an awesome life about me

Svar på frågor som kommit in.

Kommer in så mycket frågor så nu tar jag och svarar på dom som oftast dyker upp.

♡ Jag har inte opererat bort blindtarmen än. Då jag är så dålig och så förstoppad så är risken stor att det ska gå illa. Jag har dessutom redan öppnats en gång. Har ett inplanerat besök på kirurgmottagningen om 1 vecka och där ska vi prata om ev operation om blindtarmen håller sig i skick tills dess. Annars får dom ju självklart operera.

♡ Wilgot har en tatuering i pannan, inget födelsemärke. Tatueringen fick han på avdelningen och sitter som berg ;)

♡ Min mage har kommit igång och har tömt den på egen hand men nu har jag så ont så jag inte kan ta i vilket gör att både luft och nr2 stannar där inne. Nu idag har jag blivit uppblåst igen och gått upp 2.5 kg, igen. Förut hade jag gått upp till 72kg och sedan ner till 68. Nu 70.5 så det har stannat av igen alltså.

♡ Jag mår dåligt. Jävligt dåligt. Är helt slut och depressionen börjar fatta eld tyvärr.

♡ Wilgot blir långsamt bättre, väldigt långsamt. Men han blir inte sämre iaf ♥

♡ Jag har 485g allergan gelehallon, hp inlagt i mina bröst. Ca 550cc med andra ord.

♡ Vi har fått tag i en vagn. Ett inlägg om det kommer i morgon!

♡ Nej jag har inte tarmvred, ”bara” kraftigt förstoppad.

♡ JA jag har blonderat mig. Först avfärgning, sen en mellan blond, sen en ultra blond och sedan en ljus askblond.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats