an awesome life about me

Veckans bloggtips! ♥

Veckans bloggtips hamnar på Janina – Mitt liv som ung mamma. En blogg jag läst väldans länge och gillar skarpt. Bloggen är fylld av allt det jag gillar, foton, videos, shopping, matlagning & vardagsprat. Hon är precis som jag, 2 barnsmamma så för mig är det extra roligt att läsa :) Jag blir alltid lika glad när jag går in och kikar hos henne då hon alltid har något nytt att bjuda på :) Bloggen är HELT klart värd en titt!

———————————————-

Detta är en blogg jag valt att tipsa om själv, hon har alltså inte anmält sig :) Em – mamma & bullen. Jag har läst hennes blogg i 3 år nu. Vi hittade varandra då jag väntade Wilgot och hon sin lilla Malva. Hon är nu i slutspurten av sin TVILLINGgraviditet så in och följ med spänning. IHH SPÄNNANDE! Snart har hon & P sina tvillingpojkar hos sig och Malva ska få bli storesyster x2. Tycker det är så himla roligt att vi var gravida samtidigt 2 gånger om. Lilla fina Em, goa människa!! Så jag tycker verkligen verkligen att ni ska gå in och peppa allt vad ni kan :D

———————————————-

Det fick bli 2 tips denna vecka (önskar jag kunde tipsa om alla goa bloggar därute men det skulle nog blir ganska tråkigt med ett inlägg med närmare 100bloggar? haha. Vi fortsätter med veckans bloggtips tycker jag, finns så himla många fina bloggar ♥ Vi får ta det lite pö om pö helt enkelt :) Fast uppskattar ni inte veckans bloggtips så ska jag ju inte pressa på med massa bloggar. Tycker ni det är en kul grej? :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sugarangel

    Kul med bloggtips!

    SV: Det är så många som säger/tycker att det är så svårt att studera när man har barn. Känns superskönt att så inte är fallet med mig. Det gäller liksom att vända det åt andra hållet. Jag studerar och kämpar på för att få en utbildning så vi ska få en ljusare framtid ihop. Men sen är det inte särkilt arbetsamt bara man lägger upp det rätt och gör det! Men skönt med peppande kommentarer ändå! Tack!

    Kram!

stats