an awesome life about me

Svar på frågor – bröstförstoring

Har kommit in lite frågor som jag tänkte svara på nu. Kan passa på att säga att jag mår bättre idag dock har tröttheten kommit ifatt mig så jag har legat och slumrat på soffan mest hela dagen. Trycket har börjat lätta och svullnaden har blivit mindre. Har tagit bort kompresserna över tejpen idag och där är allt torrt och inte det minsta rött. Känns skönt!

 

Spänner det i huden på något vis? Huden är ju väldigt töjbar men den är väl ändå ”ovan” att det under nu blivit större tänker jag.

Klart att huden är spänd, hela jag är spänd mer eller mindre. Ju mer vävnad man har innen ju mindre spänt blir det. Jag hade liiite vävnad innan och då mina bröst nu är typ 10 gånger större så är det klart att det spänner :) Känns som om tuttarna är fullproppade med mjölk och man inte fått ammat på 3 dagar :)

 

Jag undrar om du fick möjligheten att välja ett snitt genom armhålan istället för under bröstet?

Jag valde helt själv vart jag ville ha snittet. Kunde välja att gå in via armhålan, bröstvårtan eller under tuttarna. Finns olika för och nackdelar med alla men under tuttarna är det mest vanliga och då jag gjort en bröstförstoring för att fylla ut så spelar det ingen roll att jag har ärr där. Tycker att ärr i armhålan skulle besvära mig mer :)

 

Ska man inte ha den bhn man fått från kliniken i x antal veckor eller har jag fel ?:/

Jo visst ska man det, det har jag också. Men det är inte tvång att ha på den 24/7 utan man får ta av sig den. Man kan även ha en vanlig sprt bh som man köper själv. Jag har min på mig dag som natt men tar av mig den ibland för att lätta på trycket.

 

kommer du ha ärr under tuttarna sen? Du lade inte in genom armhålan antar jag då..? :)

Ja det kommer jag, hellre ärr under tuttarna än i armhålorna.

 

Kan tänka mig att det är skönt att det är gjort nu, du måste vart nervös innan? :) Hoppas läkningen går bra! Kram

Jag blev faktiskt aldrig nervös. Kände en sån trygghet med alla som jobbade med mig, kändes som hemma :)

 

Hur mycket pengar behöver man på ett ungefär? Och har du något tips på hur man får folk i sin närhet att förstå varför man vill göra det?

Det är olika från klinik till klinik. Titta runt på google, där finns en massa information. Jag vet inte om mina nära och kära förstår varför jag gjorde det. Jag är vuxen och tar mina egna beslut, om dom hatar det så är det deras förlust liksom :) Jag tror att dom känner att så länge jag mår bra och känner att jag har gjort rätt så känner de desamma. En sån känsla har jag iallafall fått av mina nära och kära.

 

GRATTIS GRATTIS!! Gud vad fina dom blev! :) Har du inte nått ont alltså? Har hört så mycket att man knappt kan gå, andas, ta på sig något som trycker och allt. du gör mig klent sugen på en op alltså. inte bra för ekonomin! ;)

Jag har inte haft ”smärt” ont utan har bara detta tryck som folk kan koppla med smärta. Det tycket gör att man inte kan andas djupt men det lättar för var dag som går. Ont har jag aldrig haft sedan opn, gått har jag kunnat göra från den stunden jag vaknade ut narkosen. Dock blir man jäkligt stel så fort man sitter still så jag föredrar att röra mig hela tiden :)

 

Var har du hittat Bh’n/sporttoppen?

Den fick jag på kliniken :) Super skön fast den sitter ju åt och det har ju sin orsak :)

 

Det var allt för mig idag! Återkommer imorgon. Kram

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Nu kommer jag med 100 frågor :D Vet att du skrev vilken klinik du gjorde op:n på men hittar det inte, vart var det och i vilken stad? :) Får du bada/sola i sommar? (tror du skrivit det med men de minns jag inte heller ;p). Hur länge kan man ha i samma inplantat utan att ta ur/byta? Har du redan bestämt om du ska ta ut eller byta, och om du ska ta ur, vet du hur brösten blir efter det? Skitsnyggt blev det iallafall! :D

 2. Helena.

  Hej Denise!
  Hoppas att allt är bra med dig innan och nu efter op. Har följt dig sen du fick alla dessa elaka kommentarer och beundrar dig för din styrka. :)

  Nu bara till en fråga. Du valde att ha snittet/ärret under brösten istället för armhålan. Jag måste bara fråga, varför valde du det? Jag har själv gjort en operation och mina ärr i armhålan syns inte alls. Menar bara att det borde synas mer under brösten? Om det inte är för intimt, kan du inte inte visa ärren under till när tejpen är av?

  Du är en fin mamma, och en fin käreste. :)
  Stor kram Helena.

 3. saralager

  har du barnen hemma eller är dom hos barnvakt?
  Kan man fixa till tuttarna och återgå till vanlig vardag med ongar o allt direkt efter? =P

  sv: Nej återgå till vardag kan man inte, det tar ju tid att återhämta sig trots att det gått väldigt bra för mig. Jag är sjukskriven och därmed är pappa S hemma :)

 4. Frida

  Vad fina de blev:) hoppas du blev nöjd. Är själv sugen på att göra det. Men eftersom jag är rätt så ung och har ett barn sen innan och gärna vill ha fler kan du fortfarande amma med dina implantat eller hur blir det sen om du ska få ett barn till. För om man inte kan amma kan jag nog inte göra det eller finns det olika typer av operationer med olika implantat
  Kram :)

 5. Mia ☆

  Vad skönt att allt gick så bra och att du verkar nöjd =) Det ser fint ut tycker jag, fast jag är ju inte så insatt.

  Hoppas du får en fin (och smärtfri) söndag!

 6. Diana

  Jag vill bara säga tack för att du svara på Min fråga ingen annan bloggare som Tagit sig tiden och svara!
  Skulle oxå vilja säga att brösten ser skit snygga ut, har själv naturligt stora bröst(h-kupa) men hade velat lyfta dom :/
  Hoppas du kommer trivas med dina bröst ! Ha en bra dag!:)

 7. Jennifer

  Heeej!! Läser fortfarande din blogg varje dag och jag blir sååå glad för din skull! Dina boobies looooooks awesome!!!! Dock blir jag lite avis, vill också göra b-förstoring. Har aldrig haft någon byst at all och jag vill så gärna göra, men känner att jag inte riktigt har råd just nu tyvärr..

  Nu till mina frågor, tror du det är bättre att vänta till efter att man fött barn eller innan om man vill forstora? Har man kvar känseln i brösten/bröstvårtan som innan eller hur funkar det?

  Kram på dig och kidsen!

stats