an awesome life about me

Som om det inte var nog…

Har precis packat väskan för att åka in till akuten på strikta order. Har hänt en sak som jag inte vill gå in på nu.. Allt är okej med barnen, det är på mig det knasar.. Känns som om jag når botten flera gånger om. Just nu känns solskenet jävligt långt borta.. fan :( kram ♥ kanske mmsar in ett inlägg senare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Jag hoppas verkligen att det är inte alla dessa elaka kommentarer som tar knäcken på dig! Men Om det är så så kan jag ändå förstå dig för man har inte ork till sånna saker när man redan mår dåligt.
  Önska jag var en av dina vänner just nu som kunde stötta dig, ge dig kraft o styrka för att ta dig ur detta!
  All kraft o energi skickas istället till dig!
  Kram

 2. Sofie

  Allt kommer bli bra!!! Kämpa på! Även om vi finns bakom en skärm långt borta så stöttar vi! Vi tror på dig och en vacker dag kommer allt bli bra', bättre än bäst! Så håll huvudet högt min vän!

 3. Sara

  Usch, det låter inge skoj alls! Hoppas det går så bra det kan gå på akuten så du får komma hem igen och framförallt, må bra igen! Svårt att sätta sig i en sits man aldrig suttit i själv men du verkar ha det sjukt jobbigt just nu. :-( Håller tummarna stenhårt för att det börjar gå uppåt igen, snart!
  Kram på dig!

 4. Carina

  Oh men va fan! Jag vill bara komma och krama om dig när du inte är på topp. ;( Jag gillar inte alls att se eller höra att människor (behöver inte ens vara så att jag känner dom) är ledsna och mår dåligt. Blä! Hoppas det känns bättre snart. Kramar.

 5. andreakarolina

  Hoppas att du mår bättre snart! Ta hand om dig nu fina du. Och jag vet att det inte känns så just nu men solen finns där och snart kommer den visa sig för dig också!! KÄRLEK

 6. Louise

  Kämpa på! Efter regn kommer solsken. Tyvärr kommer sällan en olycka ensam…. Men sen tillslut så vänder det! Du ska veta att det inte är ditt fel att du mår dåligt. Kan vara en förlossningsdepression som du har fått, det är tyvärr vanligare än man tror. Och jag hoppas du får hjälp. Även om det inte är "din grej att prata med en psykolog" så vet jag att det är en bra idé!. Prova! Det kan ju inte bli sämre! Ta hand om dig! Kram
  Ps. Du har super fina barn som jag är säker på att du tar hand om på bästa sätt. Och STRUNTA i puckona som skriver elaka kommentarer. Tänk om dom kunde lägga sin energi på något vettigt och jag hoppas verkligen inte att dom har eller kommer få barn. För vilken uppfostran dom barnen kommer få. Att lära sig mobba och sparka på någon som redan ligger ner. Fy!

 7. Tussie

  Hej. Du är sjukt vacker och stark, din blogg äger! Du kommer att komma långt tjejen, ge aldrig upp… De där ungarna som skriver taskigt till dig, de pratar med sig själv asså. Du är sjukt fin och du har också rätt att må bra! Du är en helt vanlig människa, fast ovanligt stark inombords. <3

 8. Marina - mamma till 5

  Usch då! Hoppas det inte är något allvarligt och att du kommer relativt snabbt därifrån.. Aldrig kul att åka dit..

  Och nedanstående inlägg.. Tycker du är så duktig på att skriva dina "svar på tal".. Man kan ju inte säga annat än: vilken ren och skär idiot! Sluta läs då för tusan!

  Kram

 9. Carro

  F a n :( Tycker så synd om dig Denise, hoppas dom tar väl hand om dig där men de är jag säker på. Usch, du förtjänar så jäkla mycket att må bra. Jag tycker det, trots att jag inte känner dig, men du ger en väldigt varm personlighet genom bloggen, de tycker jag verkligen. Styrkekram.

 10. Sara

  Läser din blogg lite då och då, men är dålig att lämna kommentarer. Jag tycker att du är en stark tjej som står för det du tycker och känner. Sen att du väljer att berätta lite mer öppet i don blogg om din deppeghet får mig tycka ännu ner att du är en stark tjej. Önskar dig sol, ljus och en enorm lycka. // Sara mamma till Emelinda och Birk

 11. Tina- mamma till Julian

  Denise. Ta hand om dig! Tänk inte vad vissa låga människor skriver, det ta dem ca 1 minut att formulera dumma ord men det tar dig mycket längre tid att komma över om du tar åt dig, det får och kan inte ta ifrån dig de små ljusglimtarna du har i ditt liv. Låt inte okända människor ha den kontrollen över ditt liv. Och om du känner att det påverkar dig så negativt lösenordsskydda bloggen en tid tills du känner att tillvaron blivit ljusare och du är starkare psykiskt för att hantera denna typ av offentlighet och allt som kommer därtill. Du säger att bloggen betyder så mycket för dig, men samtidigt måste du fråga dig om det är värt det just nu?

  Du är inte misslyckad!!!!!!!!!!!!!! Du är bara människa precis som alla vi andra. Herregud. Glöm aldrig att kärleken är störst och övervinner allt och man märker så tydligt att det är kärleken till dina barn som håller dig uppe just nu. Håll fast vid den känslan och låt kommentarer som denna i inlägget under bara rimma av. För vad vet hon egnetligen?? Försök bara att fokusera på dig själv, du behöver inte stå till svars för hur andra ser på dig, det är bortom din kontroll. Se det så!! Lycka till på akuten och hoppas vi får höra från dig snart igen.

 12. Em - mamma till Malva, Charlie & Malte

  Hoppas det inte är något alltför allvarligt & att allt går bra! Ta hand om dig vännen. & du, jag börjar tro att de där puckade människorna (människan?) som kommenterar bara "leker" med dig. Tror inte att de faktiskt menar vad de skriver utan bara sitter & försöker komma på vad de kan skriva för att få reaktioner… Förstår att det är svårt, men försök att bara klicka delete. Publicerar du deras dumheter gång på gång så kommer det aldrig få något slut…

 13. Hanna

  Var stark denise! jag har läst din blogg ett tag nu men ej skrivit något. Men du förtjänar inte de ord du har fått de senaste dagarna. Jag hoppas allt löser sig för dig. Styrkekramar!

stats