an awesome life about me

Tummen ner faktiskt!

Här har man jobbat hela helgen, hela dagar och då kikat ut ibland för att få sniffa på det fina vädret. Känt avund för alla som har vart lediga och fått njuta av vädret som jag fått skåda med mina ögon. Slitit in i det sista och känt ÄNTLIGEN jobbar jag den sista timmen och i morgon ska jag också få njuta av det fina vädret. Imorgon är det min tur. Jag ska ligga på de gröna hela dagen lång och Wilgot ska få springa av sig med sina små sommarben.

Vad i fasiken vaknar man upp till? Lågtryck och REGN.
Molnen syns så långt ögat kan nå så nu blir det en fet tumme ner för detta. Min lediga dag som jag så glatt skulle spendera i solen.

Wilgot har haft feber hela helgen, det började i fredags. Förstår inte vad det är som bråkar med honom men jag håller mina tummar på att det är tänderna. Blubbis ♥ Han är pigg och go iallafall. Nu börjar en god arom flyga genom mitt vardagsrum, time to go. Nu ska skitungen få ny blöja :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jadu jag har också längtat tills att ligga på det gröna i solen idag när man äntligen är ledig, men skitväder här med! Haha typsikt!
    Hoppas det är tänderna som bråkar med sötnosen så det inte är något annat! <3

stats