an awesome life about me

trapped .. even more trapped

Jag är så less, jag vill inte må såhär. Jag vill inte gå runt var eviga dag och vara fångad i en kropp som inte orkar, som inte vill, som inte är glad. Jag mår så otroligt dåligt när jag tänker på att alla dessa dagar bara går och går, som JAG inte fått ta vara på, som jag inte känt någon glädje över. Alla dagar är som bortblåsta och kommer aldrig mer tillbaka. Får ångest bara jag tänker på allt vi hade gjort om jag bara hade orkat. Tänker på hur mycket mer mina barn skulle få, hur mycket glädje dom missat pga mig. Samvetet är inte och leka med. Får ont i magen. Vidrigt..misslyckat.

Just nu är jag så nere som jag någonsin har vart. Är helt matt från morgon till kväll. All min energi går åt till mina barn, ibland räcker inte den ens till dom. Jag känner verkligen inte igen mig själv. Stunderna då jag får glimtar från förr blir färre och färre. Allt har blivit så mycket tyngre.

Ju mer jag gör om dagarna desto tröttare blir jag. För ju mer jag gör, ju mer krävs det av mig. Det lilla mig som finns kvar. Men jag vet att det är sånt som kommer löna sig i slutändan. Jag får inte ge upp.. Jag kommer aldrig ge upp. Efter regn kommer alltid solsken.. Mitt solsken kommer ibland..En dag är det här för att stanna. Det vet jag..

Jag vill bara bli fri. Fri från helvetet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Om det hjälper att prata med någon i samma situation som du själv så tycker jag att du ska kolla in den här bloggen: http://tuvasmammajessica.devote.se/

  Det är en tjej som gått i min paralellklass och som drabbades av förlossningsdepression för ca 2 år sedan. Jag tycker absolut att du ska besöka hennes blogg, ni kanske kan hjälpa varandra?

 2. M

  Du är en så fin och duktig mamma, du ska absolut inte ta åt dig av de avundsjuka och kränkande kommentarerna! De är bara ett tecken på kommenterarens egna dåliga mående. Tro på dig själv, du kan inte vara en dålig mamma eftersom du/ni klarar av att ta hand om två väldigt fina barn. All styrka till dig, hoppas att du snart börjar må bättre! Många kramar från en finländsk läsare.

 3. Theresé

  Vad du är stark! Stark som skriver om ditt mående… det har jag ju sagt förut! Men det är bra gjort, bara det kan ju få det hela att lätta lite och må bättre… låt dig själv må dåligt så kommer det att bli bättre än dag.. även om det är kasst just nu…. kramar!!! <3

 4. Catrin

  Bamsekram till dig tjejen!
  Jag kan absolut ingenting om depressioner, men har du någon att prata med? Det kanske inte är något som hjälper.. jag vet inte. Men trots att jag inte känner dig, så får man ont i hjärtat bara av att ana hur dåligt du kan må =( Håller tummarna för att allt ordnar sig till slut ♥

 5. Emelie

  Åh fina Denise, jag lider med dig. Det är förjävligt att må som du gör. Usch vad tufft du har det.
  Det glädjer mig att du fått så fin kontakt inom vården. Ta till vara på allt du kan så kommer du starkare ur detta!
  Skulle du vara intresserad av att vara med i ett forum på nätet för mammor som har det jobbigt med depression/ångest? Jag har fått massor av stöd och hjälp där och det är så skönt att skriva av sig till personer som verkligen förstår! KRAM

 6. Yohanna

  Du gör ett fantaaaastiskt jobb som mamma – så känn inte så kära du! Var och en gör så gott dem kan, och all den kärlek du orkar ge får dina barn rakt av. Det märks tydligt!

 7. En chic mammas bekännelser

  stay strong girl !! vill allafall ge dig en fin komplimang, förutom att du har vackra barn och verkar som en toppen mamma har du väldgt vackra och snälla ögon !! <3 krya på dig, been there done that, vet att du kommer komma ur detta starkare än någonsin !

 8. Nina

  känner igen mig med så mkt du skriver. dock så känner jag mig inte så nere just nu. men jag har problem med kroppen. den vill inte som jag vill. man är trött och jag har även värk i kroppen. ingen ork till någonting, inte ens städa. känns som om man bara sitter på rumpan, för luften har gått ur en. så dem gångerna man kommer ut är då mannen kör eller nån vän bokstavligen drar ut en.

  we r family var vaddå i 2 tim. jag var så trött efteråt. fy farao. det är ju roligt, men varför vill inte kroppen samma sak.

  Har du varit hos en läkare och pratat? Hoppas du känner dig lite bättre snart..

 9. Phoobia

  Jag känner verkligen igen det där, precis kommit på fötter efter en förlossningsdepression. Har en underbar pojkvän som stöttat och hjälpt mig igenom detta. Har haft depression tidigare, och det gick så långt att jag inte kände igen mig själv och ville ta mitt liv, jag sökte hjälp genom jobb och fick träffa en jätte bra psykolog samt fick medicin. Man är starkare än vad man tror, det finns hjälp om man vill ha det och du kommer ta dig igenom det här även om det inte känns så vissa dagar! Kram

 10. Anonym

  Förstår till 100% vad du menar, om du inte gjort det redan så bör du verkligen kontakta din vårdcentral för att få rådgivning. Det låter som att du skulle behöva det. Stor kram!

 11. Anna- Mamma och Socionom

  Du skrev förut om depression och att du inte har en djup depression. Men jag som har genomgått depression och ätit antidepressiva mediciner märker verkligen att du har en djup depression. Det finns hjälp att få! Det krävs styrka för att söka hjälp och det är inte alltid lätt. Man är inte svag för att man behöver hjälp att komma vidare man är stark för att man vågar låta någon annan ta en del av den tunga ryggsäcken. Stora kramar!!

 12. Rebecca mamma till Emil

  Du kanske ska se till att bli sjukskriven? Så pappa får vara hemma och vara pappaledig. Det blir tufft pengamässigt men tror att det kan vara väl värt det i slutändan då det förhoppningsvis går fortare för dig att ta dig upp.

  Krya-på-dig-kramar!

 13. Tove

  Hej!
  Jag tycker att du är fantastiskt stark som orkar och vågar dela med dig av de som är jobbigt! Att du vågar ta i att du mår som du mår tror jag är en början på att må bättre, du vågar se dina problem och kan då göra någonting åt de. Men jag funderar på om de inte vore bra att ta hjälp? Gå till en psykolog som kan hjälpa dig. Du klarar de säkert själv, men om du tar hjälp kanske de kan gå fortare?
  Jag hoppas att du snart blir bättre och får njuta av livet igen!

 14. Rebecca

  Fina du! Du är stark, du klarar det här!
  Jag hoppas verkligen att det känns bättre snart, och jag önskar att jag kunde ge dig hundratals kramar! Tänker på dig <3

 15. Zandra

  Hej! Vad starkt av dig att skriva om hur du mår! Det är bara så synd att någon som verkar så underbar och som har en familj att glädjas över måste må så som du gör! Hoppas att du får den hjälp du behöver!! Och skit i idioterna som skriver så elakt till dig! Det är bara bra att någon sätter ord på en depression! Kämpa på, ljuset kommer!!

 16. Sofie

  Så målande, så sanna ord och vad jag känner igen mig!
  Jag var exakt där för 2 år sen fast då hade jag bara ett barn att ta hand om då. Även jag tycker att mina 2 barn kräver all min energi av mig så jag förstår att de måste ta all din lilla som du har nu.

  Rätta tankar du har iaf att efter regn kommer solsken!
  Kram

 17. BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

  Det är så otroligt tråkigt att läsa om att du ska behöva må såhär dåligt! Du som är så tjusig och verkar vara så kul och allt! Ta lite semester och kom till mig så ska jag servera dig mat och massa skratt! Eller så kan vi mötas halvvägs och rocka loss i en lekpark! Tänk så kul vi skulle ha! KRAM PÅ DIG! och du! Jävlar vad snygg du var på bilderna då! DING DING DING!

 18. Pernilla-22år&mamma till Kevin&lillasyster i magen

  Kan förstå hur du känner! :(
  Lider verkligen med dig, är inte så längesen jag själv satt mer eller mindre i samma situation och det är verkligen inte roligt. Man känner sig totalt oduglig, men tänkte fråga dig om du har funderat på att gå till en läkare som kanske kan hjälpa dig? (om du inte redan gör det dvs) jag gick och pratade med någon och åt "lyckopiller" mådde betydligt mycket bättre. Nu är det över 7 månader sen jag sluta med pillerna men har aldrig mått bättre som jag gör nu! Tänkte bara tipsa om det om du inte redan gör det dvs.
  Hoppas på att du blir bättre snart, sänder en massa styrke kramar!! <3

 19. Tess

  Vi gör alltid vårt bästa utifrån våra förutsättningar och det gör du också! Hoppas att du blir fri snart och får känna glädje, energi och lust!

stats