an awesome life about me

Vikt – minus 5 kg


Man tror inte att 5 kg ska synas så mycket men det gör faktiskt det. Jämförde två bilder för ett tag sen, en från försommarn och en från i höstas. 5kg har försvunnit mellan bilderna. Idag väger jag 69kg och då 74,5. Jag har 9 kg till att gå ner för att sedan bygga upp musklerna. Tänkte börja när jag blivit frisk (när nu det sker).

Är ni vikthetsiga? Jag är egentligen inte det men har väldigt mycket anlag för att bli lite rund om magen. Har alltid vart smal och det är väl så jag ser mig själv och så jag vill se ut. Började med p-piller efter Lo föddes och gick upp från 61 till 75kg på några månader, inte kul alls.

Ikväll dyker det upp en fin fin tävling! MISSA INTE!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Jag kan erkänna att jag är det! Har varit det så länge jag minns. Var väldigt vältränad innan jag fick barn, vägde 63 och gick och träna minst 4 ggr i veckan. När grabben var ett halvår vägde jag 62 kg med lite träning i kroppen. Nu ca 4 mån efter att min dotter fötts har jag 4 kg kvar på kroppen. Har inte tränat nått utan fått gå av mig kilona. Hoppas att jag en dag blir lika vältränad som jag var för 3 år sedan :P Har inte gått upp av P-piller dock, åt i över 10 år. Nu äter jag nått som heter mini-pe och hoppas verkligen inte att de ska påverka min vikt.

 2. Annika-mamma till Adrian och Noella

  Jag har för en stund sedan (efter jag fött mina barn) haft lite viktnoja. Men min noja är den motsatta, jag har rasat i vikt av amning, lite sömn, mindre mat och allt vad bebistiden för med sig. Jag är 180 cm och brukar ligga kring 60 kg och trots att det är min normala vikt har jag alltid klassats som lite under normalvikt. Men sånt känner man ju på sig själv, när man mår bra. Många kg över det har jag aldrig gått. Efter mitt andra barn var jag nere i 55 kg och det är alltför lite för mig. Jag undvek vågen men kunde inte hålla mig mer när jag började se nyckelbenen sticka ut. Då bestämde jag mig för att äta väldigt regelbundet och träna. Nu är jag kring 60 kg igen om mår toppen. Hoppas du också mår bra med dina kilon och uppnår det du känner dej mest välmående och bekväm i.
  Du är förresten helt sjukt snygg du!
  hälsningar från Finland.

 3. Emma

  Du är verkligen inte ensam om att gå upp i vikt av p-piller, jag märkte inte de (är ingen sån som väger mig) förrens jag slutade och droppade 7 kg i ett naffs, från 70 till 63 och shiiit vilken skillnad!!!! jag grinade så över att mina kurvor försvann! idag är jag evigt tacksam att jag slutade och kommer aldrig mer äta ngt preventivmedel med hormoner i!

  Du, jag hoppas du blir fri deppigheten snart :)

stats