an awesome life about me

Tiden på bb ♥

Vi hade en mysig tid på bb trots att vi blev kvar längre än planerat.  Lo knorrade en del och detta ville dom ha under uppsyn. En bebis som knorrar tyder oftast på att dom har lite svårt med andningen, något som lätt uppstår vid en snabb förlossning. Men då 3 olika läkare kollat på henne vid 4 olika tillfällen och konstaterat att hon andas utan problem så fick vi åka hem.

Först så fick vi ett mammarum (ett rum man delar med någon annan), ganska vanligt då man är omföderska och det är mycket folk inlagda. Att spendera tid i det rummet var ingen höjdare. Våra grannar lät en del om man säger så. Men vår älskade barnmorska fixade ett rum till oss trots att vi inte skulle få det. Så efter några timmar så fick vi äntligen vara för oss själva. Vi hade det super mysigt. Tiden gick otroligt fort och helt plötsligt var det dax att åka hem ♥

Är super nöjd med alla barnmorskor och läkare vi har haft. Vi har fått världens bästa bemötande och det känns som om vi var omtyckta. Om det beror på vår snabba förlossning vet jag inte. Men nöjd är jag. Endel hade vi träffat förut, när Wilgot föddes men dom flesta var nya. SÖS imponerar än en gång :)

Kort och gott, vi kunde inte få en bättre vistelse! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Bra personal gör så himla mycket på ett sådant ställe som förlossningen. Man kan ha en hemsk förlossning men ändå komma hem med en positiv upplevelse om man blev bra omhändertagen och lyssnad på av personalen. Och tvärtom också såklart.

 2. Emelie - 18år & mamma till Elias.

  Amen jag smälter, så söt hon är! :)
  Du gör mig även lite rädd med din förlossningsberättelse! Med Elias tog det fyra timmar från första värken tills han var ute. Vill inte tänkta på hur det blir med nästa!

  Ett stort grattis till er hela familjen! Så himla avundsjuk på dig, vill också ha en nyföddning att gosa med :)
  Återigen grattis!

  KRAM

 3. Emma

  Tänk om tiden på BB med Eddie hade kunnat bli så då hade man stannat längre som hade behövts det var en skräck och vara på BB med honom …
  Och vad fräsch du såg ut efter själv var man som ett lik

 4. Hanna

  Jag tror jag har blivit lite väl kär i din blogg. Haha. Klickar in här säkert 10 gånger om dagen, bara för att kika. Så himla mysiga bilder och berättelser.

  Det är svårt att inte vara imponerad av dig. Så otroligt stark på alla sätt och vis! Jisses! Och har dessutom världshistoriens sötaste barn. Jag blir så himla glad av att läsa dina positiva texter, och jag tror aldrig jag hört en mysigare förlossningsberättelse. Kan man annat än hoppas att man får samma tur när det väl är dags? :P (dessutom kan man ju bara bli löjligt avundsjuk när man ser hur snygg du är, bara sekunder efter din dotter kommit till jorden!)

  ne, nog med lovord här. Haha. Var bara tvungen att få babbla av mig. (Fästmannen här hemma har tröttnat på att jag tjatar om detta, och tvingar honom kolla och engagera sig i varje bild! Haha.)
  Så, stort lycka till. Du verkar vara en fantastisk människa och jag är så så så glad för din skull! :)
  Kramkram. Ta hand om er!

 5. Angelica

  Härligt att ni har haft en bra tid på bb.
  Fina bilder! och va snygg och fräsch du är.. :)
  Åh fy för att dela rum med någon, så är det här också men man vill ju vara själv faktiskt!
  Skönt ni fick ett eget rum sen tillslut!
  Vi hade turen när vi låg inne med Leia att få vara själva..
  Skulle nog ha jättesvårt för att dela rum med en främling sådär..

  Kramar till er

 6. Emma Viklund

  Fuskigt att du var så där snygg på BB :D

  Med Melker, låg vi kvar inne i förlossningsrummet hela tiden, tills vi åkte hem. Eftersom vi bara stannade några timmar (tills kvällen)…

  (OBS! Min blogg är bara tillfälligt låst, håller på att fixa med designen).

 7. Grynet

  Hon är verkligen lik Wilgot, men jag tycker Wilgot är mer lik S och Lo mer lik dig ^^.
  Två, väldigt fina barn har ni alla fall :)
  Hur känns det att vara 2barns mamma? Är lite avis kan jag säga :P

stats