an awesome life about me

Tappar lusten

Ofta (varje dag) när jag kommer in på bloggen och ska skriva ett inlägg så tappar jag lusten totalt. Varför finns det så jäkla mkt negativa människor där ute? Okej, man får vara negativ men man behöver inte spy galla över andra. Det är som om vissa tror att dom vet allt och dömer utefter det. Ska jag behöva förklara varje litet ord jag skriver för att vissa av er ska förstå? Varför ska ni ens lägga er tid på att kommentera om ni ändå bara ska klaga på mig, mina barn och vårt liv?

Ex till dig som klagade över att jag fotade Wilgot efter att han målat hela sin kropp. Tror du jag tar upp kameran det första jag gör? Är du knäpp på riktigt? Du tror inte han har fått sitt ajabaja innan? Du tror inte att det gått en stund efter händelsen INNAN jag fotar honom? Det är så skrattretande.

Till dig som sa att jag inte skulle klaga över mina följare på bloglovin..take it easy, det var ett skämt.

Osv osv..

Hur känner ni andra över såna här typer som bara kommenterar för att irritera? Det är ju inte så att man får mer lust att blogga precis.

Återkommer imorgon…blä

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Catharina

  Undra vad de negativa kommentarerna beror på!? Är det avundsjuka, för mycket fritid eller bara en elak person. Tråkigt att vi som gillar det vi läser ska drabbas pga en som vill vara negativ, förstå mig rätt, det var inte riktat mot dig. Jag har full förståelse för att du tappar lusten, vem vill skriva någor när man vet att det är någon som klagar.

  Jag tror inte personerna i fråga har barn. Alla gör vi fel och har olika sett att uppfostra barn på. Det som passar W kanske inte biter på L. Och har de barn som sitter och skricer negativa kommentarer så tycker jag synd om deras barn. Hur kul är det att ha en förälder som är negativ och tror att de gör allt rätt!?

  Nej Denise, jag tycker du är en förebild. Dina barn ser ut att må hur bra som helst och har allt de behöver och lite till. De får se och göra saker och framförallt har de föräldrar som accepterar aina svagheter och gör det till något positivt inför sina barn, att vara perfekt är inte set rätta.
  Jag hoppas du förtsätter att skriva, för nu när jag väntar mitt första barn vill jag mer än gärna läsa hur er vardag är.

 2. tessan

  Kan du inte mejla mig lite? (A)
  jag ska på konsultation hos samma läkare som hjälpte dig, imorgon!
  Så snälla, om du har tid & ork ;) haha!
  Närvös? jag? Jaa :P

 3. Becky

  Det är så tråkigt med alla negativa kommentarer, är tacksam för att jag har en liten blogg som endast vänner/familj läser så jag slipper det :) Men då och då är det någon jobbig jävel som ändå halkar in och skriver något tråkigt!

  Kram på dig!

 4. maria

  fattar mig inte på folk som bara ska lägga sig i! Är verkligen såna som inte har en anning om hur det är i livet och personen i frågar har säkert inte själv barn!! Fattar inte folk! Tycker din blogg är jätte bra och man fattar att du inte tar fram kameran det första du gör. Det kom inte ens upp i tanken att jo nu har hon nog inte tänkt riktigt där! Fy blir så irriterad!!

  Jag tycker dina barn och du är jätte söt och du har en jätte bra blogg!

  Kram!

 5. Amelie

  Åh, vilket skrutt! Jag blir så trött när bittra människor måste ta ut sitt bittra på andra, som för att sprida den där äckliga bitterheten till resten av världen. Usch, jag blir så arg! Det är fint att du är så bra så du fortsätter ändå, keep up the good work, du inspirerar mig så mycket så mycket!

 6. Beatrice

  Jag förstår inte alls varför man bemödar sig med att ens skriva negativa kommentarer. Har man inget positivt att skriva så behöver man ju inte skriva något alls…

 7. Ida

  Jag tycker att ens blogg är lite som ens hem. Om man besöker någon annans blogg måste man vara vänlig visa hänsyn och respekt. Jag skulle aldrig klampa in i någon annans hem och skrika en massa elakheter och anklagelser, och likadant ska det vara med andras bloggar! Åsikter kan man ha, men man måste lära sig att hålla käften ibland.

  Tycker (från det jag läst på din blogg) att du är en riktigt bra mamma. Tycker dock inte alls om alla elaka kommentarer skrivna av personer som ifrågasätter dig som mamma. Tycker jag aldrig är okej att göra, speciellt om man inte känner personen!

  Nej, håll ut och ignorera elakingarna, dom vet inte vad dom pratar om
  Kram! :)

 8. Linduz

  Jag tycker om dig för den du är! & det du skriver. Ge inte upp Denise! :)
  & så vill jag skicka Grattis på Denise dagen! Hoppas du hade en fin dag trots mindre snälla personers kommentarer.

  Kramar <3

 9. Kitty

  Stå på dig Denise , Jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma och ni verkar vara en jätte mysig familj !!
  Hoppas inte du slutar blogga tack vare idioter som inte har något liv och tar ut det på dig. Kram från göteborg

 10. Helena

  Det är förjävligt ibland vad en del människor kan kläcka ur sig. Ni som droppar era ogenomtänkta och omogna kommentarer -vilken nivå ligger ni själva på? Klanka ner på andra för att själv må lite bättre? DET ÄR SYND OM ER, SÖK HJÄLP!!! Uppenbarligen har ni inte alla muffins i korgen.

  Fortsätt kör ditt race Denise, du har många som uppskattar din blogg :)

  Kram Helena

 11. Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

  Förstår om du tappar blogglust för såna där kommentarer :/ Vissa letar verkligen nånting att hacka på… Kanske tycker dom du och ditt liv är så perfekt att dom letar fel och brister, men inte hittar några, så dom liksom försöker förstora upp småsaker för att det ska verka som att du har brister… eller nåt.. skumt… idiotiskt… barnsligt…

  Saknar ditt bloggande <3

 12. Sofie - Mamma till två små

  jag skiter i dom.. precis som att jag skiter i allt jag får bakom ryggen av ”släkt och vänner” för saker jag skriver i bloggen. JAG vet vad jag skriver och vad jag tycker och känner. Att dom sen inte är läskunniga eller har den minsta lilla förmåga att tänka lite själva, det är deras bekymmer! :)

 13. Yohanna + 3

  fattar inte riktigt varför du verkar få så mkt sånt? det har inte hänt mig -än. Men jag har ju så liten blogg i läsarantal så det beror antagligen på det. Du får tvinga dig själv tänka på hur många det är som gilar dej,de andra är en märklig bråkdel som inte platsar!!!

 14. Victoria

  Ush vad tråkigt och jobbigt. Förstår att du tappar lusten att blogga när du får in sådana kommentarer.
  Lättare sagt än gjort men du får försöka blunda för det negativa och fokusera på det positiva. Egentligen behöver du inte ens läsa de kommentarerna, det är säkert svårt men så fort du märker att det står något negativt, bara radera kommentaren, du kommer inte få ut något vettigt av att läsa den ändå.
  Jag tycker inte du ska ge svar på tal till kommentarerna heller, då har personen fått som h*n velat, att beröra dig. Både du och alla dina seriösa följare vet att du är bättre än vad som skrivs i de kommentarerna och att du är en bra mamma för dina barn.
  Hoppas det blir bättre snart, skulle varit tråkigt om du blev tvungen att lägga ner bloggen..
  Kramar Victoria.

 15. Linda

  Det är så jäkla drygt! Fattar inte varför de känner att de måste läsa din blogg om de bara vill klaga!!
  Det måste vara Människor som lever ett ickespännande liv helt enkelt!

  Kram till dig!

 16. johanna

  Det är så fruktansvärt onödigt att klaga på det nån skriver i sin blogg, det är väl bara roligt att kunna visa honom senare i livet vad han hittade på när han va liten, både saker som är bra, saker som ni har gjort tillsammans och sånt som va mindre bra eller roligt.
  Det är klart man vill ha kameran redo och fånga ögonblicken i livet tillsammans med sina barn.
  Kram

 17. Elin

  Vissa vill ju bara irritera och man kan ju undra varför man ens gör sig besväret att läsa en blogg som man stör sig på och sen dessutom skriva en kommentar. Vad ska man säga?! Vissa växer aldrig upp eller åtminstone inte beter sig som vuxna människor som istället för att klanka ner på varandra kan stötta varandra!

 18. Emma

  hej denise!
  jag förstår att det är skitdrygt med alla negativa kommentarer och jag kan inte förstå hur folk orkar? tänk all energi dom lägger ner på att tycka illa om dig och tycka att du gör fel, du borde nästan ta det som en komplimang;) Riktigt pinsamma människor är vad de är! jag tkr helt klart att du ska sluta bry dej, skriv dina blogginlägg och skit i vad alla andra tycker för om du bryr dej och slutar att blogga då har de som klagar uppnått sitt mål. De är förresten bara bittra och avundsjuka människor som håller på sådär så visa dom bara allt vad du kan och allt det du är förbannat bra på så att de blir ännu mera avundsjuka och bittra;) jag älskar din blogg och dina barn är precis som alla andra barn, helt underbara! det är jag säker på! massor med Kramar!!!!!!

 19. Alfva

  Jag börjar mer och mer undra över vilka som läser din blogg, nog för att du har fler läsare än mig, men folk i allmänhet brukar vara trevliga. Jag har nog fått sammanlagt en ifrågasättande kommentar genom tiderna. Så nej, kan inte säga att jag känner igen mig.

 20. Johanna

  Det är så tråkigt att folk inte har något bättre för sig än att gnälla på andra. Det är som att det får dem att må bättre, när andra mår dåligt eller misslyckas. Hemskt är vad det är! Inte går jag omkring och gläds åt andras olycka eller försöker trycka ner folk för att må bättre själv, om jag sa hemska och elaka saker till någon skulle jag få dåligt samvete och må ur dåligt! Men alla tänker olika antar jag..

stats