an awesome life about me

Underbara dag

Idag har vi vart ute hela eftermiddagen och det har vart skönt. Äntligen är vi alla friska! Barnen har vart världens änglar hela dagen och att avsluta en sån dag känns extra bra i hjärtat ♥ Åh ni anar inte, lyckan är total… Jag har längtat något fruktansvärt efter att få känna denna glädje jag känner nu. Jag är stolt över att jag orkat 3 dagar helt själv utan minsta lilla tecken på att deppet ligger och trycker i bakhåll. Äntligen har jag fått tillbaka mig själv. Åh, jag vill aldrig tappa bort mig själv i den deppiga världen igen. ALDRIG!

Igår beställde vi en crosstrainer så nu jäklar ska fläsket få röra på sig ;) På det blir det plankan och powerwalk. En bra början enligt mig :) Nu ska det bara gå 2 veckor till sen ska det banne mig ske en förändring! Nu är jag pepp som aldrig förr. Förhoppningsvis hinner det inte försvinna innan jag får börja träna haha ;) Ni ska bara veta vilken jäkla utmaning det kommer bli för mig som A L D R I G tränat i heeeela mitt liv. Haha..usch, jag ser mig själv trampa på den där crosstrainern i 5 minuter för att sedan ligga halvt död bredvid den :P

Nu ska jag bädda ner mig framför skilda världar (japp, jag är fast som aldrig förr, så nördigt!).

Kan någon påminna mig att jag ska börja ta med mig kameran igen? Shit, den är så orörd så den blitt dammig. ILLA!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ruby, Milo och Lova

  grattis till att du mår bättre igen! Alla har vi våra svackor någon gång i livet. Är glad för de som tar sig ur dem… Hade en kompis som gick bort för en månad sedan som tyvärr inte kom ur sin :( Styrka krävs, så bra kämpat!!
  Lycka till med träningen!

 2. Annika

  Vill bara säga tack för en inspirerande blogg och vad fint att höra att du tagit dig ut depressionen. Skapade min blogg för en månad sedan här på vimedbarn. Måste säga att du helt klart har den bästa bloggen av toppbloggarna här. Skönt med någon som visar hur livet kan vara och att det är okej att må skit, och inte försöker få bloggen att framstå som någon perfekt drömvärld. Är otroligt nyfiken på hur du blev deprimerad. Var det efter någon utav barnen kom? Skulle du kunna göra ett inlägg om det så vore det spännande.

  Kram Annika, blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

 3. hannarunesdotter

  Härligt gumman! Så skönt att du verkar må bättre – det märks! :)

  Haha 5 minuter? För mig äcker det med 2, sen är ajg fan ihjäl!! Pjuh!

 4. Per

  Ja, nu är jag ju part i målet om man säger så, men crosstrainer i all ära, prova springa. Det är SÅ roligt när man väl kommer igång, behöver inga prylar förutom ett par schyssta skor, och det är många som springer med barnvagn. Finns tom speciella joggingvagnar, t.ex http://www.jollyroom.se/produkter/barnvagnar-1/joggingvagnar.html, men det vet du nog redan. Klart bästa träningsformen om du frågar mig. När man kommer igång blir det som ett gift… Börja springa/gå om vartannat, sen ökar man andelen spring och efter ett tag vill du bara springa hela tiden – säkert! Se till att få med dig Staffan :-)

stats