an awesome life about me

Vilken redigering blir er favorit?


En av helgens favoritbilder. Wilgot med lilla underbara Wilma. Min bästa väns dotter ♥

I kväll har jag sysslat med en av dom sakerna jag gillar mest är i livet, foto och redigering. Finns så mycket man kan göra med en bild och man kan verkligen sitta i timmar och pilla med samma bild. Jag är svag för vintage, romantiskt ljus och svartvitt, som ni kanske har märkt.

Här är 3 olika redigeringar och jag vet inte vilken jag gillar bäst. Den första har jag lagt på lite mättnad, dragit lite i färgtonerna (rött & gult) samt lagt på en uttoning, kontrast, fördjupning och disigt ljus. Den andra som är svartvit har jag bara lagt på lite extra kontrast- Den sista har jag lite mindre mättnad på, dragit i rosa + orange toner, plussat på lite gamma-ljus, kontrast, lite fördjupning och dis ljus samt lagt en uttoning i rosa och över det en i gult. Alla 3 har en vignettering.

På alla 3 har jag även redigerat bort störande objekt i bakgrunden. Staffans ben finns med på orginalbilden samt en liten del av ett hus :) Har fortfarande inte lärt mig photoshop så alla redigeringar är gjorda i photoscape.

Vilken gillar ni bäst? Jag tror min lott faller på den första..eller jag vet inte haha :D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Teresa

  Jag tycker om första o andra bilden men eftersom jag är vääldigt förtjust i vinjetteringar på svartvita bilder så saknar jag den lite. En vinjettering är superbra för att leda in "läsaren" i bilden och bilden får ett härligt djup :) kul med foto o redigering, vettigt intresse måste jag säga ;) kram!

 2. sarah

  har letat överallt efter en snygg keps med rak skärm, hittar inga. var köpte du wilgots? snälla skriv ett svar =)

 3. Lina

  Åh mosters fina lilla hjärta blir pussad av en charmknutte, jag dör lite! :) <3

  Jag gillar den första bäst! :)

stats