an awesome life about me

Tävla och vinn i samarbete med bodystore.com

BODYSTORE tyckte att vi skulle hylla armstyrkan jag kommer få när jag börjar träna (hahaha) och detta gör vi genom en liten tävling! Kul va? Det ni tävlar om är ett presentkort på 200kr att spendera i  deras kategori – Sport och träning. Nu ser ni till att vara med och tävla, klart ni vill hylla min kommande armstryka?! (;

Välj ut din favoritprodukt inom kategorin Sport/träning och berätta varför du valt just denna.

För  extra vinstchanser ♥ Gilla –> Bodystore.com på facebook eller dela tävlingen på Facebook eller i din blogg. Där ska en länk till mig och länk till bodystore.com finnas.

Lycka till ♥ Tävlingen avslutas den 4 juni kl 23:59, därefter presenteras vinnaren i detta inlägg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Jag är gärna med och tävlar!

  Om jag vinner skulle jag välja:
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/pilates-rolling-ball-dvd
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/hopprep-classic
  Jag har ganska nyligen kommit igång med att träna. Dessa produkter skulle jag ta med mig till sommarstugan i sommar så att jag kan fortsätta träningen även där! De känns smidiga att ta med sig. Sen går de ju såklart använda här hemma också! Om jag ska välja en av produkterna som favorit så blir det Pilates Rolling Ball för att den är så mångsidig!

  Gillar på FB (du kan se mitt fullständiga namn i min mailadress).
  Tipsar i min blogg: http://kristinasblogg.blogg.se/tavlingar/2012/may/46-tavla-och-vinn-i-samarbete-med-bodystor.html

 2. Gisela

  Jag är med och tävlar och vill ha linne fit och smart det rosa för att det skulle förgylla min dag i gymmet och få in mer inspiration. :)

 3. Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/exetube

  Jag valde den produkten för att det är enkelt att packa ner i väskan och ta med sig när man ska iväg och för att underlätta träningen i sommar när jag går hemma mammaledig :) Och då blir det lite som en studentpresent också efter att ha pluggat hela mammaledigheten och på förlossningen så är jag äntligen klar med skolan och kan njuta av att bara vara mamma :)

  Gillar på FB ”Cherie Mårtensson”

 4. Veralena

  Min favorit produkt är Maxim Pink Line Protein Smoothie, 240 gram för att det låter som en god återhämtningssmothie och jag tycker att det är roligt att få ta något gott efter träningen som dessutom är nyttigt. Känns som en liten belöning :)

  Lycka till imorgon på operationen förresten!

 5. elin

  Denna produkt (http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/maxosol-60-kapslar) skulle jag mer än gärna vilja ha. Jag kan knappt vara i solen utan att bli röd som en tomat. Och när den röda färgen lägger sig igen så är jag då fasen inte nått brunare. Såg att detta innehåller massa bra mineraler och vitaminer, vilket skulle vara bra då man inte alltid får i sig så mycket. Denna sommar har jag inget sommarjobb och jag gissar på att det kommer bli ett sommarlov med mycket solande, och tänk om: om det verkligen skulle synas resultat efter med dessa ;)
  Om ja skulle vinna skulle jag bli lika glad som ett litet barn på julafton!
  Jag har gillat Bodystore.com på facebook! :)

 6. Hanna - Foto . inredning . barn

  Jag har gillat deras sida på fb(blev nummer 4601) samt delat tävlingen i min logg på facebook :)
  Min favoritprodukt på deras sida är denna jacka:
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/taxi-ride-zip-jacket-black

  Sjukt snygg, och alla vet väl att träningen blir så mycket roligare om man har snygga träningskläder?! ;) Jag själv brukar ta en promenad/joggingtur varje dag men jag har tyvärr ingen träningsjacka :/ Skulle verkligen vilja ha denna men pengarna räcker tyvärr inte till när man är mammaledig. Så ett presentkort skulle sitta toppen :)

 7. Hanna- Mamma till Alexander

  Olivia Capri Zip Tights, fuchsia, hade jag valt! Tror att om jag skaffar mig ett par träningsbyxor får jag förhoppningsvis mer lust/motivation till promenader och kanske tom en joggingtur ;) Sen tar man ju petflaskor fyllda med vatten så tränar man ju sina armar samtidigt ;) hihi

stats