an awesome life about me

VIKTNEDGÅNG – SÅNT MAN INTE SER

Satt mig vid datorn och hittade några bilder hur jag såg ut innan jag började min kroppsliga resa. 75 pannor vägde jag då. Nu står vågen på 66,8. Detta är sånt som man inte ser utan att jämföra bilder. Helt galet! Jag som tyckte att det inte hände något med låren :) Jag är iaf sjukt stolt över mig själv för så mkt ansträngning har jag faktiskt inte gjort. Började i januari me PWs och gymmande i 3 veckor innan allt med sjukhuset drog igång. Sen 25de januari har jag inte tränat något utan mest legat stilla och ätit onyttigt.

HEJA MIG!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats