an awesome life about me

Varning för motbjudande bilder

Nu ligger jag här igen. Sömnlös. Wilgot snarkar lite lätt bredvid mig. Är så skönt att få höra lite ”ro” istället för skrik och panik. Jag ligger mer än gärna och lyssnar på det fridfulla.

Han har fått högre doser med smärtlindring idag och proverna såg inte så bra ut son läkarna hoppats. Han läker för långsamt. Vi skulle fått komma hem på permis men det sket sig. Han har för ont mitt lilla hjärta. Jag vill inte ha honom hemma där jag behöver se honom lida varje gång vi behöver åka till sjukhuset. Jag vill inte. Dessutom har Lo och S magsjuka och det ät det sista vi behöver.

Idag har dessutom rodnaden blivit värre på vissa ställen. Som om det blommat upp igen. Kan han inte bara få bli frisk? Bli bra? Kunna leka och gå, kunna gå på toaletten? Eller bara sådär bra så jag kan få hålla honom i min famn??! Mitt stackars barn :(

20140131-222549.jpg
Vänster tagen idag på dan och höger nu på kvällen kl19.

Tänk er att behöva flytta ert barn med tvång för att cirkulationen inte ska kollapsa? Tänk då att behöva flytta honom samtidigt son han skriker nej, stopp, aj, sluta snälla i panik? Han har så ont så han slår mig och ändå behöver jag göra det.. Han måste röra på sig. Han kommer inte ha någon respekt kvar för mig efter detta. Så många gånger som jag behövt svika honom. Så många gånger jag gjort precis det han skriker nej till. Svikit honom.. Gjort allt det där en mamma inte ska göra. Han är inte trygg längre och jag hatar det så det gör ont i hela kroppen. Fy fan…

”Jag vill inte ha vattkoppor”

Jag vet hjärtat.. Jag vet. Mamma har nått toppen av lidande dessa dagar. Älskar sig mitt hjärta, hoppas att det vänder på riktigt snart ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marika

  Gör mej så ont när sjukvården vägrar lyssna vi har också varit med om detta även mina barns kusiner. Det är barn det handlar om inga jävla försökskaniner. Hoppas verkligen vattkopperna blivit bättre och försvinner det gör så ont i mammahjärtat när en barn blir dåliga krya på er bägge två

 2. Helen

  Åh stakars lilla Wilgot . Jag hoppas verkligen att det vänder fort för er för nu har han lidit nog . Visst inte ens att det kunde bli så av vattenkoppor . Stor varm kram till er <3

 3. Axdal

  Hag lider så med lilla W. Det gör ont på mig när jag läser och ser hur han har det.
  Jag minns när jag var ca 6 år och fick vattkoppor och hade det precis överallt hade inte en fläck på kroppen där det inte fanns koppor. Och de på benen blev infekterade och såg ut som lills Ws. Minns vad ont det gjorde.
  Det tog 13 dagar med antibiotika innan det blev bättre..
  Jag hoppas verkligen att det går fortare för W.
  Och jag kan säga efter att ha blivit påmind här om hur det kan bli så överväger jag mer och mer att vaccinera barnen mot dessa koppor.

  Ber för er och hoppas att de där hemma blir friska och att W blir bättre fort. Styrke kram

 4. Lelix

  Hmm, undrar om någon lotion hade funkat..? Jag använde Garnier Afer Sun Aloe Vera nu i somras när jag brände mig rejält och fick soleksem på HELA kroppen. Den är dermatologiskt testad, lätt kylande, sjunker lätt in, är mjukgörande och aloe verkan kanske kan hjälpa för smärtan och såren. Vet inte hur barnvänlig den är, men kanske värd att testa för smärtan? :)

 5. sandra

  Ville bara ge ett tips. Det ser ut som vattkopporna blivit infekterade. När jag själv förra drabbades av vattkoppor så blev mina koppor också infekterade. Det som hjälpte va först ett varmt gott bad och sen efter badet smörjde jag in såren med salva som va mot svinkoppor. Den salvan är bakteriedödande och hjälpte verkligen. Kopporna va nästan helt borta dagen efter.

 6. Johanna

  Åh stackars lilla Wilgot, blir så ledsen när jag läser detta och jag önskar så att jag kunde ta mig till er och trolla bort allt det onda. Hoppas så att det är bättre tills imorgon så han kan röra på sig igen, leka och få komma hem!
  Stor kram till honom och till dig, du tuffa mamma! <3

 7. Cassandra

  Usch fy, kan riktigt känna hur ont det gör. Lider med honom, med er som behöver bo på sjukhuset, hoppas han blir bättre snart och dom jädra vattenkopporna försvinner. Det gör riktigt ont i mig, och man sitter bara och önskar att ett barn inte ska ha det så & att man kan ta över hans smärta. Känner inte han, er men hade gärna tagit över det för det gör ont i mitt mammahjärta att se det :( tänker bara på när min dotter ska få vattenkoppor, önskar ingen den smärtan

 8. Emma

  Åh, jag blir så ledsen! har flera barn själv och jag förstår. Tycker hemskt synd om er. Det enda positiva jag kan komma på är att barn glömmer fort. Bara han blir frisk och du kan överösa honom med kärlek, pussar och kramar så ska nog den här jobbiga perioden tids nog glöms bort (iaf av honom). Jag känner inte er, men skickar en stor KRAM! håll ut!

 9. Suz

  Herregud va vattkopporna tagit hårt på honom. :-( Jag blir alldeles tårögd när jag ser bilderna och läser dina ord. Jag hoppas innerligt att dom där hemska kopporna ska börja lägga sig snart så att ni får vara friska och glada igen.
  Stora styrkekramar till er. /Susanne

stats