något är det ju eftersom dom nu har hittat något fel/förändring. KUNDE dom då inte gjort röntgen första gången.. nu 2 år senare så gör dom de. Kanske kunde fått bra hjälp från börjar om dom börjar BRY sig.. SÅ LESS PÅ SJUKVÅRDEN…

  KRAM KRAM KRAM

 5. Frida

  Man får så ont i magen nu för tiden, med denna sjukvård som vi har idag, helt sjukt, de skickar hem folk, folk med allvarliga sjukdomar som det kanske inte alls går bra för, de som behöver akut hjälp!
  Hoppas verkligen att allt går bra för dig, tyvärr är det bara att stå på dig som gäller och veta att du har rätt att få den hjälp du behöver.
  Vad är det vi betalar skatt för egentligen? Dålig sjukvård eller dåliga skolor?

  Läste igenom och insåg att det blev en ganska negativ kommentar haha, inte meningen att sprida negativ energi! kände bara för att klaga lite på dagens samhälle..
  Lycka till, kram på er, hela familjen :)

 6. Hanna-mamma till Theodor och Minnah

  Jag är så glad att du är tillbaka i bloggvärlden! Jag följde dig när jag väntade mitt första barn för snart 2 år sen, och har nu själv 2 barn.
  Riktigt kul att du känner att du vill dela med dig av ditt liv igen, du är fantastisk!
  Tråkigt med ditt huvud, jag hoppas verkligen att dom hittar vad det kan vara!

stats