an awesome life about me

Veckans bloggtips? (+tack för alla tips)

Kommentera så kikar jag in hos dig ♥

TACK för alla tips som kommit in, ni är bäst! När tiden finns så ska jag sätta mig ner och LÄRA LÄRA LÄRA. Tycker det är skit krångligt, speciellt detta med lager. Men ska nog gå vägen. Om si sådär några år :P haha. Försökte pilla lite nu efter era tips men det blir inte som jag vill, hmmf! Är så himla van med mitt nuvarande program där man kan göra allt på samma gång, utan lagar, utan pill hit och dit. MEN jag vill ändå lära mig då Photoshop har SÅ MKT MER. Det gäller bara att klura ut hur man gör min tuoch på fotona – ljus romantisk uttoning. Detta med skärpa var svårt också..suck! haha!

Kan man lära en gammal hund att sitta tro? Nu är det dax att rulla till förskolan i alla fall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Heej! Vilken fin blogg du har och vad roligt att följa er.
  Jag skulle gärna vilja ha lite fler läsare, så roligt att nå ut till så många som möjligt!
  Ha det gott, Kraam

 2. Elin

  Jag vill gärna vara med :) Alltid kul ifall nya besökare kikar in hos en!

  Tackar så mycket för gratulationerna till Alva, jo hennes hår är faktiskt helt galen haha, det lever sitt egna lilla liv :) Kram på er!

 3. Sofie

  Hahaha jag fattar ingenting heller av photoshop, helt knasigt program som är ett mysterium men som jag ändå vill lära mig! Hoppas du lär dig något, verkar så svårt. :)

  Kan gärna vara ett bloggtips, har tyvärr haft lite bloggtorka nu de senaste dagarna men nu ska jag starta igång igen! :D

 4. Hanna - 19 år och förlovad

  Åh jag blir så kär i dina fina bilder Denise! Era barn är verkligen heeeeelt gudomligt söta.. Jisses amalia ja! Och lilla vackra Lo växer och ser ut att må superbra. :) Så himla skoj att följa utveckligen och era liv. Och, jag har sagt det förut men man kan inte säga det nog många gånger, du verkar vara en helt underbar mamma och person. :)
  Så lycka till med er familj! :)
  Kram och hejs fina du!

 5. Angelica

  Klart man försöker sig på att bli tipsad om igen :)

  Tyvärr har jag inga ps tips eftersom jag inte kan redigera i det. Gör mest bara kollage genom att lägga alla bilder i ett eget lager och sen flytta runt och ändra storlek tills jag blir nöjd :D

 6. Lotti - galen preggo

  Hej!
  Har under en tid följt din blogg och älskar korten du tar och imponeras av hur du är som person. Verkar vara så lugn och ha huvudet ordentligt på skaft. Nu känner jag dig inte men gillar det jag läser :) Började lära din blogg i mitten av min graviditet och då var det slutet på din med lilla Lo :) Skulle vara kul att bli veckans bloggtips! Ha det bra :) Och tack för en fin och underhållande blogg!

 7. oprofessionell

  Jag blir mer än gärna veckans bloggtips. Jag tycker liksom att min egen blogg är, på allvar riktigt bra, och skulle behöva några fler läsare än dem jag redan har.

  Din blogg är min oas, här går jag in och blir lugn, tittar på ljuva bilder och söta ungar. När min egen (också väldigt söta, men högljudda och väldigt bestämda)unge står brevid och skriker "NÄÄÄÄÄ-ÄÄÄ!! UUÄÄÄÄHH!" får jag i alla fall här kika in i något som verkar lugnt och harmoniskt och får på köpet lite ny energi :)

 8. mary

  Skulle inte vara helt fel att vara veckans blogg :)

  sv:Din helg låter ju ändå mysig :) jag ska bara ta de lungt, kolla på massa film tror jag , finns inte så mycket att göra i Lilla Mora :) kraam

 9. Alfva

  Du är modig du som vågar lära dig. Jag har tittat över axeln när sambon gjort något jobb i PS och blev helt vimmelkantig, så det lär inte vara något för mig. Dessutom har jag så dåligt tålamod när det gäller att lära isg saker, ännu mindre gillar jag att jag måste läsa mig till dem.
  Fast är man som mig blir man sällan speciellt duktig på såna saker heller… Tur jag kan annat! ;) Heja dig!

 10. Sofie

  Klart man kan lära sig! Man lär sig hela livet!
  Oj, märks kanske att jag är lärare ;)

  Undrar om någon skulle vara intresserad utav att läsa om mig? Jag får för mig att det mest e mina vänner som läser, de som jag inte träffar så ofta o då speciellt min bästa vän i Italien.
  Att jag dessutom nästan aldrig lägger ut en bild, av ren lathet och för att skydda mina barn gör att jag tror att min blogg e dötråkig ;)
  Men vill du tipsa om mig så go for it!
  Ha en fin dag!
  Kram Sofie

 11. Lina Johansson

  Funderar oxå på att skaffa Photoshop men det verkar ju hur svårt som helst.
  Vet inte om jag har det tålamodet, haha :)

  Ger mej in i leken som veckans bloggtips nu när jag ändå skriver :)

  Ha en bra dag !

 12. Ida - mamma till Isabella

  Vilken fin bild på Lo!

  Jag kan tyvärr inte sådär jättemycket om Photoshop, hehe :) Men testa att ändra lite i "Hue/saturation" för att få mildare färger, och i "Color balance" för att ändra mjukhet och ton i bilden :)

stats