an awesome life about me

Vi myser ♥

Uppdateringen är inte på topp, men ni förstår säkert varför. Vi myser järnet helt enkelt! :)
Idag var vi på återbesök på bb och det var en väldigt lugn mamma som lämnade besöket med ett leende på läpparna. Gulsot, det har hon men värderna var så låga att hon inte ens fick ta ett blodprov. Läkaren sa att Lo redan är på bättringsvägen. Att hon är så pas lugn har med hennes välmående att göra, hon är trygg och magen mår bra. Hon hade gått ner lite i vikt, vågen stannade på 3055g. Men detta tyder bara på att amningen har kommit igång och likaså hennes mage. Lo mår super bra och klarade hörseltestet galant. Glad mamma ♥

Efter besöket på bb så tog vi vår älskade syskonvagn och for vidare för lite shopping.
Det blev lite kläder åt barnen. Lo är en liten plutt så hon drunknar i allt vi har här hemma så en påfyllning behövdes. Storebror fick lite nytt han också, såklart. Sen fick vi allt skynda hem. Mina tuttar var nära på att explodera, hårda som sten var dom. Jag producerar lite för mycket mjölk än vad lillan äter. Suck och stön, inte skönt för fem öre. Det gör verkligen svin ont. Hoppas att spänningen släpper snart så jag slipper detta elände. Har nog ont av min dumma skuldra som bara blir värre :( Den förstör min sömn. När jag väl får sova så kan jag inte pga att jag inte kan ligga/sitta utan att det ilar i hela överryggen och ut mot framsidan. Måste verkligen ta mig till någon som kan kolla upp detta. Tills dess måste jag tyvärr proppa i mig alvedon & voltaren. Tror jag har sovit sammanlagt 10 timmar sen jag vaknade på morgonen den 23de.

MEN det är dumt att klaga. Jag är är världens lyckligaste just nu ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tove

  Sitter med ett fånigt leende på läpparna efter att ha läst dina senaste inlägg. STORT STORT GRATTIS!! Så underbart söt hon är lilla Lo. Och jag älskar namnet Lo, jättejättefint!
  Så underbart för er! Önskar er all lycka nu, och hoppas gulsoten försvinner, värken går över och att du får sova lite.
  Stora kramar till dig och din fina lilla familj!

 2. mosan

  skönt att höra att du är så pigg direkt efter förlossningen! :) kommer det lite bilder på nyinköpen (kläderna) med? å sen längtar jag efter att se en vagnbild med två sötnosar i :)

 3. Martina- mamma till tre

  Gud så härligt! Grattis igen och bara njut!

  Man (eller jag iallafall) fick höra så mycket om att det skulle vara så kämpigt och jobbigt men två små barn spec så tätt och folk slänger fortfarande ur sig att "oj då har du att göra" men sonen är såååå fin med lillasyster och enda sen hon föddes för strax över 10 månader sen så har han pussat och kramat henne varje dag och nu när hon blivit äldre så leker dom fint tillsammans och som ikväll har dom bara skrattat åt varandra så dom knappt får luft och det är så underbart och så fint och värmer i hjärtat något enormt när man som förälder ser kärleken mellan sina barn.

 4. Sandra

  sv: Han säger att det låter som en revbenslåsningar som har lett till en muskelkramp/muskelinflammation. Blir det inte bättre eller blir värre kommande dagarna bör det behandlas. Har du frågor hälsar han att du kan ringa honom på 070-4684689

 5. emma

  Har du någon bröstpump?
  Mina bröst spände som bara f*n när mjölken rann till och inte hjälpte det att Greta inte tog taget och inte åt.

  OM du bara behöver pumpa ut lite ibland kan jag rekommendera en på apoteket. En handpump, kostar ca 70kr. SÄtter den på bröstet och drar sen fram och tillbaka. Minns inte vad den heter.

 6. Alfva - i preggoland!

  Men ÅH. Hur mysig verkar inte Wilgot då? Jisses, sötaste storebrorn i världshistorien!

  Och ja, är det något jag inte ser fram emot så är det när mjölken rinner till. Sist kunde jag inte ens ha armarna längs sidorna eftersom det gjorde så ont! Tur att det är övergående!
  Däremot låter det ju inte som din skuldra mår så bra, så jag skulle nog ringa någon så fort som möjligt så att du inte går och dras med en inflammation.. :(

 7. Hannele - mamma till två prinsar

  Vet exakt hur du känner dig! Haha..det dära med tuttarna är verkligen heeeemskt! :)
  Så självklart ska man klaga lite eftesom det gör verkligen ont också..

  Så fin syskonbild, verkligen syskonkärlek! ^^ Vill han hjälpa till md allt nu eller? :) med lilla syster alltså..

 8. Sandra

  Mysiga bilder! ♥

  Skönt att gulsoten är bättre! Elton hade det i 2 veckor…Ang din skuldra så är min sambo kiropraktor jobbar på götgatan i stan. Han är jätteduktig!:) Om du är intresserad :)

stats