an awesome life about me

The mama going out!


Kameran ville inte samarbete idag så det fick bli ett par seriösa cambilder dagen till ära.

Snart dax att hämta lillkillen på förskolan. Ska bli skönt med lite sällskap här hemma. Att umgås med mig själv (heeey, tolka rätt) är jag verkligen sämst på. När jag väl träffar någon efter en dag med mig själv så går min mun i ett och folk i min närhet tröttnar lätt. (Nu fick jag till ett litet rim också, haha.) Lite som här i bloggen, det babblas på tok för mycket om ingenting. Men så kan det vara iblaaaaaand.

Är ni en babblare eller är ni en som tvingas lyssna på oss babblare?

Har ni märkt att det blev lite mer positivt idag? Då ska jag tala om för er att jag idag har kunnat plocka ur diskmaskinen utan att behöva ta paus sisådär varannan sekund. Jag skulle ju även vika tvätten men den var inte torr. Jag har även kunnat städa lite så jag är super nöjd :D Det vänder väl nu efter promenaden till förskolan. Men vi kan ju alltid hoppas att det inte gör det :D

Se så jag babblar, nu får det vara nog. KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malla

  Jo. Jag är en babblare. Sådär att jag ibland efter ett samtal undrar "men varför sa jag det och varför berättadejag det??".
  Jag måste nog börja pratamed mig själv ;)

 2. I

  Hade jag valt hade jag valt att ha ett v (eller ett w) i lillasystersnamn också, såsom:

  Wilgot & Elvira
  Wilgot & Alva
  Wilgot & Tova
  Wilgot & Vera
  Wilgot & Liv
  Wilgot & Svea
  Wilgot & Tuva
  Wilgot & Vega
  Wilgot & Malva

  Annars funkar det ju med andra korta enkla namn:

  Wilgot & Saga
  Wilgot & Nora

  Fast ni kanske är ute efter något nyare trendigare?

 3. I

  Vad har ni för pojknamnsförslag då? (eller det kanske är hemligt).

  Jag skall klura på namnförslag!

  Hoppas att du har en trevlig promenad.

stats