an awesome life about me

SOM SMÅ FISKAR SOM BARA HUGGER

Värst vad ni var på hugget idag? Har ni haft en tuff dag eller? ;)

Det var så himla skönt att få bort allt det slitna efter blonderingarna. Trodde jag skulle behöva kapa allt men blev bara 5cm och ganska mycket uppklippt. Men mitt hår är som nytt, behövde verkligen detta. Var så less på att se håret trilla av så fort jag försökte kamma ut det.

Jag unnade mig något efter detta elände. Tänka sig att jag gjorde det.. Genom att klippa mig! Sug på den ni era bittra typer.

Ibland måste man. Och nu valde jag att sälja saker som jag inte tänkt sälja FÖR att kunna klippa mig.

Jag kan ju inte skriva någonting här längre. Ni hugger som små fiskar så fort jag öppnar munnen.

Trist! Har ni inget bättre att lägga er tid på?
Detta inlägg är lika barnsligt som ni beter er.

20140314-201243.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Det känns något konstigt för mig att ni får pengar, mat och saker av främmande människor och så använder du pengarna för att klippa dig. Jag hade klippt håret själv eller bett en väninna att göra det. Ni borde kunna sälja saker istf att emot av andra. Både du och din man borde ha sjuklön i alla fall, eller?

 2. Jag

  Och en annan förstår att det handlar om att få upp sin besökarstatestik. Ingen normalfuntat människa ber om hjälp
  Med ekonomin för att senare lägga upp att man nyss klippt sig.
  Det är såna som tänker som du som hamnar hos kronofogden och senare gråter ut i tv hos lyxfällan.
  Ni har två barn, vad DU behöver eller vill ha ska inte gå före räkningar och mat på bordet.

 3. R

  Det är ju hennes blogg, hon får väl formulera sina meningar som hon själv vill! Att ni sen inte gillar vad hon skriver så behöver ni väl inte läsa?? Och till alla ni som kommenterar en massa skit, varför läser ni hennes blogg?

 4. m

  Ibland känns du lite bitter faktiskt. Man funderar ju bara, när du faktiskt skriver att ni inte har råd med mat och måste använda er av mathjälpen och sedan nästa dag så har du fått hem en jättefin apple of my eye dyna utan att skriva att du fick den av Elodie Details. Då tänker man ju: ”Ja men varför använder dem sig av mathjälpen om de har råd med en sittdyna till vagnen?”

  Så klart du ska kunna unna dig, ni har gått igenom otroligt mycket under den senaste tiden men man kan ju skriva i en trevlig ton för jag har märkt att många ger er otroligt mycket stöd här inne :) Hoppas att allt vänder för er snart!

 5. Amanda

  Kanske ska vara trevligare mot dina läsare! Känns inte välkomnande då jag kommer nog inte tillbaka hit

stats