an awesome life about me

Varför alltid jag?

Jag och mina ”problem”, here we go again.

Jag har nu i en veckas (lite mer) tid haft ont i vad jag tror är en äggledare/äggstock. Får ont i båda två efter varje tantröd men oftast så håller det bara i sig i 1-2 dagar. Denna gång har vart otroligt plågsam och är fortfarande. Varje gång jag ställer mig upp hugger det till, liksaså ifall jag böjer mig fram/bak. Jag har känningar hela tiden, ibland mer och ibland mindre. Ibland känns det som att det krampar till och jag blir illamånede av själva känslan. Vi har mycket problem med dessa små mojänger i min släkt, på båda sidorna. Så jag fruktar självklart det värsta.. Dels för att det inte skulle förvåna mig samt om det nu inte skulle vara det ”värsta” så blir man dubbelt så glad :) Nåväl, på torsdag ska jag på undersökning. Skulle ha ringt för länge sen men tar man allt med en klackspark så glöms det lätt.. Man tänker ”äh, skit samma det är ju ändå inget..” eller ”Jag väntar och ser tills nästa gång…” och sen fortsätter det så.. Speciellt om man är som jag, åker på allt jämt och ständigt. Man orkar inte ta tag i saker och sen blir det bara ännu värre tillslut. Jag är dock inte riktigt säkert om det är just äggstocken/ledaren eftersom att det ibland gör ont i ett större område. Men vad mer kan man göra än att kolla upp det.

Förstår ifall ni tror att jag är hypokondriker, det skulle jag också tro. Det är fan alltid något och jag är troligt trött på det. Hade jag trott på gud hade jag vetat att jag syndat och därför blitt straffad.. Men ja, någon gud finns inte i mitt liv så jag kör på att jag får ett friskare liv sen eller nåt haha.

Ni håller väl tummarna med mig iaf?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin

    Jag har haft samma problem. Ibland kom det innan mensen och ibland efter. Vissa månader kände jag inte ens av det. Höll på så i drygt 2 år tror jag. Och för ungefär 1 år sedan fick jag sprutor mot livmoderhalscancer, att förebygga det alltså, därefter har det slutat. Så troligtvis är det nåt som sitter i livmoderhalsen som ger dig kramperna. Nu är ju dock inte jag någon läkare som kan detta, utan det är bara vad jag tippar på. :) Hoppas det löser sig! :)

stats