an awesome life about me

Tiden flög iväg..


En bild från veckan som gått.

Jag skulle gått och lagt mig för 3 timmar sen men jag sitter fortfarande kvar i soffan på min ”Agda 90”-rumpa och kikar runt. Har drömt mig bort i diverse inredningsbutiker i närmare 2 timmar. Tänk vad underbart det hade vart med ett välbetalt arbete. Då skulle jag uppfylla mina inredningsdrömmar jag haft i år och dar. Jag drömmer om ett vitt hem med små söta detaljer. Ljust, fräscht, sött och stilrent. Små pastell detaljer, vackert porslin, gammalt med nytt.. Rosor, hjärtan, kuddar & ljus.. Lyktor, gamla tavlor och lite retrodetaljer. En dag, en vacker dag ska jag ha det så! När det blir från framtiden avgöra. Nej nu är det på tiden att sova, imorgon väntas storstädning. JIPPI vad roligt! ;)

Har ni fått uppfylla era inredningsdrömmar? Om inte, vad har ni för drömmar om hemmet?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. boosse

  Absolut, kommer att bli mer än nöjd. Ok, jag tycker alt att de är lite lika, speciellt över ögonen.
  bedårande bild, har en liknande på Maribel, närbild med huva på sig. Sött! Kram

 2. Linnéa - Mamma till Ludwig

  Jag har lite drömmar men just nu går de inte att uppfylla. Vi bor i ett tråkigt gammalt hus som vi hyr och därför kan vi inte göra som vi vill. Sen så skulle jag vilja byta ut de flesta möblerna men där får jag nog ett stort nej ;) De flesta möblerna fanns redan när vi flyttade ihop så det mesta är sambons.

 3. Brassemamma

  Drömma kan man ju alltid och visst hade det varit härligt med ett välbetalt arbete så man kunde förvekliga alla drömmarna också… Men det kanske kommer så vi får väl fortsätta drömma. ;-)

  Sv. Och ännu en fantastiskt fin bild! Enligt mig är du visst väldigt kunnig inom foto.

  Kram

 4. Trees gravid i london

  Later fint! Och pa dina bilder ser det lite ut som att du ar iallafall pavag at ratt hall!? :)

  Jag vill flytta till eget med min sambo och lilla tjej. Vi bor i houseshare just nu, vilket blir lite trangt! Efter olympics 2012 flyttar vi :) ett tag kvar ju!

 5. Sandra

  Sv: Visst är det härligt när förhållandet är så pass naturligt att det bara blir oseriöst? ;) Man är så snygg också! Haha

  Du är precis lika galen som jag! Uppe halva nätterna och kollar in ALLT man vill ha men inte riktigt har ekonomin till att skaffa sig. När ska man lära sig? Haha!

 6. Sugarangel

  Åh en del av dem…
  Mitt röda kök är den dröm som är helt "klar"<3
  Men sen är det småplock här och där här hemma som jag vill få till sen är nog hela min dröm uppfylld tror jag :)
  Just nu är jag på jakt efter en 50-60-70tals bordslampa till sovrummet :)

 7. Sanna mamma till Skrutt o lillebror i magen ♥

  Hon är ju för go lilla loppan!!! Sötisen!

  Jag håller med finns så himla mycket fint, önskar man kunde vinna på lotto o köpa lite nytt:) inte så dumt det heller..

  ok tack för svaraet ang vagnen, fick nämligen för mig att du hade ägt en cameleon :) men fick ju bra svar iaf tycker jag, uppskattas!

  Ha en bra Måndag!

 8. Sofie

  Både och… Har mest svart o vitt hemma, blandat. Med gammalt o nytt. Trivs men visst skulle jag vilja ha mer grejer som är av bättre märken. Har en del förstoringar som jag vill göra till tavlor att ha på väggen m.m
  Visst vore
  Det underbart med ett välbetalt jobb. Tyvärr e inte läraryrket speciellt bra betalt. Hoppas att mannen kan få ettbättre betalt jobb istället ;)
  Ha en fin dag!

 9. Johanna- mamma till 3

  Jag har nog ungefär likadana hemdrömmar som du. Dock så är det också som du säger det där med jobb.

  Jag satt också uppe och drömde i natt… slutade med att jag började kolla på högskolor och universitet.. haha.. man kan ju alltid drömma;)

 10. Ann-Helen

  Åh här drömms det också vill jag lova! Renoverar allteftersom det finns ork och pengar. Med andra ord i ett ganska lugnt tempo. ;) Många stora tråkiga saker som måste göras som husägare innan man får göra det där roliga.

  Min dröm då: Hmm ganska svårt att beskriva, svart och vit bas, tydliga accenter som då gärna får vara samma i hela huset för att inte det ska bli rörigt. Små speciella ting som gör det där lilla extra…;en lite udda lampa, en ovanlig fondvägg, en konstig pryl. Haha, låter lite udda när jag beskriver det såhär, du får följa mina renoveringar via bloggen istället ;)

 11. Yohanna

  Jag har inte kunnat uppfylla NÅN so far.. Men jag ska verkligen försöka med mina medel jag kan att ordna till det i vårt hem nu äntligen. Vi har bott där snart 1½ år men vi har kvar våra gamla möbler från lägenheten (som är min sambos allihop i princip) som inte aaaaaaaalls passar in i vårt hus nu, veeerkligen inte alltså. Men min dröm är att på ett snyggt sätt blanda stilrent/modernt och loppis/iordninggjort/vitmålat.. Problemet är att vi inte alls är överens om att man kan blanda så :( Så vad gör man då? Jag ska försöka övertyga…. hur jag nu ska lyckas med det, vi har starka åsikter båda två härhemma…

 12. Emma

  Vet hur du menar… Vi har i princip den inredning vi vill ha men det är mycket från Ikea. Om vi hade haft jobb med mer i lön så hade det varit ungefär samma men med mer grejer från tex. Mio osv…
  Det jag verkligen önskar att vi hade råd med just nu är nya madrasser till sängen. Det är ingen billig historia… :S

stats