an awesome life about me

Vårnyheterna rullar in!

Att shoppa till barnen är bland det roligaste jag vet. Det finns SÅ mkt fint och det är inte en gång om dagen jag önskar att innehållet i plånboken hade vart större. Undra varför det är så roligt med ”minimode”? Egentligen så borde det vara ganska tråkigt då dom växer ur allt så himla fort då dom är små. Lilla Lo är nu uppe i 62 och behöver en hel drös med nya kläder. Känns så sorgligt att behöva lägga undan allt smått, hennes första kläder. Känner inte att jag hunnit använda allt så mkt som jag önskar? Men ÄNDÅ har hennes garderob inte svämmat över. Det går så himla fort. Men om vi istället vänder på det och går över till Wilgot så har han alldeles för mkt kläder i sin storlek. Det värsta är att han kommer ha den här storleken ett BRA tag. Detta innebär no more shopping åt storebror, hur ska jag klara mig? (Jag kommer inte klara mig) haha! Tur att Lo växer så det knakar så man får shoppa lite iaf :)

Just nu sitter jag och drömmer mig bort och kikar in alla nyheter butikerna fått in. Älskar Blingos nyheter, likaså villervalla, HM har fått in mkt fint och likaså Kappahl. Väntar ivrigt på att Pompdelux öppnar för vårnytt! Kikade in CUTIEPIEs vårnyheter och jag blev alldeles kär i dessa nyheter från Racoon. Det är i såna här stunder jag önskar att plånboken var större… Eller att Lo växte en aning långsammare. SUCK! ;)

Vad tycker ni om alla vårnyheter som kommit till barnen? Har ni någon favorit? :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Förvirrade Morsan

  När barnen blir lite större och har samma storlek länge så har jag ett litet tips, själv fortsätter jag köpa kläder till plutt (dock inte liks ofta som förr…=/) men jag köper då i större storlek. Minussidan med det är väl kanske att han ändå har väldans mycket kläder… Men på plussidan så finns det alltid kläder i hans storle när han spurtar på längden ^_^*

 2. Mette

  Jaaa… visst finns det mkt fint!

  Å jag jobbar på K*pah å vi kommer få in massa fint till bla baby nu i vår!

  Känner att det inte är nå vits att lägga ner en massa dyra plagg då dom växer så fort =/

 3. Emma

  Jag har ärligt talat inte vågat titta så mycket på vårnyheterna… Är rädd för att bli sugen på en massa och just nu är faktiskt jag i mer behov av kläder än barnen. Men det brukar alltid bli att man köper till dom trots att man kanske egentligen inte har råd :S

 4. Camilla - Mamma till André

  Hoppas migränen släppt och att du kan sova i natt. Man behöver sömn för att orka. Eller åtminstone för att var en rolig morsa :) Du har helt rätt i att de växer ur kläderna för fort. Jag gjorde en rensning bland Andrés kläder. Blev en hel påse till som åkte in i garderoben. Det är kul att köpa nytt och nu snart börjar han väl slita på dem mer om han ska börja gå så småningom. Strumbyxorna var för söta. Jag ska ju köpa bebiskläder nu fast till en pojke. Blev moster igår, så André har fått en kusin som bara är 1 år yngre. Så kul!! Nu ska jag krypa ner. Sambon jobbar natt så jag får gå upp imorgon med lillen och ska nog ta en tur på stan. Tänkte också spana in vårkläderna :) Sov gott :)! Kram

 5. Emma

  Jag använder inte actions alls. Har du Photoshop på svenska eller engelska? Så jag inte förklarar var du ska klicka på fel språk, för då blir det nog förvirrande..

  Läste förresten din förlossningsberättelse med Lo. Blir livrädd när jag läser sånt! Haha, får panik typ. Vad fan ska jag göra om det händer mig!?!? Nej, usch… hjälphjälphjälp. Är livrädd för att föda!

 6. Linda

  Vilka fina kläder du visar! Visst väntar man på Pomp De Lux nu. Var på PoP häromdagen och hittade några plagg jag gillade. För övrigt har jag inte hunnit kolla så många vårnyheter tyvärr. Trevlig helg!

 7. Jessica - mamma till Joline

  Strl 62 hade Joline rätt länge vilket var kul för i dom midre strl har hon knapp använt alla kläder som hon hade :( Vissa har till o med prislapparna kvar på sig -.-
  Har kärat ner mig i en massa nyheter hos cutiepie.. Men just nu får vi drömma lite om just dom kläderna. Nu har vi så mycket, tyvärr :(

 8. Nikita

  Ett tips om du inte redan gör det, sälj urvuxna kläder på tradera.. Spec märkes kläder kan man gå igen riktigt bra på även fast dem är i använt skick.. En del köper vadsomhelst :O

  Ja har sålt mkt på tradera de senaste åren , det tar lite tid att fota
  Å lägga ut å sen packa osv.. Men jag tkr det är värt det för då kan man shoppa mer barnkläder och även märkes utan att de känns så mkt i plånkan !

  Kram

 9. Annica

  Kitty hade storlek 56 när hon föddes. De kläderna passade i ca 4 veckor innan de började sitta åt lite väl mycket. Hon har inte ens använt alla kläder vi införskaffade i den storleken, och det var ändå inte speciellt mycket. Nu har hon storlek 62 men de kläderna börjar också bli små, främst bodysarna som börjar bli lite för korta så snart är det storlek 68 som gäller. Hon växer för fort tycker jag! Men det är kul att shoppa kläder till henne men får se upp att inte köpa för mycket, hon hinner ju inte använda allt!

stats