an awesome life about me

Vår vår, strålande vår ♥

Idag har det verkligen vart kanonväder! En kanondag rakt igenom! Bjuder på lite foton från denna dag, precis som alltid. Ser ni? The mama går i tröja, härligt härligt ♥ Ungarna har vart super glada, solen har strålat och kusinvitamin har hållt oss sällskap. Wilgot har ramlat i en vattenpöl utan galonisar, jag har fått två leveranser till dörren och har även stillat mitt shoppingbegär. Nu sover BÅDA barnen och nu väntas LYX ♥ (egentid ni vet).

Hur har ni spenderat denna våriga dag? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Tack detsamma :)
  Jag bara ääälskar de där skorna som din Wilgot har på sig!!
  Det var riktigt fint väder här i Örebro också idag, såå skönt :)

 2. Yohanna - Gravid med lillebror!

  Sååååå härligt!!! (å vad snygga hans stövlar är!!!) Jag har också haft en sån där uuuunderbart mysig eftermiddag men tyvärr inga fina foton :/ Hämtade lillan på dagis – buss in till STAN för en gångs skull – vi shoppade mockasiner, pilatesboll (!), hårsnoddar till henne, och så fikade vi tillsammans… så grymt mysigt. Hon fick en minisemla (som hon åt en tredjedel av, men ändå!!) och jag en semla.. å det var bara sådär sjuuuukt mysigt som man drömmer om med sin dotter <3 Hand i hand på stan..! Åh lyckorus!!!

 3. Laura Michaela

  SV. Ja tack det är bara bra nu :)
  Fina bilder från dagen även. Jag och min son spenderade den med en långpromenad i solen, lite shopping och mys. Kvällen nu har jag spenderat på gymmet och sitter nu med världens träningsvärk (redan!)

 4. Madde -. Mamma till Elias

  Härligt med vår ju.. :)

  Här har dagen spenderats med att packa packa packa.. i morgon får vi nycklarna till den nya lägenheten.. :) kan knappt fatta att de gick så fort. :) tittade på lägenheten i måndags o i morgon får vi börja flytta in.. :)

 5. Anonym

  Denna lilla är sjuk så vi har undvikit att ta oss ut så han blöter ner sig och blir sjukare :( hoppas det blir bättre fort så man slipper att sitta inne dem här vackra dagarna :)

 6. Ann-Helen

  Underbart! Skriv ut en kopia av det här inlägget och spara till dagar det känns lite tyngre! Se tillbaka och minns och den dagen kommer också att kännas iallafall lite lättare!

  Här har dagen också spenderats mestadels utomhus! Man måste ju passa på! Hoppas dagen imorgon bjuder på lika mycket solsken!

 7. Sofie

  Idag har det varit dimma hos oss större delen av dagen men ändå väldigt varmt o fint. Förmiddagen hade jag egentid med Ella då mannen var iväg på öf med Anton. Hade planer på att sova igen min missade sömn i morse men Ella ville annat ;)
  På em tog kag ungarna i vagnen och sen ut till lekplatsen. Bleven härlig timme ute, utan mössa o vantar :)

  Ang, sockerintag så har jag lite samma syn. Inte allt för hård o så men inget godis här direkt till Anton. Han kan få smaka choklad ibland o någon tablettask har han fått någongång. Blir nog oftare fikabröd men men…
  Jag har den synen med det mesta att om man är för hård så blir det så att de blir galna i det när de väl får det sen. Du förstår…

  Ha en fin kväll!

stats