an awesome life about me

”Sjuk misslyckad mamma”.. svar på tal..

 

 

Jag hoppas innerligt att det bara är mig du sitter och skriver sånt här till. Jag kommer inte ta mer skit av dig. Jag vet att jag misslyckats, jag vet att jag är sjuk. Jag vet även att mina barn har det bra och att dom tycker att livet är roligt trots att jag inte tycker det samma just nu. Du kan säga precis vad du vill, jag tar ingen skit längre som sagt.

 

Om folk kommenterar för att få synas kan jag inte uttala mig och jag tycker inte heller att du borde göra det. Måste du klanka ner på andra än mig, vad lider du av? Vad är det för fel på att vara medelklass? Om jag är ful och dålig på att fota, vad spelar det för roll? Du läser ju uppenbart ganska ordenligt ändå, inte sant? Fråga dig själv samma fråga? Varför läser du och KOMMENTERAR en medelklassare som både är ful och dålig på att fota? Jag vet att jag är omtyckt och hatad. Ingen är perfekt men jag tror att 98% läser den här bloggen och kommenterar av rätt anledning. Du är inte en av dom.

 

Börja gärna blogga, ska bli roligt att få följa ditt liv rika patetiska liv.

Så jag också kan få känna lite avund som du gör.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Jag blir så oerhört ledsen när jag läser sådana kommentarer som denna. Jag förstår inte hur människor kan vara så elaka! Om jag vore du skulle jag ta åt mig som fan, men jag hoppas verkligen inte att du gör det. Det är inget att lägga energi på.

  Om personen som har kommenterat inte tycker om din blogg, varför ägnar den då tid till att kommentera? Om jag klickar mig in på en blogg som jag sedan kommer på att jag inte tycker om så klickar jag mig helt enkelt vidare. Utan att kommentera överhuvudtaget. Skulle aldrig falla mig in att kommentera elakt, för jag vet själv hur ledsen jag skulle bli om någon gjorde så mot mig.

  Herregud, det finns människor till allt!
  Kram

 2. Idah

  Första gången jag kikar in på din blogg och satt och scrollade igenom den och kom till detta inlägg. Vilken hemsk människa kan sitta och skriva sånna här saker? Varför gör man det? Mår man bättre av att få någon annan att må dåligt? Helt sjukt ..

  Måste säga att min första känsla av bloggen var att du är otroligt vacker på dina bilder (som iaf jag tycker är riktigt bra) och dina barn är underbart söta :)

  KRAM!

 3. Emelie - 19år & mamma till Elias

  Åh herregud. Detta är enbart avundsjuka! Avundsjuka över att du faktiskt HAR lyckats med en blogg och ett liv (som denna person antagligen drömmer om själv men därimot INTE lyckats med). Och att du VÅGAR dela med dig av ditt liv, allt från sol och härligheter till när de är ett helvete. DET är starkt, av något!
  Nä, lyssna inte på sånt här. De är inte värt att lägga ner tid på. Och ja, jag vet att det känns, svider och gör förbannat ont! Men försök (det är sjukt jävla svårt) att blinka bort domhär patetiska avundsjukskommentarerna och läs och ta åt dig av folk som verkligen tycker om dig.
  Jag är en av dom, och jag är kass på att kommentera, men läser alltid din blogg. Du är en av mina favoritbloggar. Du vågar säga vad du tycker jag och tänker och delar med dig av både de bra och dåliga i en mammas vardag.
  Stå på dig. Du är så sjukt stark Denise! Så SJUKT stark!
  Ta hand om dig, finafina Denise! TA INGEN SKIT!
  Stor styrkekram!

 4. Emma

  Hej Denise!
  Det är så lätt för oss läsare att tänka "Äsch, min kommentar blir bara en i mängden. Det spelar väl ingen roll om jag kommenterar eller inte". Men fan, nu ska jag skärpa mig! Kanske läser du mina ord. Jag hoppas att du läser vad jag och alla andra sunda, vettiga människor skriver till dig.

  Jag hoppas uppriktigt och av hela mitt hjärta att du aldrig någonsin kommer att ta åt dig av sådana vansinniga och vidriga ord. Det är lätt att säga, men jag vet att det är svårt att låta det rinna av.

  Ingen ska någonsin få ta ifrån dig din styrka och det du åstadkommer. Man är inte en sämre människa för att man mår dåligt. Det som händer är att man kommer starkare ur det och med erfarenheter som väger tyngre än allt annat. Stå på dig och våga tro på dig själv. Du har en familj som älskar dig och värdesätter dig högt. Lyssna på deras kärlek och säg FUCK YOU till de personer som skriver elaka saker utan att veta varken in eller ut.

  Personer som skriver så säger mer om sig själva. De visar att de är ointelligenta och oförmögna till att tänka som normalbegåvade människor. De har brist på erfarenhet och empati. De är sådana människor som suger all energi ur sin omgivning utan att vara medvetna om hur negativt de påverkar människorna runt om dem.

  MASSA, MASSA STYRKEKRAMAR!!
  Det kommer gå bra, det kommer bli bättre.

 5. ...

  Till personen som skrev detta till underbara denise.
  Rent ut sagt hur fan kan man betee sig ? Du kallar denise misslyckad de är väll bara för du själv inte är så väldigt lyckad. Istället för att skriva elaka kommentarer så kan du väll ägna din till att göra roliga saker.
  Jag tycker personligen du är jätte omogen som inte ens kan stå för de du skriver o inte skriva ditt namn i din kommentar.

 6. Bodil

  Hej!
  Jag har precis börjat att läsa din blogg men har läst ganska mycket ur den.
  Först och främst vill jag säga att du har supersöta barn! De är bedårande.
  För det andra. Att må psykiskt dåligt och ha ork och styrka att ta tag i detta och söka hjälp är väl det starkaste man kan göra. Mycket starkt gjort av dig!!!
  Personen som skriver dessa elaka (och osanna) inlägg mår inte bra. Jag hoppas verkligen att h*n (kan vara en hon eller han) får den hjälp som är nödvändig. Jag försvarar inte personen ifråga på något vis (det är oförsvarsbart att ge sig på andra människor) men alla har rätt att må bra.
  Denise, gör oss alla en tjänst och blogga vidare om dina fina barn och ditt liv så är vi många som kommer att läsa!
  Styrkekramar!!!

 7. Ninni

  Jag blir så ledsen när jag läser sånt här :(

  Jag har inte läst din blogg innan utan klickade in här för en stund sedan och har läst lite om att du lider av depression och så. Just det fångade mitt intresse eftersom jag själv också gör det. Jag har lidit av det i ungefär 2 år så jag vet att det är jobbigt, men jag lovar dig att det kommer göra dig till en sjukt mycket starkare människa. Du måste bara fortsätta kämpa <3

  Du verkar redan vara en stark person eftersom du har två barn och ändå på något sätt lyckas ta dig igenom dagarna, även om det är otroligt tufft. Jag vet även att man är extra känslig när man mår psykiskt dåligt och det är just därför jag blir så ledsen när människor ska vara så elaka. Folk som inte varit deprimerade förstår inte hur hårt små saker tar på en och hur illa de faktiskt kan göra en..

  Du är sjukt snygg och har en otroligt fin familj och jag hoppas du fortsätter vara den starka människa du verkar vara och jag hoppas du kommer ta dig ur depressionen, för de är verkligen hemskt att behöva må så <3

 8. Elin

  Men är det någon som är misslyckad här så är det verkligen den som sitter och skriver detta! Att våga stå upp för att man inte mår bra och dessutom söka hjälp för det är otroligt beundransvärt och jävligt starkt! Jag vet eftersom jag själv jobbar inom vården. Att sitta bakom en dator och hitta på en massa skit är det enda patetiska här.

  Jag läser också varje ord du skriver Denise. Väljer att inte kommentera så ofta men beundrar dig verkligen. Blir själv mamma om några månader och följer din vardag för att jag GILLAR att göra det.

  Jag hoppas för den som skrivit kommentarens skull att den läser flera kommentarer i det här inlägget och inser att det är dags att inse att DET ÄR DU SOM HAR FEL. Du är en misslyckad människa som beter dig såhär mot andra, fyfan skulle inte ta i dig ens med tång. Väx upp för fan. Har du inget vettigt att säga kan du hålla truten.

  Jag hoppas du inte tar åt dig av sån här skit Denise. Du verkar vara en fantastisk person som jag garanterat skulle gilla även i verkligheten (därför läser jag din blogg!). Kram på dig och din fina familj.

 9. Yohanna

  Hahaha… den som bryr sig mest är ju den som printat ner den kommentaren – ingen av oss andra som är vettiga skulle nånsin lägga så mkt energi på att kommentera på ett sånt sätt. Bara å skratta åt dem, å putta till dem så trillar de ner i avgrunden… för de står där och låssas de själva har nåt som de anser är perfekt.

 10. Fia

  Hej fina du!
  Första gången jag kommenterar här fast jag har läst din blogg ett tag och jag tycker den är jättemysig! Mycket kärlek i er familj. Tråkigt att du inte mår bra just nu men ta varje dag som den kommer för det kommer bli bättre! Du har många som gillar dig. Titta bara hur många det är som lagt fina kommentarer här. Jättetråkigt att höra om missfallet men tyvärr var det nog inte meningen denna gången. Kanske behöver du ta hand om dig själv så att du mår bra igen innan ni får en liten till. Ta hand om dig nu och glöm aldrig att du inte är ensam och att det är ok att må dåligt! Det gör alla mågongång! <3

 11. Ninni - Foto & Vardag

  Alltså, är det där någon du känner? Känns som någon avundsjuk sate som inte har bättre för sig…
  Den sista raden gör personen i fråga ännu mer patetisk. Vågar inte stå för vem det är för fem öre, det är ballt…

 12. Issa

  Om någon skrivet nått sånt så har dom nått gränsen ! Det var det värsta jag har läst !
  Hoppas du inte tar åt dig ! Du är bra på alla sätt ! Tänk positivt ! <3 Kram till dig och din söta familj !

 13. Lisa

  Vilken jävla idiot. Du är stark som orkar fortsätta även fast det finns så mycket sjuka människor därute!!
  Hoppas allt vänder för dig snart och att du får må lika bra som du förtjänar! Tycker du har jättefin blogg och är inne varje dag :) Kram på dig

 14. Robin

  Personligen så tycker jag att du borde be någon spåra personen ifråga, och hänga ut denna med bild och allt. Vem fan i helvete är hon att ösa skit över dig?

  Vem gav henne den rätten att trycka ner dig i skorna? jag HATAR sådana här personer.Personen ifråga är helt klart en idiot utav intergalaktiska proportioner, eftersom de flesta utav oss ÄR just medelklass.

  Det är liksom lättare att relatera till någon som är i samma klass som en själv. Personligen så är jag NOLL intresserad utav rika personers liv.

  Men så är jag också en person som inte försöker att leva eller drömma mig in i någon annans liv heller. Och de rika och berömda är inte så jäkla lyckliga som folk tror.

  De flesta vet knappt vilka deras "riktiga" vänner är, än mindre vilka de kan lita på. Droger, sprit och depressioner är vardagsmat för de flesta inom den klassen.

  Ursäkta mig, men jag vart bara tvungen att skriva av mig lite =) men ignorera idioten/trollet. Bara slöseri med tid och energi. Ha det!

 15. Tess

  Man har INTE misslyckats för att man är sjuk! Jag är också sjuk. Har en kronisk värksjukdom, men jag gör det bästa jag kan för mitt barn och det gör du för dina också. INGEN är misslyckad förutom de som väljer att känna sig misslyckade. Låt ingen få dig att känna så!

 16. Anonym

  Du tar sjukt fina foton och du verkar vara en underbar mamma. Jag läser din blogg för att den är så jävla bra och för att jag tycker om dig oavsett om du är sjuk eller frisk!

  Så jävla störd person alltså!

 17. Alva Fjellström

  Hej du! Tycker du gör helt rätt i att strunta i den där kommentaren. Har själv fått en liknande kommentar, och jag är bra 13 år, så blev ganska ledsen. vet lixom hur det känns.. Men du har sååååå rätt, han eller hon kommenterar ju faktiskt din blogg- han/hon är ju antagligen bara avundsjuk.. hemska människor som kan säga sånna ord..

  P.s jättefina bilder!

 18. Ronja

  Heij Denise!:) Ja har länge följt med din blogg och jag tycker att du är en otroligt bra och fin mamma! Du är helt perfekt för dina barn precis som den du är. Alla har vi det svårt i livet någon gång och den person som skrivit detta elaka och hemska inlägg åt dej är bara avundsjuk och helt enkel en jävla idiot som bara vill trycka ner på andra. Det ända han/hon vill är att få dej att må ännu sämre och trycka ner din kunskap till det du gör. Du är varken ful eller dålig på att fota de finns helt enkel människor som inte verkar ha något liv och därför skriver sådant för att såra andra Du ska helt enkelt försöka att undvika sådana människor och tänka positivt även om det kan kännas väldigt jobbigt. Alla är vi människor och jag kan tro att elaka kommentarer sårar dej hårt och djupt. Men det skall du veta att allt du gör för dina barn är det bästa! Du försöker åtminstone och det är det absolut viktigaste och värdefullaste man kan göra för sina barn. Du skall veta att många människor nog uppskattar det du gör och tycker att du är den bästa möjliga mamman. Kämpa på och var stark! Kram<3

 19. Elin

  Suck. Personer som lägger ner så mkt tid och energi på att klanka ner på andra har inget liv. Ta inte åt dig, för denna människa vill bara ha en reaktion av dig. Idioten som skrev kommentaren mår troligtvis jävligt dåligt och behöver få ut sin frustration på något sätt, synd att det behövde gå ut över dig.

  Att du mår dåligt har ingenting med misslyckande att göra. Livet är ingen dans på rosor, men det är också en anledning till att det är värt att leva. Utan alla motgångar skulle vi inte uppskatta det vi har, tänk på det! :)

 20. charlotta

  oj, ursäkta!
  jag känner att jag måste skriva, för jag orkar inte med dryga människor. Den anonyma personen som kommenterade väljer antagligen att läsa din "medelklassfamilj" blogg. Om den personen stör sig så mycket behöver han/hon inte läsa bloggen… så lågt och drygt. Antagligen har den personen som kommenterat inte så perfekt liv, eftersom han/hon behöver klanka ner på andra…

  (tycker ditt svar var väldigt bra)

  Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är jätte fin, och super mysig att läsa. Och ärligt talat tycker jag om de bilder du tar.
  Och jag tror på dig att du lyckas att komma ifrån din depression och allt som är jobbigt. Bara man tror på sig själv klarar man allt!
  du och dina barn är jätte fina! :)

 21. Emmy (whitesnowman)

  SÅ HIMLA DUMT. Jävligt löjligt att kommentera sådant, det finns ingen orsak än dålig självkänsla. & jag tycker att denna människa inte har någon rätt alls att dra den slutsatsen att du är en dålig mamma, för det tror jag inte att du är det. Varför skulle du vara det när du tar hand om dina barn?

 22. maria

  Ojojoj, en redig psykopat som följer dig Denise! Hoppas hon mår jävligt dåligt! Om det nu vore så illa med dig som hon säger är hon ju riktigt störd som lägger ner tid på att spy galla över dig! Du ditt miffo som sitter och skriver detta till Denise, gör dig själv en tjänst, lägg in dig på psyket! Hoppas du får en tvångströja och en fet spruta i röven!

 23. Emilia - 16 år, mamma till Tatum och Tävlingar i bloggen!

  FÖR DET FÖRSTA! jag kommenterar minsann inte din blogg för att synas utan för låta dig veta vad jag tycker och sånt man SKA kommentera för. Sen så tycker jag du är skitsnygg + att du fotar som en gud.. jag brukar sitta och kolla på dina bilder och försöka räkna ut hur du gör.

  Förstår inte hur folk orkar? du är bäst Denise, låt ingen få dig tro något annat!

 24. Kitty

  Vilken jävla idiot, seriöst. du borde inte ta åt dig ett skit av vad den där idioten skrev.
  Jag tycker det är skönt att någon äntligen går ut med att livet inte är perfekt. och att man inte alltid kan må bra.
  Stå på dig. Kram från en göteborgare

 25. Alva:)

  Denise, du är inte alls misslyckad.

  Jag kommenterar inte för att få uppmärksamhet, jag har ett liv. Bortsett från den som har skrivit den där uppstatsen och lagd ner sin tid på att kommentera sjuka grejor på din blogg. Fyfan vilken idiot, och fyfan vad fegt att inte skriva vem man är.. Folk som ändå inte har något bra att komma med kan hålla käften. Om inte så dra åt hellvete istället, för ingen vill vara med en sån idiot iallafall om man uppför sig så i verkligheten.., eller är det bara på internet..? Så att ingen ska veta vem det är. För att man inte vågar stå för den skit man gjort.
  Alltså fy fan vad fegt, skaffa ett liv istället för att leta fel på andra, för att jag kan lova dig att du är inte heller perfekt. Du mår säkert piss och är längst ner på botten, stackare.
  Btw.
  Kramar till dig Denise, och kämpa på! <3 Ta ingen skit från någon. :)

 26. Emma

  Patetisk människa, keep it up girl, du är bäst! Sånna som skriver sådan skit är bara avundsjuk, eller har inget liv själv så måste sitta och förstöra andras. Usch och fy!

 27. Anna- Mamma och Socionom

  Jag tror att personen som skriver gillar att du blir svag och att du ger svar på tal. Tyvärr. I läget du är i nu så är du extra mottaglig för sån skit, ge inte svar på tal och försök att få till en anmälan. Hon tar ju massor av din energi och det är ju nu du behöver extra energi för att orka kämpa dig igenom det här med depression och så.Kram kram

 28. Helena.

  Jag vet inte vart jag ska börja. Var tvungen att skriva från datorn för att denna kommentaren kommer bli lång.

  För det första vill jag ska till dig Denise att du inte är ett dugg ful, och du har super fina barn. Den här människan som skrev den kommentaren vill jag mest skratta rakt upp i huvudet. Den är patetisk som inte ens vågar stå för vem den är. Om hon har någonting emot dig, av någon anledningen kan hon lägga ut sitt telefonnummer så att ni kan diskutera dens problem med dig. För uppenbarligen är det något?

  Jag tycker att ditt svar var sjukt jävla bra. Så himla ärligt och givande. Och fast att en del av dig tar åt sig, vem blir inte ledsen av något sånt skitsnack så se det positivt. Människor som skriver så lider själv av problem, och denna kan inte ens stå för vem den är. Ännu ett problem.

  Ta det med en nypa salt och se det som en komplimang. Kämpa på Denise, du fixar detta. :) Kram Helena.

 29. Amanda

  Vilken patetisk människa som har kommenterat något sådant.. Föresten tar du ju jättesnygga bilder! Du är verkligen inte misslyckad!♥

  Allt bra med dig föresten? :D

 30. Umayma

  Världen är full av sjuka människor som "måste" bete sig sådär för att själva må bra…

  Låter mer som ren avundsjuka tycker jag, så ta inte vid dig… Tycker det är mkt intressant att läsa din blogg =) Och vi alla misslyckas ibland, men det innebär inte att vi är misslyckade, vi är starka nog att fortsätta tills det blir rätt. Är det inte vad livet går ut på egentligen?

 31. aliengirl- louise drawings

  Vad fan är det för jävla idiot som skriver sådant skit!? <_<
  Jag ser inte någon misslyckad mor till 2 småttingar, har fått en sådan skitkommentar på min blogg om att jag tecknar fult…när jag egentligen har tecknat sedan jag var barn!

  Stå på dig, bruden!

 32. marina

  Ogillar när folk håller på såhär och beter sig som små barn. Det är nästan enbart för att försöka må bättre själv. Som vi alla förstår så har denna personen väldigt dåligt självförtroende och självkänsla. Kan lova dig att du inte är det minsta ful och att du tar inte dåliga foton. Tror heller inte att du ljuger om att du mår dåligt, varför skulle man ljuga om att vara nere i botten? Personen som klagar på dig har antagligen inte varit nere i botten själv eller så skriver den såhär för att omkringgå att den själv behöver hjälp. Jag har själv levt ett liv med sjuka människor omkring mig, så jag vet precis vad du pratar om och det är inte roligt. Hoppas att du blir bättre snart. Kram.

 33. En förbannad Emma

  Jävla Idiot till människa som skriver såhär.
  Ni känner väl inte varandra ?
  Hur kan en människa bete sig såhär ? Jag får känslan av att det är en och samma person, får du det ? Har du tagit upp det någonstans ? Hört av dig till blogg.se ? Polisanmält ?
  Jag tycker nästan att det börjat gå för långt ibland. Jag bara måste gå in på din blogg varje dag för att se så att det här INTE har hänt. Ps. Tycker om din blogg också, tycker du är strong, och ganska charmig (:!
  Men fyyy, mina anti-mobbnings nerver ryyyser …
  Kan inte dessa människor(människa) ge sig av härifrån då ? Sluta läsa liksom ? Eller ja som du säger kanske starta en egen blogg, så hon kan få "glänsa" lite, om hon nu är så jävla bra själv ?!

  USCH, Jävla idiot säger jag bara… Det är ett problem att det finns människor som dessa.

  Stor Kram !

 34. Cajsa

  Jag har levt med en sjuk mamma som har vart deprimerad och visst det är klart att det är jobbigt att veta att nån i familjen inte mår bra!
  Det är ju inte direkt någon som väljer att leva med en sjuk mamma. Men denna sjukdom som du lever av och min mamma leder av lär ju gå över, det är ju inte så att du kommer att gå och dö eller nåt. Och nästan alla kan vara deprimerade men en del är det bara lite längre än andra, och en del även när dom är yngre, och att du skulle drabbas av det när du precis fått Lo är ju inte det man kanske önskar. Men nu blev det ju såhär och eftersom jag upplever dig som en väldigt stark person så tror jag du kommer klara av detta galant! :)
  Min mamma som levde med detta när jag var 13-14 år äter fortfarande medicin för att hon inte ska bli deprimerad igen men eftersom hon mår bra av det så gör hon gärna det.
  Så det här med att kommentera att det är synd för dina barn att leva med en sjuk mamma, det är ju inte riktigt så att dom har valt att du skulle bli sjuk…
  Nae usch sådana där kommentarer blir jag bara så sjukt less på!
  Jag tycker att du är så sjukt grym! Så ung men orkar att ta hand om så sjukt söta ungar. Du är verkligen en sjukt bra förebild för unga mammor…!
  Och jag älskar dina bilder och dom är så sjukt grymma! Önskar jag också kunde ta så fina kort! :)
  Nå ja det är bara att inse att idioter existerar…
  Hoppas du får en bra dag i alla fall! :)
  Kram

 35. Anna med A

  herregud vad är det för fel på folk!! Du kan anmäla personen eller spåra IP numret för sånt för kan du få skadestånd för. Det är inte okej någonstans! Du ska inte ta åt dig någonstans för den här personen är bara en osäker individ som är avundsjuk på ditt familjeliv och känner att den måste visa det på det här sättet. Den kommer aldrig få det du har. Nu känner jag inte dig men ingen förtjänar såna där ord från någon så patetisk att den inte ens vågar säga vem den är. Du är stark och så mycket bättre än så

 36. I AM BAAM - Göteborg Edition

  Fy fan! Jag blir så arg att jag vill gråta när jag läser den kommentaren.

  Jag är inne på din blogg ibland. Nu har jag visserligen inte varit inne på ett tag så jag har inte hängt med i ditt mående.
  Men varenda gång jag besökte din blogg så lämnade jag den sedan med ett leende. Det råder ju ingen tvekan om hur stor kärleken är för dina barn, du är en ashärlig tjej och för att vara ärlig så har jag varit riktigt avis på dig (på ett bra sätt). Det du har… 2 underbara barn m.m är vad jag strävar efter. Samt din styrka. För det är inte enkelt att vara en ung mamma.

  Jag håller inte alls med kommentaren om att du är misslyckad som mamma. Inte alls! Bara för att du upplever motgångar just nu så är du inte en dålig mamma. Du kan inte hjälpa någonting av det som du går igenom just nu. Det kan hända vem som helst.

  Sen… alltså du är ju hur go som helst tjejen och jag menar det verkligen för annars skulle jag inte ta mig tid till att kommentera. Du är jättefin, söt och vacker och du är sjukt bra på att fotografera – så kort och gott så var den där otroligt vidriga kommentaren en lögn.

  Ta hand om dig fina du och jag önskar att allt ordnar upp sig för dig. Kramar i massor!!!

 37. matilda

  hallåååå? kan inte denna anonyma förstå att det är han/hon vi som kommenterar tycker är misslyckad? för annat än misslyckad kan man inte vara om man skriver sånt här.. han/hon har antagligen misslyckats med något du lyckats med och därför känner tvång till att klanka ner på någon så fin och bra person som dig denise:)

  och om du anonym ser det här så tycker jag du ska gå och ringa säters mental sjukhus och fråga om dom har en plats för dig, jag tycker verkligen att du ska det !!!! för bra i huvudet mår man inte om man kan leva med sig själv efter sånna här kommentarer ..

 38. Annika - drömmen om 11 barn

  Alltså vad är det här för en sjuk människa… jag hoppas innerligt att du INTE tar åt dig Denise!

  Vore ändå intressant att få se ip.numret då jag själv har "problem" med en liknande idiot. Tror iofs inte att det är samma, då "min hater" skriver mkt kortare kommentarer…

  Men BLÄ på sånt folk. Säkert en liten bitterfitta som sitter hemma och lipar över att denne inte har en egen familj att bry sig om, att denne inte kommer få ta egna femmånadersfoton, att denna person inte själv har en partner och ungar att bry sig om…

 39. Miss M

  Allvarligt talat, jag har inte ens några kommentarer denna gång! Denna människa är beyond sjuk :/

  En varm kram till dig som är allt annat än misslyckad!

 40. Jessica

  Det roliga är att alla sådana här kommentarer har FELFELFEL hela tiden "ingen läser din blogg" osv. Jag läser den, läser vartenda litet ord du skriver Denise och det verkar ju inte som h*n inte gör det för du söker ju inte attention. En blogg kan vara personlig eller ej. Man får skriva precis vad man vill, en blogg är som en dagbok.
  Man kan inte alltid leva glad som en stolle, det finns ups&downs och sånt är livet. INGEN är glad hela tiden, tydligen så tror ju dessa haters detta. Men de kommenterar ju bara för de mår dåligt själva och har inget bättre för sig än att försöka klanka ner på vissa för att inte tro att bara de mår dåligt.

  Det är mer synd om haters än vad det är synd om lovers och du är en lover Denise, det vet vi alla som läser din blogg.

  En himla massa kärlek till dig Denise, du är bra, precis som du är!

 41. Lina Johansson

  Ursäkta mej men HAHAHA !
  Att folk är så skadade ?!
  Jag förstår inte varför hon läser din blogg om den nu är så ful och hemsk..
  Men det måste hon ju uppenbarligen göra eftersom hon kommenterar den.

  Ja du Denise. Jag hoppas innerligt att du struntar i vad denna tragiska jävel skriver.
  Du har lyckats, kolla bara på dina följare :)
  Massa kramar till dej.

  Hoppas lössen från 100 kameler hemsöker denna skadade människans kön.

 42. ami

  jag håller med dig, läste detta inlägg på en annans tjej blogg.
  Och det är hur enkelt som helst att spåra IP adresser så det är ju inte direkt "öppet nätverk" och typ 90 % av Sverige består av svenssons. Hejja oss! och om hon hatar din blogg o.s.v varför ens läsa den?

 43. Jenny

  Till idioten: Om du nu tycker så synd om hennes barn så kanske du inte ska försöka bidra till att tynga ner depressisionen ännu mer?

  Och du som verkar tycka dig ha ett sånt felfritt och perfekt liv, kan du inte dela med dig om hur man lyckas med det, för det vill nog varenda människa i hela världen veta.

  Fast du sitter ju och lämnar patetiska kommentarer på folks bloggar och törs inte ens stå för vem du är, så du har nog det sämsta och pinsammaste livet av oss alla.
  Stick här ifrån för det är ingen som tycker om dig.

 44. Blue Velvet - Vegas mamma

  Haha… vilket jävla miffo!
  Vill bara tala om för idioten som skriver detta skit att det är på tiden att folk skriver om hur dem egentligen lever så att man kan relatera sig. För det går inte att göra det till alla de mammor som lever på rosa moln och som ALLTID har det så jävla bra. Sån är inte verkligheten, och därför trivs jag med att läsa Denises blogg. Och jag skriver absolut inte för att fiska nya läsare, för jag har så jag klarar mig.
  Stå på dig gumman, ta inte skit från denna idiotfitta!

 45. Jennifer

  Hur kan man ens skriva en sån där sak !? Du är inte misslyckad eller värdelös, du har en super fin blogg och super fina barn.. Ta inte åt dig, att den personen ens kommenterar det där är bara pinsamt! <3 <3

 46. Emilia Sjöstrand

  JAG tycker att du verkar vara en bra mamma, och vacker är du också för den delen. Och jag måste ju säga att min mamma mådde inte bra ALLS när hon födde min lillasyster, men vi mår bra och har ett bra liv för det. Personen som skrev detta har antagligen förutfattade meningar och vet inte hur det kan var, utan bara tror.

  Stay strong <3

 47. Josefine

  Denise.
  Det är ganska uppenbart att personer som skriver sådana saker har problem, allvarligare problem än både du och jag. Det finns inget man kan säga till- eller göra åt sådana människor, de finns där. Ignorera dem bara.
  Jag är 22 år gammal och har lidit av depression/bulimi och lite annat smått och gott (får man säga så?) hela min tonårsperiod. Men nu, sedan jag träffat min underbara pojkvän, börjat en grym utbildning och fått hjälp av nära och kära så känner jag att jag verkligen är på bättringsvägen. ATT VARA SJUK/DEPPIG ÄR INTE ATT MISSLYCKAS. Det visar bara att du är en normal tjej, med nära till känslorna. Att känna är en bra grej. Låt dig själv må dåligt och skit människor som inte vill förstå. Det är nära och kära som är nyckeln till att må bättre, så var det i alla fall för mig. Ha inte dåligt samvete för hur du mår. Fokusera bara på din fina familj och att må bättre. Det är jobbigt nu, men det blir bättre. Jag vågar till och med lova dig att ger du dig bara fan på att det går så kommer du att klara det. Ge inte upp. Du verkar vara en stark tjej, jag är säker på att du fixar detta.

  Dina barn kommer inte att klandra dig för att du mått dåligt. De kommer älska dig som sin, fina, underbara mamma. Du är inte ensam.

  Kram
  //en läsare

 48. Becky

  Jag känner igen mig! Jag har mått dåligt ända sedan jag var ca 7 år gammal, det är då jag har mitt första minne av ångest. Innan så har det hållbart, då kunde jag hålla masken och behövde inte visa för någon hur jag egentligen mådde inombords.

  Men sen när min dotter föddes så blev det svårare, ångesten blev större pga henne. Jag har svårt för yttre stress, det ger mig ångest om jag inte kan kontrollera situationen, och nu när hon är 2 och ställer större krav på mig som mamma så är det verkligen svårt. Nu den senaste tiden så har jag levt på gränsen till panikångest typ 24/7. Och förra veckan så orkade jag inte mer, bröt ihopa totalt och sambon fick köra mig till min kusin så jag fick komma bort en natt.. Skönt och välbehövligt.
  Men här har jag ett hem som förfaller ungefär, orkar knappt med att plocka undan och dammsuga, än mindre att diska. Tvätten ligger jag också efter med. Och det suger verkligen. De flesta i min omgivning vet att jag inte mår bra, men ändå så vill jag fortsätta ha fasaden uppe, det är ju pinsamt när de kommer hit och det ser ut som fan. Speciellt när de som vet att jag egentligen är lite pedant av mig kommer på besök :P Haha!

  Hoppas att du mår bättre snart, och skit i idioterna med dålig självkänsla som bara vill få dig att må sämre. Vad de inte fattar att om man säger elaka saker till någon som redan ligger på botten & funderar på att göra slut på allting, då kan de orden bli det som får dem att verkligen tar steget :( Sorgligt men sant..

 49. Therese

  Allstå, hur kan personer skriva sådana hemska kommentarer?? Jag fattar inte varför vissa känner att de måste trycka ner dig som mamma. Tycker du verkar vara en omtänksam och trevlig tjej och kan verkligen inte förstå dem som skriver dessa kommentarer. Stå på dig! Du är en bra mamma till dina barn vad än nån annan säger! Styrkekramar till dig!

 50. Sanna~

  Aaaaah! Jag blir så förbannad! Och så jävla fegt att inte skriva ut sitt namn och mailadress!
  Hoppas verkligen att du inte tar åt dig. <3
  Kram

 51. Ann-Helen

  Vad ska man säga?! Ja vet faktiskt inte, kan inte förstå hur någon kan klanka ner på en annan människa på det viset, och dessutom verkar njuta av det… Det är fruktansvärt!

  Tycker iallafall att du är underbar och jag, och många med mig, kommenterar för att vi har en åsikt, inte för att synas! Och precis som du skriver är det ju faktiskt helt frivilligt om man vill läsa din blogg och se dina bilder (som jag för den delen tycker är fantastiska), det är ingen som tvingar någon att gå in på bloggen!

  Keep going girl! Många kramar till dig!

 52. Emelie

  Det var hårda ord från en anonym person.

  Jag hittade din blogg via en googling och jag (som precis hittat hit) tycker att du tar fantastiskt fina bilder. Jag har ju inte följt din blogg och vet inte vad som hänt tidigare men jag vill i alla fall skicka dig en stor kram. Jag är själv mamma till en pojke på 3,5 och en flicka på 1 år och som småbarnsförälder är livet inte alltid solrosor och hallontårta. Det är fullständigt ok och något man måste acceptera. Det viktiga är att man kommer ihåg att saker och ting alltid blir bättre!!! Så har man en dålig dag, tänk på att det inte kommer att vara så för alltid. Jag hade själv en liten depp efter att mitt första barn föddes.
  Och nr det gäller kommentarer som ovanstående från anonyma personer. Det enda den kommentaren uttrycker är att personen som skrivit har det oerhört jobbigt med sig själv och att det helt och hållet är synd om denna människa.

  Och ett "normalt" svensson liv, medelklass etc. kan visst vara fantastiskt intressant att få läsa om.

  Kram till dig och lycka till med allt du tar dig för

  / Emelie, mamma till Wilhelm 3,5 och Signe 1

 53. Malin

  Förstår inte hur man kan skicka såna där kommentarer till en annan människa! Blir så arg. Stå på dig Denise, du är jättefin, verkar vara en toppen mamma och jag älskar att läsa din blogg och kolla på alla fina bilder :D

  Tragiskt att en människa sitter bakom datorn och tror hon är anonym.

  KRAM på dig <3

 54. Rebecca

  Jag brukar inte kommentera bloggar i vanliga fall men just kan jag inte hålla mig! INGEN har rätt att säga till dig att du är en dålig och misslyckad mamma för att du just nu lider av en depression. jag har själv gjort det och jag vet vad det är du försöker kämpa dig igenom. En depression är ingenting man väljer att ha och man måste bara leva med det tills det blir bättre och det kan ta ett tag.

  Jag tycker du verkar vara en jättebra mamma och du bryr dig mer om dina barn än vad många andra gör. Jag hoppas innerligt att du inte tar åt dig av dessa idioter som skriver annat. Jag läser din blogg för att jag älskar den och för att jag tycker det är kul att läsa om dig och din underbara familj! KRAM

 55. Hanna

  Jag blir på riktigt förbannad när jag ser att du får sånna kommentarer! En människa som vet vad en depression innebär skulle ALDRIG skriva nånting sånt där, och till en människa som man inte ens känner? Skrämmande! Jag lovar att den där "personen" har det värre än dig och vill bara få sig själv att må bättre. Men det är vidrigt att det finns sånna. Jag tror att de flesta, även jag, läser din blogg för att den är bra :)

 56. Annika

  Du vet att du är en fantastisk mamma, och en anonym kommentar kan inte ändra din åsikt :) Det är bara fegt av personen att kommentera anonymt.

 57. Emma - Mamma till Viggo & Melker.

  Jag skrattar inom mig… Förlåt, men det lyser ju rakt igenom den där kommentaren, att den som suttit och skrivit det där bara är AVUNDSJUK på dig, Denise… Inget annat… Det sjukaste är att hon säkert inte vet om det själv… Säkert var hon avundsjuk i början, sen började hon hata dig för det och sen har det spårat ur… SJUKT rent ut sagt!

  Kram på dig fina Denise!

 58. Hanna- Mamma till Alexander

  Världen hade varit så mkt bättre utan dessa tragiska människor som bara trycker ner… hur svårt kan det vara istället för att komma med några stöttande ord? Mår man dåligt (SOM ALLA nån gång gör) så är det ju inte sånt man vill höra! <3 Massa styrkekramar till dig Denise
  Går det inte att polisanmäla dessa trakasserier.. du får ju hela tiden massa skit på dig. Kram

 59. Sofie - Mamma till två små

  Att en människa har så lite att göra att den måste sitta och leta fel och kommentera såhär är bara sjukt.

  Och att personen i fråga FORTSÄTTER att läsa är bara ännu mer sjukt. varför sitta och läsa och kommentera när allt ändå bara är fel.
  Ibland undrar man hur människor som dessa funkar och tänker, fast är ju rätt klart att dom inte tänker.

  Det som är så fint med livet är att det är valbart.
  Valbart att läsa.
  Jag läser din blogg för att jag gillar ditt sätt att skriva och det du skriver om.
  Om jag hittar en blogg som jag inte tycker lika om eller som jag tycker är fel så SLUTAR jag läsa. Jag sätter mig inte ner och letar fel i allt som skrivs och skriver patetsika kommentarer. Jag slutar läsa bara.
  Man behöver ju inte skaffa sig huvudbry och skit i onödan!

  Kämpa på bara Denise du är bra som du är och jag läser för att jag gillar det du skriver!

 60. Sarah

  Vad tusan är det för folk som lockas in hit? Att man ens har mage att skriva så!

  Du tar inte alls fula bilder och jag L Ä S E R din blogg varje dag, bara extremt dålig på att kommentera för jag läser när jag ammar, via mobilen..

  Hoppas du snart få må bra igen, fina Denise!

 61. Maria Sandström

  Hej!
  Jag tycker INTE du är misslyckad på något sätt utan du har jättefina barn :)
  Har sj fått utstå en del negativa kommentarer ifrån folk på min blogg så vet på ett ungefär hur det känns men försöker inte att tänka på det även fast det är jävligt svårt att inte göra det.
  Gillar din blogg jättemkt tycker du är stark som vågar skriva så öppet om din depression :)
  vet hur det känns att vara deppig är sj det till och från med men tar anti depp som hjälper mig synd att din medicin inte fungerar :(
  Hoppas verkligen det blir bättre för dig snart :)

 62. Cess

  Hahahah! Förlåt! Men kan man göra annat än skratta åt denna patetiska människa? Hahahahahahah! Det är ju faktiskt riktigt komiskt! Vad är det för människor som inte har något liv som orkar lägga kommentarer av den karaktären?

  Du är UNDERBAR Denise och dina foton är precis lika underbara!

  <3

 63. Johanna - mamma till 3

  sluta, Denise! Sluta publicera sånt där! Dom tigger om det och skriver för att väcka uppståndelse! Du är inte värd det någonstans och vart enda ord personen skriver är ju skit!

  Publicera inte, ta inte åt dig, förklara inte för jag tror inte att du när bättre av det med tanke på hur du mår.

  Jag skriver inte detta för att vara elak utan för att jag är orolig över ditt mående, har och mår precis lika som du och har dalar och toppar hela tiden, nog jobbigt att bara gå upp ur sängen! Så gör dig själv sen tjänsten, radera alla såna kommentarer.

  <3 kramar i massor till dig och dina söta ungar

 64. Joanna - Mamma till Willem

  Stryk inte över IP. Låt den patetiska människan få stå för det den skriver när den inte ens vågar skriva sitt namn. Sen hoppas jag att du anmäler honom/henne på en gång!!
  Fan, jag blir så jävla sur över att du ska behöva få sånt här skit.

  Din blogg är väldigt intressant för oss andra unga mammor och vi är många som ser upp till dig och din underbara blogg.

 65. hanna b

  Men Denise, läs dom inte ens, jävla skitkommentarer. Bara att slänga i papperskorgen. Varför ska dom få ödsla din tid och energi? Det är ju helt galet.

 66. Lollo

  Fy fan för dessa människor, o att man inte vågar stå för sin åsikt är ju ännu mer pinsamt!
  Jag vet att du inte tar åt dig för du verkar vara en stark person o om du gör det, gör inte det!
  Du är grym o jag älskar din blogg! Ja älskar dina bilder o allt du skriver om, you go girl! Kramar!

 67. Jennifer

  Denise, dina bilder är hur vackra som helst och det är du med, tro inget annat! Skrattar ihjäl mig åt den här kommentaren. Finns ju ingen som helst sanning i den!

  Ta hand om dig!
  /Kram

 68. Eve

  Har läst din fina blogg ett tag nu men detta är första ggn jag kommenterar…Polisanmäl idioten! Den personen är bara avundsjuk på dig!!!!!!

 69. LillaJag-

  Ja varför bloggar man? Varför är det populärt? För att det är kul, för att man vill synas, man vill ha en öppen dagbok.

  En depression är inget man väljer att få, lika väl som att man inte väljer att få cancer. Men att blogga kan man välja, både nack och fördelar med att vara människa.

  Denise- KOM IHÅG – OM FOLK HAR PROBLEM MED DIG, KOM IHÅG!!!! DET ÄR DERAS PROBLEM!

 70. Louise Hedblom

  Jag blir nästintill förbannad när jag läser sånt här! Hur kan man sparka på någon som redan ligger ner? Man borde veta bättre än att klanka ner på de svaga. Man borde i en sån här situation agera stöd och se till att personen i fråga mår bättre – förstår att det finns ett ljus i mörkret.

  Jag kan förövrigt säga att jag läser din blogg för att jag finner den intressant och för att jag vill hitta inspiration. Jag köpte en systemkamera i somras och jag fotograferar då och då, men har inte kommit igång på allvar. Jag kikar emellanåt på dina bilder för att se hur man kan få till fint ljus, vilka motiv man kan ha osv. Jättebra!

 71. Jennie

  Men herre gud, vad är det för människa? Om man nu tycker som personen så varför ens läsa och lägga energi på att trycka ner dig.. ÅHH jag blir så förbannad på sånt här! Stå på dig tjejen, jag tycker det är starkt gjort av dig att gå ut med att du mår som du gör, men du är stark.. Två barn tar ens kraft och tid. Skit i vad alla skriver!!! Anmäl om det blir för mycket, någonstanns finns det en gräns för hur folk får bete sig! Det är trakasserier. Stor och varm Kram!!!

 72. Maria

  Du har verkligen något som den här människan avundas. Att h*n ens orkar lägga ner energi visar ju egentligen att du har lyckats på flera sätt.

  Du vågar kapitulera inför att du inte mår särskilt bra, och du vågar stå för det. Dina barn kunde inte ha det bättre. De har en mamma som är sig själv, och inte lägger på någon fasad som de ändå ser igenom.

  Värre för de som får växa upp och lära sig att det är ok att trycka ner andra.

  Jag läser din blogg för att den är rak och utan knussel. Livet är inte en massa rosa fluffiga moln, och att ha barn är inte alltid en dans på rosor. Jag är less på alla dessa bloggar där de aldrig verkar vara trötta, eller ha barn som driver en till vansinne emellanåt.

  Anmäl sån där skit. Så har de något att blogga om sen.

  Sköt om er!! <3

 73. Mazlin

  Idag ska föräldraskapet vara tipptopp, allt är på rosa moln. Hemmet är perfekt städat och det bakas allt från bröd till annat. Maten ska vara lagad från grunden visar man nått annat så är man sämre. Men detta är inte VERKLIGHETEN!

  När man inte mår bra och söker hjälp är man stark och tänker på sig själv och sin omgivning. Det är bra att du visar att allt faktiskt inte är på rosa moln.

 74. Jonna

  Man kan bara skratta åt denna sjukt misslyckade människa som måste trycka ner andra för att må bra. Finns så många fler som följer dig av de rätta anledningarna och riktigt strongt att du bara borstar av dig denna tragiska skitungen. Helt omöjligt att man kan vara äldre än 14 och bete sig på detta viset!

 75. Maria

  Nu svarar jag bara för mig själv men jag tror många fler håller med.. Jag läser din blogg för att du verkar vara en så härlig mamma till dina barn, du skriver ärligt och du tar så fina bilder. Man blir så glad (nästan) varje gång man kommer in här, förutom då när man ser att det finns puckon som kommenterat så onödigt…

 76. Alexandra

  Haha det roliga är att h*n inte är anonym, anmäl IP-adressen! Och du tar jättefina foton, du är inte ful, alla behöver skriva av sig någonstans och gillar man inte någons blogg så är det ju bara att sluta läsa den? Fattar inte hur folk tänker nuförtiden..

 77. Zarah - mamma, matte och gravid med nr 2

  Jag förstår verkligen inte vad man som människa kan få ut av att skriva såhär till andra människor! Jag gör inte det. Det kan omöjligt vara för att må bättre själv, för då är det riktigt sjukt. Hur kan man må bättre att att skriva att en annan människa är ful, en dålig mamma och att dennes barn måste må skit?

  Vad har du, Denise, gjort för att förtjäna såna kommentarer?

  Att vissa skriver i din blogg för att synas? Självklart, så är det med alla större bloggar. Det är normalt att vilja göra reklam för sin egen "produkt". Men jag vet, som du, att 98% läser med hjärtat. För att vi blir inspirerade av dina bilder och ord.

  Till dig (er) som kommenterar så elakt. Jag talar för många andra när jag säger att vi hoppas att du intr har barn, och aldrig får chansen att uppleva det heller. För är något barn som det skulle vara "synd om" så skulle det vara dina som lever med en sån elak, mobbande och vidrig människa som inte kan stå för sina egna åsikter!

  Kram till dig Denise

 78. Linda - När 4 vill bli 5

  Men hur fan är folk funtade, rent ut sagt? Hur tänker man när man skriver något sånt? Du har ju skrivit öppet och ärligt om hur du har det, varför sparka på någon som redan ligger? Fy fan säger jag bara. Alldeles rätt, ta ingen skit!

 79. Helena

  Herregud, jag blir alldeles chockad och tagen av att läsa sånadär kommentarer, att någon ens har mage att skriva sånt till en annan person!

  Jag tycker inte alls du verkar misslyckad på något sätt, tvärt om verkar du vara en toppenmamma! Dina barn är så grymt söta och ni verkar ha det roligt i familjen :)

  Vet inte riktigt om du skrivit det någonstans, men tar du några mediciner mot din depression? Jag har varit/är själv deprimerad och får hjälp att "orka ta tag i det" av mina mediciner, dem hjälper faktiskt.. Ta hand om dig och jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig allt för mycket av alla idioter som kommenterar!!

 80. Victoria

  Asså det är ju helt sjukt vad fan är det för fel på denna människa??? Tycker synd om henne/honom!
  Patetiskt.
  Bra att du inte tar åt dig i alla fall.
  Många kramar! :)

 81. Felicia - mamma till Liam

  Åh, jag blir verkligen less på människor som ska vara så jävla elaka. Kan de inte skaffa sig ett eget liv eller? Man väljer ju om man vill läsa en blogg eller inte, ingen som tvingar folk att läsa. Menmen, antar att det alltid kommer finnas dessa jävlar rent ut sagt. Man får försöka skita i dem, även om det är svårt från och till.

  Vill bara att du ska veta att du inte är ensam, i början när jag hade Liam var jag också deprimerad. Jag har även varit deprimerad förr och skurit mig och sånt (skit). Och vet du Denise, DET GÖR INGET, så länge du får hjälp och så länge du känner att du gör allt för att bli bättre så gör det inget. Man FÅR vara deprimerad, man FÅR känna så – det viktiga är att man vågar inse det själv, och det har du ju gjort. Det var det absolut bästa du kunde göra! Jag vet att det tar tid att komma tillbaka, men det är viktigt att inte stressa fram att 'må bra'. Det kommer i sinom tid. I de svåra stunderna ska du komma ihåg att du inte är ensam, och att det är helt okej. Kom ihåg din underbara familj och dina fina barn och din karl! Och skit i alla dessa jävlar som är så jävla perfekta, vi behöver inte dem (:

 82. Carro

  Fy fan vilken vidrig kommentar. Fattar inte hur man kan leva med sig själv när man skriver så vidriga saker till någon. Jag kommenterar inte här för att synas, iallafall. Jag gillar din blogg och tycker att du är sjukt stark person som har modet att skriva så öppet som du gör. Trots sådana där IDIOTER som den där som skrev denna kommentaren i inlägget. Så fegt att inte våga stå för vem den är heller. Jävla kräk, det är vad den där personen är. En feg skithög. Du däremot Denise, du är så jävla grym. Styrkekram.

 83. Olivia

  Jag skriver utan att länka till min blogg då jag vill visa att jag inte alls kommenterar bara för att folk ska kika in på min blogg. Herregud. Jag tror att idioten som kommenterade detta är samma person som skrivit de andra elaka sakerna fast ifrån olika datorer. Någon som är avundsjuk så inni attan. Du verkar vara så otroligt rolig och härlig och trots att du är nere i en jobbig period så verkar ditt liv så himla härligt!! Stor kram till dig Denise, du är SÅ stark som orkar skriva ut offentligt om hur du mår medan alla andra ljuger i sina bloggar. <3

 84. Anonym
  2012-04-25 @ 22:54:34

  Postat av: BajsMalin – Mamma till Kiddo ♥

  Alltså, seriöst. Är det samma person fortfarande så måste hon vara kär i dig. Stalkervarning, faktiskt. Blev det värre efter rövbilderna?

  Du är inte misslyckad, ful eller en dålig mamma! Tycker faktiskt att du är en riktig puma i sina bästa år! Grr!

  Skit i att sätta ut kommentarerna, ta bort dem innan du ens lägger ner tid och energi på att läsa dem, än mer svara på dem även fast det är svårt. Det triggar bara igång ännu mer när du tar åt dig! In i ena ögat och ut ur det andra!

  Massa kramar till dig Denise!!

 85. Karolina, mamma till MY <3

  Nämen, FYFAN rent ut sagt! vilken… ja. alltså vet inte vad jag ska skriva.. Vilket fegt jävla AS! åååh, ja KOKAR!!!..
  men personen som skrivit de är inte värd att ödsla dålig energi på. Skaka av dig det där Denis, din blogg är grym, dina foton är underbara, du är vacker och dina barn är så FINA! Kraar till dig <3
  p.s heja medelklass!

 86. Anonym

  Jo jag läser din blogg för att jag tycker du verkar va en härlig tjej! Inte för att synas. Jag skiter fullständigt i om de är någon som läser min blogg :)
  Och nej Denise, du är inte alls misslyckad. Du är människa. En människa som är i en väldigt låg period just nu. Du är en stark mamma som kan stå såhär öppet för hur du mår. Och de är inget fel i de.

  Denna människa som kommentera har så fel så fel i allt. Helt sjukt. Jag kan inte förstå hur man kan vilja såra någon så. Men tyvärr finns de de människorna :(

 87. Ella

  Fina Denise!
  Vilka tråkiga människor det finns som håller på att kommentera en massa gojja. Dom behöver inte läsa din blogg om dom inte gillar den.
  Jag älskar iaf att titta inom var dag och läsa och kolla på dina fina bilder du tagit. Dina barn är otroligt söta och de finaste man kan ha, du & din kärleks verk!
  Jag hoppas verkligen att de tråkiga personerna kan lämna din blogg ifred. Hoppas du kan klättra upp ur gropen snart och få må bra! Stor Kram!

 88. Sanna

  Vilken löjlig människa, snacka om bitter ^^ Tråkigt att du får såna kommentarer, men ta inte åt dig! Din blogg är ju superbra :)

 89. Jessica

  Jag blir så jävla arg. Jag förstår inte vad det är för fel på människor som inte inser att det aldrig är okej att behandla andra på det här sättet. Det finns ingen ursäkt. INGEN.

 90. Linda

  Herregud vilken bitter människa! Det är fruktansvärt.. När man tror att folk inte kan sjunka lägre – så är det precis det dom gör! Vet precis hur det känns Denise, jag gör verkligen det. Människor önskar mig ett evigt liv utan barn o.s.v. Folk har önskat mig cancer och hoppat på mitt utseende, mitt liv, mina nära & kära o.s.v. Det händer varje dag.

  Ibland känner jag att jag vill göra precis som du gör – försvara mig. Och så många gånger har jag gjort det också. Ibland känns det bättre, ibland inte ett dugg bättre.

  Jag vill bara tipsa dig om att ta en paus från bloggen en liten stund efter att du läst en sådan vidrig kommentar. Ofta svarar man i "stundens hetta" när man är som mest upprörd. Men lämnar du datorn en sväng, så känner du säkerligen inte samma behov av att ta upp kommentarerna när du sätter dig där igen. Även om det bara är en kvart. Det är så trist när man själv känner att bloggen blir mer och mer negativ p.g.a. alla meningslösa och bittra själar där ute.

  Du är stark tjejen!
  Glöm inte att det är personerna som sitter där bakom sina dataskärmar – är dom som mår allra sämst!

 91. Linda

  Patetiskt!!! Det är det enda jag ar att säga om dessa sjuka kommentarer som du får :( Usch!!

  Stor kram till dig Denise, du är en fin mamma och person och inte ett dugg misslyckad!!

 92. Saga -mamma till Emilia

  Här är en till mamma som är sjuk! Mitt barn mår bra ändå! För övrigt läser jag din blogg Denise. Och det är knappast för att synas bland dina kommentarer! Du fotar fina bilder, har underbart fina ungar och är riktigt snygg! Det är därför folk spenderar sin tid med att läsa din blogg, och inte den där människans..
  KRAM

 93. Mandy & River

  Men suck!! Som min läkare sa till mig när vi pratade om att deprissionen fick mig att känna mig som
  En värdelös och misslyckad mamma. Då sa han att det är helt tvärtom. Är man modig nog att ta hjälpa och kämpa för det bättre så är man en otrolig stark och modig mamma/människa, man gör allt för att det ska bli bättre och det är det enda/starkaste man kan göra. Kram

 94. Sara

  Har aldrig kommenterat förut men du ger mig otroligt mycket inspiration med dina foton. Tycker att du fotar på ett jättefint sätt och får ett riktigt bra ljus i alla dina bilder! Kram :)

 95. Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

  Men herregud, vad är det för fel på folk?!
  Måste man kommentera om man har något dumt att säga, och måste man då vara ANONYM så att man inte får en chans att ge svar på tal face to face?
  Så störande.

  Skönt att höra att du inte bryr dig och inte tar skit, bra att du klarar det! Radera dessa elaka kommentarer så fort du får dem, och tänk sedan inte mer på dem.
  Dessutom tar du ju jättefina foton och gör dem jättefina! Och du är absolut inte misslyckad pga depression, det är något som kan drabba VEM SOM HELST i hela världen.

  Kram på dig!

 96. Alfva

  Men vad fasen. Kan de inte bara ge upp? :( Och du vet mycket väl att misslyckad och sjuk inte går ihop i samma mening. Du rår inte för att du är sjuk. Det är inte självvalt. Låt dem inte vinna – det här jäkla näthatet är vidrigt!
  Kram

 97. Alfva

  Men vad fasen. Kan de inte bara ge upp? :( Och du vet mycket väl att misslyckad och sjuk inte går ihop i samma mening. Du rår inte för att du är sjuk. Det är inte självvalt. Låt dem inte vinna – det här jäkla näthatet är vidrigt!
  Kram

 98. Stephanie

  Herregud!! Har människan inget bättre för sig än att spy galla över en annan människa? OMG! Ta INTE åt dig! Kan slå vad om att min mor kände sig dålig då och då när vi tre växte upp men va fan. Vi blev bra och vi hade inte världens bästa bästa barndom. Men det är min barndom och jag gillar den ändå. Det är mänskligt att fela! Blev så ARG när jag såg det meddelandet du fick. Sicken människa som tar sig den rätten att sätta sig på dig. Raaaaarg!!

 99. Cathrine

  Usj, vad trött jag blir på människor som det här. Du är så otrolig stärk Denise och aldrig tro något annat! Bra att du inte tar åt dig längre, tänk hur dårlig den här människan måste må! usj. Du är underbar!!

stats