an awesome life about me

Vad skulle ni hitta på?


Solen skiner och fåglarna kvittrar. Marken börjar torka och våren är nära. Äntligen! Hörde att det skulle bli upp mot 15+ nästa vecka. Det gillas!

Nästa helg så ska jag och sambon hitta på något tillsammans bara vi. Jag har tagit semester och fixat bvakt. Men vad ska vi hitta på? Vi har kollat runt vad det finns för roligt man kan göra men vi kommer ingen vart. Vi vill inte bara vara hemma utan vi vill verkligen göra något. Något som inte hinns med i vanliga fall och något som man inte brukar göra.

Vad skulle ni hitta på med er kärlek om ni var barnlediga? Eller finns det något du skulle vilja göra?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia - mamma till meya

    Åk till Danmark, badhotellet The Reef! Vi var där i helgen och jag önskade nästan LITE att vi hade vart barnlediga. De är så KUL. Lika mysigt med barn men tänk hur roligt ni kan få det. Äta god mat, bubbla med öl i poolen och njuta av varann! Inte farligt dyrt heller.

    Kram

  2. Nena - Bonusmamman som planerar bröllop

    Jag skulle börja med sovmorgon. En såndär mysig då man inte måste gå upp, när det är svalt i sovrummet och man kan rulla runt bland täckena och bara busa och mysa. Sen skulle jag gå en lång promenad i solen och ta med lite fika, sätta mig på en bänk eller i gräset någonstans och njuta. Sen hem och fia till sig lite innan det är dags att åka in till stan för att ta en lite tidigare bio och sedan avsluta kvällen på någon mysig liten restaurang =)

stats