an awesome life about me

Tillbaka till gynakuten :/

Idag måste jag tillbaka till gynakuten. Eftersom att jag fick ett tidigt missfall så finns det risk att fostret har satt sig utanför livmodern, att det är så litet så läkaren inte kan se det på VUL. I förrgår tog jag ett hormonprov för att se hur mycket graviditetshormoner jag har i kroppen och idag är det dax för att ta ett nytt. Ett bra provsvar visar att hormonerna gått ner. Ett dåligt provsvar skulle visa att dom gått upp. Då sitter antagligen fostret utanför livmodern och då blir det operation för utomhavandeskap. Finns även en risk att det fortfarande sitter i livmodern men att det är så pass litet att det inte går att se.

Eftersom att jag har haft så pass starka smärtor så vill dom vara på den säkra sidan. Känns tufft att behöva åka dit igen. Det är tungt. Men livet är inte alltid lätt, det har jag fått klart för mig för länge sen.

Nu håller jag tummarna stenhårt att hormonerna har minskat ♥ Håller ni tummarna med mig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bodil

  Jobbigt jobbigt JOBBIGT för dig och dina nära.
  Jag har varit med om samma sak (två gånger) så jag vet vet vad du går igenom både psykiskt och fysikst. Även om vi alla är olika och tacklar livet olika så känner nog de flesta en oerhörd tomhet vid ett missfall, hur tidigt det än sker, och den fysiska smärtan som följer på det ger ju inte direkt någon lindring.
  Jag håller tummarna för dig och hoppas att allt går bra och att du slipper göra något ingrepp.
  Kram, och lycka till!

 2. Melinda - stolt mamma till 3 killar ♥

  Fy va tråkigt :( jag blev op för jag hade en X graviditet men då hade det gått såpass länge så det sprack i min äggledare där fostret låg och fick inre blödningar och åkte in akut med ambulans.. hade aldrig ambulansen kommit hade jag inte levt idag.. livrädd när jag tänker tillbaka hur snabbt det igentligen gick :( 2 liter blod förlorade jag vid op bordet och fick flera påsar blod efteråt, jag kunde inte ens lyfta min arm, så matt var jag :( allt är borta på min högra sida nu.. men skam den som ger sig så fick jag min Melvin trots jag hade ca 50% att bli gravid :) nu har ju inte du gått så långt som tur är :) hoppas det går bra!

  Kramar

 3. Emma - mamma till Loie

  Du har tur som blir tagen på allvar och får den hjälp du förtjänar.

  Jag fick själv missfall i v.5 för något år sedan, innan jag blev gravid med Loie, och jag fick endast höra av förlossningen/kvinnokliniken att kroppen skulle sköta det där själv. jag hade varken ont eller blödde mycket och ville därför komma in och göra en undersökning för att se om allt kommit ut. om det verkligen var ett missfall eller bara en "vanlig blödning". men de sa att jag skulle avvakta i en månad med att göra ett nytt test, då hormoner kunde göra att ett test kunde visa positivt även om det inte var det. efter fyra veckor skulle jag få veta om det var ett missfall eller inte. det var en dryg och jobbig väntan! och när jag testade mig fyra veckor senare fick jag ett bakslag till när det blev bekräftat att det var missfall.

  det kanske inte känns som någon tröst men du verkar vara i goda händer och får hjälp. och även om det känns jobbigt nu så kommer du kunna se tillbaka på denna tiden och säga "jag är en kämpe som tog mig igenom det" .. stora styrkekramar!

 4. Trees, mamma i London

  Åh denise jag har läst din blogg via mobilen men nu kom jag till datorn och kan kommentera!
  MASSA styrkekramar till dig, och jag VET hur det känns att nå botten.. Det är det värsta! Man känner sig som världens mest ensamma människa! Och att känna att man tappat sig själv, är jättejobbigt! Kom ihåg att du är bäst för dina barn och ingen kan ta det ifrån dig. Vad skönt att S är hemma nu ett tag, så du får vila upp dig ordentligt.
  Hoppas att allt gick bra idag <3 verkligen!
  Kramar från oss! =)

 5. Johanna

  Du är stark Denise och vi tror på dig! Wilgot och Lo har en helt fantastisk mamma!
  Jb920619 @instagram

 6. Emõke

  Klart vi håller tummarna! Du ska se att allt löser sig. När du klarat dig ur det jobbiga och kommit på den ljusa sidan kommer du stå stark. Det är det som händer med personer som haft det tufft och klarar sig ur det jobbiga. Man blir stark med en massa erfarenhet i rygsäcken!

 7. Moa - Mamma till Ella ♡

  Hoppas det blir bättre med dig snart, vet lite hur det är att vara deprimerad, går själv på mediciner och har gjort 1,5 år, efter förlossningen fick jag även en förlossningsdepression :/

  Så får du missfall mitt upp i allt, lider verkligen med dig, hoppas det går bra hos gyn! Kramar

 8. Kajsa

  Usch jag tycker så synd om dig, ingen ska behöva gå igenom någon sånt här… Håller alla tummar jag har!.. Massa kramar Kajsa

 9. Lina- mamma till Gustav

  Jag håller alla tummar och tår och hoppas att allt går bra! Förstår att du måste ha det jättetuff just nu och jag hoppas att det vänder för dig nu och att allt bara kan bli bättre och bättre. Kram på dig!

 10. Sara

  Det låter som en riktig mardröm :/
  Min svägerska fick gå igenom det du gör du förra året,ett tidigt missfall i v 2-3 redan och det hade tyvärr fastnat i ena äggledaren så hon fick tyvärr ta bort den…
  Menar inte att skrämma upp dig så ta inte det på fel sätt.
  Hoppas allt ordnar sig för dig och att du ur din depression.

  Massa styrkekramar!!!!!

 11. Nikita

  det kan inte vara en ofostrig graviditet då ?
  sånt missfall drabbades jag av, det fanns en fostersäck som växte men fostret hade "tillbakabildats" så fostersäcken var tom men fortsatte växa precis som när man är gravid med ett foster kvar.
  Jag blev tvungen att genomgå en sk abort =/ inte roligt alls .

  hoppas det går bra för dig idag.
  kramar till dig Denise!

 12. Hannele - mamma till två prinsar

  Innan jag fick Kevin så fick jag utomhavandeskap och ja mitt foster satt troligenvis på äggledaren men jag behövde aldrig göra en operation eftersom kroppen tog hand om det själv och jag åkte på kolle jämn mellan rum för att se om mina gravidhormoner hade försvunnit eller ökat.
  Fick även göra en skrapning för att se om fostret hade legat i livmodern men eftersom det inte hade det så antog dom att den satt i äggledaren..

  Beklagar sorgen..vet hur det känns!
  Kram!

 13. Andreakarolina

  Skickar massor av kärlek och pepp till dig idag! Vad bra att du ska få komma iväg och prata med någon, det är lite läskigt innan man kommit in i det, men det är bland det bästa jag gjort! Att få häva ut sig allt till någon som inte tar illa upp och blir ledsen.

  Kämpa på fina du!
  KRAMAR

stats