an awesome life about me

Vad är detta? – Omgång 1

Vad är det jag har fotat med close up filter?
Kommentar nummer 1, 15 och 25 med rätt svar vinner en länk så klart! :) och ÄRAN ♥

Ledtråd –> En barnpryl som kan låta som ett ställe där man kan låna, ta ut och betala.

Avslutad – en bultbräda så klart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej hej :)
  Hoppas allt är bra med er!
  Tänkte bara fråga dig ang. dina bilder. vilken storlek har du på dom när du lägger upp dom på bloggen? så du får samma storlek på alla bilder i alla inlägg?!
  Kram!

 2. Tess, mamma till Ella.

  Det ser ju ut som en sån där man bankar på med en liten hammare typ…som man kan vända på när man vaknat ner dem på ena sidan :-D Haha, svårååårt!

 3. Jenna

  Är det ensåndärn var man ska ha en ungefär "hammare" och slå ner bitarna och sen vända om träbiten och slå stickorna tillbaks osv. ? Hoppas jag förklarade tillräckligt tydligt, vet inte riktigt vad det heter haha.. :D

 4. Yohanna

  Vi (jag & sambon) är överens om att det är en sån där manick man liksom bankar ner de där pinnarna.. Ingen aning om vad de heter, och hur de ser ut idag? Men jag minns dem från förr ;) haha

 5. Madeleine

  EN BANKOMAT FÖRSTÅSS!
  De färgglada sakerna som står upp är pinnar fästa i hål i en brädlik-konstruktion, avsedda att bankas ned med hammare och som sedan bara är att vändas på för att göra om proceduren. =)

 6. Nette

  Det ser ut som en sådan grej där man spikar ned små "spikar" med en plasthammaren. En sån som man kan vända på och "banka" på. Vet tyvärr inte vad de heter :)

 7. Jennifer

  En sån bräda med pinnar i som barn slår på med hammare, vet iinte vad det heter ! Men du kanske fattar vad jag menar ? Som man vänder åt olika håll när man slagit vänder man på den och slår ner dom igen .. :)

 8. Annica

  Det är väl en såndär som man hamrar på… kommer inte på namnet nu men man hammrar på pinnarna så de åker igenom, så vänder man på den och börjar om :)

 9. Madde

  En sån där dult bräda eller vad dom nu heter haha. Sån man slår på och så åker pinnarna igenom och så vänder man på den och slår från andra hållet. ;)

  herregud och jag ska vara mamma liksom? Pinsamt. :P

  kramar.

 10. Maria

  En såndär "bräda" där man ska banka ner de där plastpinnarna. En evighetsmaskin, bara att vända och banka tillbaks när man är klar :P

  Hammaren kan man även använda till att banka på annat, som sina stackars föräldrar te x :P

 11. Sandra

  Ja du vad den heter vet jag inte riktigt, men det är ju en sån där som man bankar ner de färglada grejjerna med å sen vänder man på den å bankar ner dom igen och igen och igen. :) Men en söt lite hammare :D

 12. Caroline

  Fina färger! Gissar på att det är en sån man ska banka på så dom åker ner till andra sidan, sen kan man vända på den, och banka tillbaka. Fram och tillbaka hur många gånger som helst :)

 13. Stina

  Ni vet jag ju inte vad de där heter men vi kallar det för "bankare" – en sån där platta med "plastspik" som
  Man bankar ner, vänder på brädan och bankar åt andra hållet. Kram Stina

 14. Ida

  Nu vet jag såklart inte vad det heter, men en leksak som man använder med hammare och med den hamrar ner piggarna till det blir plant. Sedan vänder man på den och börjar om. Jävligt med mycket ljud för den i alla fall x)

 15. Monia - mamma till Tuvalie

  fatta inte din ledtråd? :s men det ser ut som såndär platta man hamrar på pinnarna som sticker upp, så vänder man på den och hamrar igen, haha gud va svårt att förklara.. Jag älskade min när jag var liten minns jag. Jäklar vad jag slog med den där hammaren xD Fast det verkar inte vara en sån med tanke på din beskrivning, men jag gissar på det iallafall :)

 16. Johanna

  Jag tror det är en bultbräda. Eller heter det bankbräda? Jag säger nog bultbräda, eller egentligen har jag ingen aning om vad det heter, haha. En bräda när man slår ner pinnarna med en liten klubba.

stats