an awesome life about me

Skåååål!

Dagen har flytit på somvanligt. Wilgot har vart på dagis och fått leka av sig, pappa jobbar och mamma städar. Nej inte riktigt va. Pappa jobbar halvdag och mamma slappar (städa gjorde jag innan pappsen hunnit ur huset). Eftermiddagen har dock innehållit en hel del bus med lillkorven. Vi har läst böcker, lekt tafatt (ovaaaanligt va), byggt duplo, byggt koja, kollat tv, lekt med iggle piggle och tränat på diverse djurläten och ord. Wilgots mormor kom förb på en kaffe också. Kändes skönt att ungen inte vinkade hejdå någongång under hennes vistelse. För er kanske det låter konstigt men det har faktist vart så att Wilgot har velat att allt folk ska gå innan dom ens hunnit ta av sg skorna (seperationsfasen). Men nu så, nu är det nya tider. Inget mer hejdå och inget mer gråt vid lämning/hämtning på dagis :D Det måste kommit med våren.. Japp!

Jag och S har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra i helgen (barnlediga för er som inte hängt med). Men det lutar åt en god middag på någon lyxig restaurang där vi får känns oss rika och avsluta det hela med en bio. Dagen efter så ska vi gotta oss i väääärldens sovmorgon och bara njuta. Bara sovmorgon är ju en jäkla lyx!

Fan vad jag babblar, har ni tänkt på det? Jag borde sluta nu. Tjoflöjt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nathalie

    jag tycker det är intressant när du babblar på om vad ni har gjort under dagen och så vidare, så för mig gör det absolut ingenting :) bara roligt att läsa!

stats