an awesome life about me

THE END

I 3 månader har jag väntat på att blogglusten ska komma tillbaka men det händer liksom aldrig. Så nu har jag beslutat mig för att skriva de sista raderna i denna blogg. Tiden finns inte på samma sätt längre och jag prioriterar helt enkelt annat. Men den största anledningen är att det inte känns lika rätt att skriva om mina barn längre och framför allt inte när dom får kränkande kommentarer slängda på sig. Det är inget dom förtjänar eller kan försvara. Dom har inte valt att delta i denna hemska bloggvärld. Om jag inte ska skriva om barnen så vad kan jag då skriva om? Ingenting. Så det är lika bra att slå igen, för gott.

Jag vill tacka alla er som följt vår vardag av rätt anledning. Alla er som delat med er av er kunskap. Ni som funnits där som stöd. Det är då helt galet vad braiga människor det faktiskt finns där ute. Nej denna blogg har vart bra till mycket. Det har vart enormt roligt att få bjuda på lite av det som vårt liv har erbjudit de senaste åren.

Jag vill även tacka alla företag jag samarbetat med. Det har vart ett rent nöje ♥

Om ni mot förmodan skulle vilja få tag i mig så har jag alltid mailen kvar [email protected] :) Finns också på instagram, endenise.

Snipp snapp snut- Så var sagan slut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ramona

  Jag saknar verkligen att läsa din blogg, tyckte du var en riktig duktig bloggare som inte borde ha slutat upp med detta. Det är inte många bloggar som jag har fastnat för men med din gjorde jag det. Så synd att du var tvungen att sluta och jag hoppas verkligen du vill börja igen. Hoppas allt är bra med er annars, kram Ramona.

 2. Lina

  Vet inte om du är inne och läser här fortfarande… Men ville bara säga att jag saknar din blogg! Hoppas att allt är bra med dig & din familj. Så tråkigt att det skulle behöva bli som det blev bara för att några puckon ska till och jäklas och skriva en massa dumma kommentarer :/ Kram!

 3. Miss M

  Trist att det ska bli så, men jag förstår dig, ibland är det inte värt att kämpa! Ta hand om dig & din fina familj i stället <3

 4. Jenny

  Detta var verkligen jättetråkigt att läsa. Har följt dig länge men har den senaste tiden nästan bara inväntat ett inlägg som detta. Jag förstår dig! Det finns hemska människor och ibland kan man inte bara vara stark och inte låta dem krypa in under skinnet.

  Jag önskar dig och din fina familj all lycka!

 5. Emõke

  Fan så förbannad jag blir, att folk ska kunna förstöra så mycket för en sån fin människa som du! Det är ju vansinnigt! Önskar dig och din fina familj allt gott!!

  Tack för den här tiden!! STOR KRAM!

 6. Sofie

  Tråkigt MEN jag förstår dig helt och hållet!
  Vem orkar få så mycket skit och därefter tycka det är kul att fortsätta liksom?
  Kram Sofie och Ella (som är några dagar yngre än Lo vilket gjorde att jag följde dig ;))

 7. Jennie

  Tråkigt att höra men förstår dig verkligen! Har följt dig i cirka 3 år nu och det har varit roligt att få följa dig genom dessa år! Du är en toppenmänniska som är guld värd! Du har genomgått så himla mycket och du har en kämpar glöd inom dig som inte många har, fortsätt med det så kommer du att nå långt!!!! Kommer sakna dig och din blogg men förstår som sagt varför du slutar. Ha det så bra och lycka till i framtiden :)
  Kram Jennie

 8. Anna

  Jag tycker om din blogg.
  Men du har rätt. Jag har slutat för ett år sen att visa ansiktet på barnen och skriva för mycket om dem. Då det finns så många sjuka personer :/

  Ska bara också säga att du tar så otroligt fina bilder!

 9. Ninni

  Så jävla tråkigt att det ska sluta på detta sättet =/ Att blogglusten är slut må ju vara, men det är synd att idioter finns, dem som skriver skit här..

  hoppas du kanske hittar tillbaka motivation efter ett tag? =)
  hoppas ni har det bra annars

  kram Ninni / Ninnzan

 10. Petra

  Tråkigt att höra, men jag förstår dej hade precis gjort samma sak. Går det inte att anmäla dessa idioer som skriver så elaka saker. Men hoppas du inte tar åt dej av kommentarerna, de är avundsjuka på dig och ditt liv, dina barn. De kan inte ha mycket till liv då de ägnar tid åt att sitta och skriva kommentarer till dig. Lycka till ilivet hoppas du kommer blogga mera =)

 11. Anna-Ellies mamma

  Åh vad tråkigt!!
  Men familjen kommer alltid först, och dina barn är hur fina som helst!! :)
  Folk är säkert bara avis , bara för att du är ung och redan har allt, bra kille och 2 fina barn!

  Följer på instagram :)
  Kram!

 12. Maria

  Vad tråkigt att du har bestämt dig för detta, men jag förstår ditt beslut.
  Jag har verkligen gillat att läsa din blogg då du varit öppen med både bra och dåliga saker, vilket jag verkligen har uppskattat.
  Jag hoppas att eran familj kommer att ha det bra och att du bara bär med dig de roliga minnena från bloggen!
  Kram/Maria

 13. Tirja

  Otroligt tråkigt men jag förstår dig till 200%!
  Du har två helt underbara barn, det har varit roligt att följa er!
  Började läsa ett tag innan Lo kom så man har ju hängt med ett år nu!
  Lycka till i framtiden med allt!
  <3

 14. sandrasblogg

  Jätte tråkigt, men jag förstår verkligen att du tar detta beslutet. Det är verkligen inget kul när man får så mycket tråkiga kommentarer, och speciellt inte när de klankar ner på barnen.

  Önskar dig all lycka i livet, och hoppas ni mår bra av detta beslut :)

  Kramar!

 15. Kristin-mamma till Milo

  Din blogg har verkligen varit toppen Denise! Det var den första mammabloggen jag började läsa och det var då jag bestämde mig för att blogga jag med! Jag tackade dock för mig redan till midsommar just pga tidsbrist! Tack för att jag fått ta del av tips, idéer, trevlig läsning, vackra bilder och för att man blivit blogglänkad ett par gånger :) Lycka till med nya jobbet och med lilla familjen :) Stor Kram från Kristin och Milo

 16. emma

  Usch va trist, men förstår dig.. skulle nog gjort samma sak. Aldrig att jag skulle stå ut med att få såna kommentarer om jag haft barn. Man undrar vad det är för människor som tror de har rätt att klanga ner på andra människor på det viset. Vuxna människor? Det är sjukt pinsamt att det finns sådana kring oss. Skärpning för sören annars kommer hela bloggvärlden dö ut…

  Följer dig på instagram :)

  Kram /Emma

 17. Victoria

  Nej vad tråkigt! :( Men jag förstår dig. Du har haft otur med vilka som läser din blogg.
  Kommer sakna dina inlägg!!
  Kram Victoria.

 18. Johanna

  Åh så tråkigt, har saknat att läsa om dig och dina fina, fina barn! Men förstår dig och man ska alltid göra det som känns rätt!

  Följer dig på instagram redan så hoppas få se er där. :)

  Kram!

 19. Jessica

  Hej!
  Sjukt tråkigt att höra att du ska lägga ner :( Börja följa dig och din familj i början av sommaren, så är inte så länge, men fastnade direkt! :)
  Hoppas allt går bra med dom små, din man och dina nya boobies ;) =)
  Många kramar Jessica

 20. Emelie Schön.

  Men neeeeeeeeeeeej!!!
  Jag har följt din blogg i över 3 år, en av mina absoluta favoritbloggar!
  Men jag får tacka och bocka för dom åren du valt att blogga.
  Har varit hur kul som helst att få följa din och din familjs vardag.
  Tack. <3

 21. Fia - mamma till Lucas & gravid

  Måste bara säga att det är väldigt tråkigt att du ska lägga ner bloggen, har följt och tyckt om den så länge!! Men samtidigt så förstår jag varför du lägger ner, men ändå trist..
  Följer dig ju redan på Instagram så det är kul att det finns kvar iaf :)

  Ha det bra med din fina familj!!
  Kram

 22. Denise Fagerholm

  Åh nej! Vart ska jag nu gå in och kika varenda kväll?
  Jag tycker att det är riktigt tråkigt att du ska sluta skriva men jag förstår varför du gör det.
  Jag ska börja följa dig på instagram iallafall.
  Jag är trogen läsare sen flera år tillbaka.
  Många kramar från Denise (med dottern Hedwig)

 23. Madde

  Jag kommer ha kvar dig på bloglovin och hoppas att du en dag får lite lust igen att kasta in några rader. :)

  Hoppas att ni har det underbart och skönt att slippa alla idioter som ändå bara förstör.

  Kramar i massor.

 24. Josefin - Melwins mamma

  Nej men fy vad tråkigt Denise, jag som följt dig sedan Wilgot låg i magen, och du som gav så mycket tips när Melwin var liten. Men jag förstår dig, de finns så många otroligt känslokalla människor som bara spyr galla på folk, tråkigt nog..

  En kall vinterdag 2010 skrev du en sådan fin kommentar till mig ja minns den fortfarande ” Jag tycker du ska försöka tänka bort alla negativa kommentarer, och sträcka på dig. DU gör ett otroligt bra jobb med melwin, och är en fantastisk mamma. Kram på dig” Dom där orden tänker ja på alla gånger jag mest vill slita av mig håret..

  KRAM PÅ DIG<3

 25. Rebecca

  Hemskt synd att du slutar blogga då denna blogg har varit en av mina favoriter riktigt länge nu. Men samtidigt förstår jag dig, inte roligt att blogga när man inte har inspiration eller får skit för det man gör. Hoppas på att få se dig här i cyberspace i framtiden! Kram på dig!

 26. Nena

  Jag förstår dig men tycker ändå det är synd. Har kikat in här lite då och då under de senaste två åren. Lycka till i livet :)

 27. boosse

  tråkigt att komma in och läsa detta, tråkigt för mig som gillar att läsa din blogg men jag förstår dig till 100%! det är tråkigt att andra människor, helt okända ska ta bort lusten på det viset. och vara elaka mot oskyldiga barn som inte gjort en fluga förnär! tack för den tiden du har bloggat! kramar till dig och din fina familj!

 28. Sandra

  Har väntat på att detta inlägg ska komma.. Tråkigt men förstår verkligen, att ens barn ska få så mycket skit är inte ok! Saknar bloggen som den var innan, du la ner redan då på ngt sätt…

  Ta hand om dig och dina fina barn!! massor med kramar!

 29. Elin

  Åh, så jäkla tråkigt att höra.. Jag som älskade din blogg! Hoppas allt blir bra igen och att nån gång framöver att bloggen fortsätts :) kram!

 30. Karolina

  Vad tråkigt att du väljer att lägga ner din blogg, kommer sakna den, det har varit roligt att följa dig och din familj. Men jag förstår dig det tar mycket tid att blogga och sen dessa elaka människor som skriver dumma kommentarer. Förstår inte hur elak man kan bli. Men jag följer dig gärna på instragram.
  Ha det gott!

 31. Beatrice

  Va tråkigt! Men jag förstår dig också, barnen har ju blivit ”lidande”. Hoppas att du kanske kommer tillbaka i en annan blogg. Då får du gärna skriva en kommentar så hänger jag med dit :)
  Ha det så bra och krama om barnen, jag följer på insta iaf :)

 32. Carolina

  Tråkigt att höra men jag förstår ditt beslut till fullo! <3
  Blogglusten har försvunnit hos mig också, men jag hoppas ändå att den skall dyka upp igen – vi får väl se. Önskar dig och dina små all lycka! KRAM

stats