an awesome life about me

Stolt mamma ♥

Åh vad stolt man blir, min stora duktiga TJEJ ♥ Sjuk är hon dessutom, hög feber och hosta. Men trots det så lärde hon sig sitta idag :) Ser ni hennes små bissingar också? 2 små risgryn, så himla sött!

Vi är fortfarande jätte sjuka här hemma. Wilgot börjar bli bättre men idag har både jag och Lo blivit sämre. Loppans feber gick över 39 och hon hostar, matvägrar och sovvägrar. Jag har fått feber OCH MAGSJUKA..fy bubblan. Nåväl, snart är väl detta över. Hade en jätte mysig dag i går förresten. Gjorde sånt man inte brukar göra på sin födelsedag, åkte och handlade och lite sånt. Precis som jag vill ha det :) Fick min sconesfrulle i morse och den smakade ljuuuuvligt ♥ tack baby! Skönt att man hann få i sig den innan magen började bråka.

Wilgot lärde sig sitta på sin 6 månaders dag så Loppan var lite senare än honom. Dock ålar hon bakåt och tar sig runt och lite fram vilket Wilgot inte gjorde förrens han var 10 månader. Så olika det kan vara. Det är helt underbart att ha 2 st ska ni veta, så lika men så olika. Men dubbelt så mycket kärlek ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. louize

  Ny lläsare av din blogg och måste bara säga att du har gudomligt söta barn =D
  man smälter då man ser bilderna i detta inlägg =D

  kram

 2. Nicolina

  Men guud! Det var jätte länge sen jag var inne hos dig senast. Förra gången blev jag chockad över att W fått en lillasyster. Hade helt missat både graviditet och tiden precis efter. Nu blir jag lätt chockad över hur lik lilla Lo är Wilgot. De där två kan inte svära sig fria från varann iaf!
  Vad roligt! Och vad skönt att operationen gått så bra, håller tummarna för att det läker fint nu under sommaren och att ärren lägger sig som de ska :)
  Ha en fin fredag kväll!

stats